Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

SMALL BOMBS

Τικ Τακ Τικ Τακ...ΒΟΟΜ!

Οι Βόμβες του προηγούμενου Σαββατοκύριακου φάνηκαν τζούφιες και δεν μας πλήρωσαν στο σημείο που θέλαμε! Δεν πειράζει όμως, γιατί σήμερα υπάρχουν κάποιες ωραίες "Small Bombs" και λέω να τις τιμήσουμε.

Αν σκάσουν λοιπόν οι "Small Bombs" δίνουν απόδοση 22.33, ενώ στην επιλογή Yankee η απόδοση σκάει στο 91.91!

Πάμε λοιπόν να δούμε τις Σημερινές Βόμβες:


Η πρώτη Βόμβα βρίσκεται στο St James' Park και στον αγώνα Νιουκάστλ - Νόριτς. Οι "Καρακάξες" φέτος έχουν τραβήξει τα βλέμματα πολλών οπαδών, καθώς στα τελευταία λεπτά καταφέρνουν να σκοράρουν και να κλέβουν ματς και βαθμούς, πράγμα που τους έχει γλιτώσει από τις θέσεις του υποβιβασμού. Σε εκείνες τις θέσεις όμως βρίσκεται η σημερινή αντίπαλος της, η οποία θα παίξει σε μία δύσκολη έδρα που ακόμα και οι μεγάλες ομάδες δύσκολα περνάνε! Λέω λοιπόν να στηρίξω έδρα και "Καρακάξες" και όχι τα "Καναρίνια" που φέτος είναι αδύναμα!


Η Βόμβα βρίσκεται στον 1 σε απόδοση 2.32!Η δεύτερη Βόμβα είναι στην Κρήτη και στο ματς ΟΦΗ - ΑΕΛ. Εκεί αναμένεται ένα ωραία παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που τον τελευταίο καιρό μοιάζουν ανισόρροπες. Παρόλα αυτά, θεωρώ ότι ο ΟΦΗ έχει τον πρώτο λόγο και μπορεί να σκοράρει. Θα πήγαινα στον 1 με κάποια γκολ για τους γηπεδούχους, αλλά με το Ελληνικό Στοίχημα ποτέ δεν ξέρεις, οπότε λέω να ασχοληθώ απλά με τα γκολ και να μην μπλέξω με αποτέλεσμα!


Η Βόμβα βρίσκεται στο ΟΦΗ Γκολ Over 1.5 σε απόδοση 2.00!Η τρίτη Βόμβα μας ταξιδεύει στο Βέλγιο και στο παιχνίδι Γκενκ - Σαρλερουά. Ο αγώνας αυτός είναι κρίσιμος για τους γηπεδούχους, οι οποίοι θέλουν να πάρουν τους 3 βαθμούς που θα τους βοηθήσουν στο να τερματίσουν εντός της εξάδας. Βέβαια, η Σαρλερουά δεν περνάει απαρατήρητη, αλλά έρχεται από μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Κλαμπ Μπριζ και αναμένεται να παρουσιαστεί κουρασμένη. Ας πάμε λοιπόν με την έδρα και με το κίνητρο!


Η Βόμβα βρίσκεται στον 1 σε απόδοση 2.27!Η τέταρτη Βόμβα θέλουμε να σκάσει και αυτή στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα προς Πειραιά μεριά! Εκεί παίζει ο Ολυμπιακός με την Ξάνθη με τους γηπεδούχους να θέλουν οπωσδήποτε τους 3 βαθμούς, αλλά και την συντριβή της φιλοξενούμενης! Από τη μεριά της όμως η Ξάνθη αναμένεται να κλειστεί και να παίξει πολύ αμυντικά, μπας και καταφέρει να κλέψει κάτι από αυτό το παιχνίδι. Θεωρώ ότι αυτή η τακτική θα οδηγήσει σε Κόρνερ των γηπεδούχων, οι οποίοι θα σφυροκοπάνε!


Η Βόμβα βρίσκεται στο Ολυμπιακός Over 7.5 Κόρνερ σε απόδοση 2.12!

Bomberman