Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ


Μετά τη διακοπή, επιστρέψαμε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, και οι στοιχηματικές μας επιλογές, μας πλήρωσαν και με το παραπάνω.

Τώρα ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε και στα Ευρωπαϊκά Σαλόνια και να πιάσουμε το στοιχηματικό κουπόνι του Champions League, αναλύοντας τους αγώνες της Τρίτης.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχουμε για το Champions League από τα ματς της Τρίτης:


Τότεναμ - Ολυμπιακός
(Tottenham Hotspur Stadium - 22:00)

Δεύτερο ματς της Τότεναμ με τον Μουρίνιο στον πάγκο και ο αντίπαλος της Αγγλικής ομάδας είναι ο Ολυμπιακός. Οι "Πετεινοί" έχουν 7 βαθμούς στον όμιλο και θέλουν να πραγματοποιήσουν μία καλή εμφάνιση σαν αυτή που έκαναν στο πρώτο ημίχρονο στον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ, η οποία θα τους δώσει τους 3 βαθμούς και θα τους εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Όπως ανέφερε και ο Μουρίνιο στις δηλώσεις του, η εικόνα αυτή είναι αυτό που θέλει να δει μέσα στο γήπεδο, αλλά σε μεγαλύτερη διάρκεια για να μην γίνουν τα ίδια που έγιναν και στον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ. Η Τότεναμ έχει την ποιότητα να πάρει το ματς και το στραβοπάτημα μέσα στο γήπεδο της φαντάζει απίθανο!

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει το ματς με τον Πανιώνιο, καθώς ένα γκολ του Εμμανουηλίδη τον πλήγωσε και τον έστειλε στην ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ πριν το μεγάλο ντέρμπι. Αυτό το ντέρμπι έχει στο μυαλό του ο Ολυμπιακός και αυτό αναμένεται να έχει και το βράδυ της Τρίτης που θα αντιμετωπίζει την Τότεναμ. Το έχει πει και ο προπονητής του Ολυμπιακού άλλωστε. Η ομάδα είναι συγκεντρωμένη στο Πρωτάθλημα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα μπει στο γήπεδο με κατεβασμένα τα χέρια, αλλά ξέρει ποια είναι η Τότεναμ και τι μπορεί να κάνει και ειδικά με την αλλαγή προπονητή, τα πράγματα έγιναν δυσκολότερα για την Ελληνική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός θα πιεστεί πολύ, όπως πιέστηκε και με τη Μπάγερν και αυτή την πίεση θα κυνηγήσουμε στον στοιχηματισμό.


Αγωνιστικά Νέα

Τότεναμ: Τραυματίας είναι ο Ντέιβις, ενώ απουσιάζει και ο Λαμέλα με τον Γιορίς. Έτοιμοι είναι και επιστρέφουν οι Φερτόνχεν και Εντομπελέ.

Ολυμπιακός: Επέστρεψαν οι Ομάρ, Παπαδόπουλος και Γκιγιέρμε. Εκτός έμεινε ο Λοβέρα.


Εκτίμηση: Τότεναμ Over 6.5 Κόρνερ (1.62)



Ερυθρός Αστέρας - Μπάγερν Μονάχου
(Stadion Rajko Mitic, 22:00)

Στο άλλο ματς του ομίλου, ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου. Είναι ένας αγώνας δύσκολων συνθηκών για τους Σέρβους, οι οποίοι γνωρίζουν ότι ουσιαστικά η πρόκριση για το Europa League θα κριθεί στον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Θα προσπαθήσουν για το καλύτερο και ελπίζουν στο να τους βοηθήσει η έδρα τους, αλλά ξέρουν ότι απέναντι στους Γερμανούς δύσκολα θα τα καταφέρουν.

Η Μπάγερν Μονάχου είναι πρωτοπόρος σε αυτόν τον όμιλο και θέλει 1 βαθμό για να κλειδώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Φυσικά, η Γερμανική ομάδα δεν μας έχει συνηθίσει να κυνηγάει μόνο τον 1 βαθμό, είτε τον χρειάζεται είτε όχι, αλλά να πηγαίνει πάντα για την νίκη. Αυτό αναμένεται να κάνει και σήμερα, καθώς σαν Γερμανική ομάδα δεν καταλαβαίνει από έδρες, βαθμολογικό κίνητρο και αντιπάλους.

Η Μπάγερν βγάζει φάσεις στους αγώνες της μέσω αυτής της οδού θα κινηθούμε στα ειδικά στοιχήματα για αυτό το ματς.


Αγωνιστικά Νέα

Ερυθρός Αστέρας: Δεν πρόλαβαν να επιστρέψουν οι Πάβκοβ και Γιόβανσιτς, σε σχέση με τον Βουκάνοβιτς ο οποίος είναι διαθέσιμος στο 100%.

Μπάγερν Μονάχου: Απουσιάζουν οι Αλαμπα, Κιζάνς, Ερναντές και Ζίλε. Επιστρέφει μετά από τιμωρία ο Μπόατενγκ.


Εκτίμηση: Μπάγερν Μονάχου Over 6.5 Κόρνερ (2.00)



Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί Σεν Ζερμέν
(Estadio Santiago Bernabéu, 22:00)

Ο αγώνας Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο αγώνας που ξεχωρίζει από τα σημερινά ματς του Champions League. Οι Μαδριλένιοι αντιμετωπίζουν την Παρί, σε ένα ματς που μυρίζει εκδίκηση! Μετά τη βαριά ήττα που είχαν δεχθεί στην πρεμιέρα των ομίλων, αναζητάνε μία νίκη που θα δείξει στη Γαλλική ομάδα ποια είναι η Βασίλισσα. Η νίκη αυτή, αν έρθει, τους εξασφαλίζει και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Βέβαια, υπάρχει μία περίπτωση ανάλογα με το τι θα συμβεί νωρίτερα στο άλλο ματς του ομίλου, να έχει προκριθεί πριν από τη σέντρα του δικού της αγώνα. Όπως και να έχει όμως, η Ρεάλ χρωστάει κάποιες απαντήσεις και θέλει να τις δώσει!

Η Παρί Σεν Ζερμέν τα πάει περίφημα στους ομίλους του Champions League. Μετράει 4/4, έχει μηδέν παθητικό και εξασφάλισε το εισιτήριο της στην επόμενη φάση από την προηγούμενη κιόλας αγωνιστική. Στο αποψινό ματς που δίνει στη Μαδρίτη, θα πάει να παίξει τη μπάλα της γνωρίζοντας ότι η Ρεάλ θέλει να δώσει απαντήσεις για το πρώτο μεταξύ τους αγώνα. Δεν θα φοβηθεί και θα κυνηγήσει κι αυτή τον αγώνα, θέλοντας να αποδείξει ότι το 3-0 του πρώτου αγώνα μόνο τυχαίο δεν ήταν.

Αναμένεται ένα ματς όπου και οι δύο ομάδες θα πάνε να παίξουν ποδόσφαιρο και ελπίζουμε να ανταμειφθούμε!


Αγωνιστικά Νέα

Ρεάλ Μαδρίτης: Εκτός οι Χάμες Ροντρίγκες, Λούκας, Νάτσο, Ασένσιο, Οντριοθόλα, Μπραχίμ Ντίας, Βινίσιους και Μαριάνο.

Παρί Σεν Ζερμέν: Δεν παίζοι οι Κιρζαβά, Αντερ Ερέρα και Τσουπό-Μοτίνγκ.


Εκτίμηση: G/G+Over2.5 (1.70)



Οι "Εμπνεύσεις" του Champions League για τους αγώνες της Τρίτης:









Betman