Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

WEEKEND BOMBS


Τικ Τακ Τικ Τακ...BOOM!

Την προηγούμενη Κυριακή τα πήγαμε πολύ καλά στο Αποκλειστικό άρθρο για το Ντέρμπι "Ολυμπιακός - Άρης"! Εκεί σκάσαμε 8 Βόμβες με την απόδοση να σπάει τα ταμεία! Όσοι επέλεξαν εκείνες τις Βόμβες πληρώθηκαν καλά είτε τις έπαιξαν ως Μονά, είτες ως Επιλογές σε Δελτίο, είτε ως Match Combo!

Κάναμε το ΜΠΑΜ και ανατινάξαμε τα ταμεία για τα καλά!

Αυτό το Σαββατοκύριακο, επειδή ο Hooligan θα κάνει Live Chat στο Ντέρμπι της Super League, δεν θα του κλέψουμε το ψωμάκι! Θα κάνουμε όμως ένα άρθρο με κάποιες Βόμβες που θεωρώ ότι μπορούμε να σκάσουμε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Θα κινηθούμε λοιπόν με "Weekend Bombs", οι οποίες δίνουν απόδοση 85.72!

Πάμε να δούμε τις "Weekend Bombs" μας:


Η πρώτη Βόμβα περιμένουμε να σκάσει στον αγώνα Μονπελιέ - Ντιζόν. Εκεί οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν την παράδοση μαζί τους πο,υ τους θέλει να σκοράρουν όποτε παίζουν με την Μονπελιέ. Δεν μπορώ να αγνοήσω τα τελευταία 10 σερί G/G που έχουν οι δύο ομάδες οπότε θα το τιμήσω!


Η Βόμβα βρίσκεται στο G/G σε απόδοση 2.05!Η δεύτερη Βόμβα θέλουμε να σκάσει στο παιχνίδι της Μονακό με το Στρασβούργο. Εκεί οι δύο ομάδες δείχνουν καλά στοιχεία επιθετικά και η Μονακό με τον νέο προπονητή στον πάγκο παίρνει νίκες. Αναμένεται να νικήσει σήμερα ως φαβορί, αλλά πιστεύω ότι θα το κάνει δεχόμενη γκολ!


Η Βόμβα βρίσκεται στο 1+G/G σε απόδοση 3.15!Η τρίτη Βόμβα είναι και αυτή στο Γαλλικό Πρωτάθλημα και την αναμένουμε στο ματς Σεντ Ετιέν - Νιμ! Εκεί οι γηπεδούχοι ψάχνουν αντίδραση και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι σε μια Νιμ που είναι κάκιστη! Θεωρώ ότι θα πάρει το ματς και η επιστροφή του Πρώτου Σκόρερ στην επίθεση αναμένεται να της δώσει αέρα 2 τερμάτων!


Η Βόμβα βρίσκεται στο 1+Over1.5 σε απόδοση 2.25!
Η τέταρτη Βόμβα αφορά το Ντέρμπι της Super League! Εκεί ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα ριχτούν στη μάχη για το 3ποντο με τον Ολυμπιακό θέλει πιο πολύ τη νίκη για να μην πέσει από την κορυφή! Θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα την πάρει και βλέπω να σκοράρει δις!


Η Βόμβα βρίσκεται στο 2+Over1.5 σε απόδοση 2.85!Η πέμπτη Βόμβα βρίσκεται και αυτή σε Ντέρμπι, αλλά σε γειτονική χώρα. Εκεί Νάπολι και Γιουβέντους κοντράρονται για το 3ποντο! Το θέμα όμως είναι ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαφορετικό μομέντουμ, καθώς η Νάπολι είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και αγωνιστικά, αλλά και εξωαγωνιστικά σε αντίθεση με τη Γιουβέντους, η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα! Διαλέγουμε φόρμα λοιπόν!


Η Βόμβα βρίσκεται στο 2 σε απόδοση 2.07!


Bomberman