Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΚΡΙΣΗ



HOOLIGANS...ΡΟΠΑΛΑ!!!

 
Στο άρθρα των Κυπέλλων δεν τα πήγαμε όπως θέλαμε, καθώς χάσαμε στα περισσότερα σημεία εκτός από το αγαπημένο μας Άρης - Ολυμπιακός, όπου μας πλήρωσε και σε σημείο αλλά και από τα 5 Special Bets, τα οποία κινήθηκαν σε αποδόσεις από 2.40 έως 8.50!!! Για να τα δείτε, μπορείτε να Κάνετε Like στην Επίσημη Σελίδα του SuperBetman στο Facebook ή να Κάνετε Follow στο Προφίλ μας στο Instagram
 
 
Εάν απολαμβάνετε κι εσείς τα κέρδη από τις καθημερινές μάχες του SuperBetman, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια της ομάδας του superbetman.gr με μία Δωρεά μόλις από 1€, στο παρακάτω link:

https://paypal.me/pools/c/8skSPw0Nz1
 

Η αγαπημένη μας Super League φτάνει στα τελειώματα της και τα σημερινά παιχνίδια αν και δεν έχουν τόσο ενδιαφέρον όσο τα αυριανά, κάτι μπορούμε να βγάλουμε. Για αρχή θα κρατήσω την προσπάθεια του Αστέρα στο Περιστέρι, αλλά θα επικεντρωθώ στο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό, όπου οι φιλοξενούμενοι μετά τον αποκλεισμό τους από τα Γιάννενα βρίσκονται σε «Παναθηναϊκή Κρίση»!

Πάμε λοιπόν να πιάσουμε τα σημερινά παιχνίδια της Super League, οπότε πάρτε τα Ρόπαλα σας και πάμε να κάνουμε ΝΤΟΥ στα Ελληνικά γήπεδα:


Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης
Super League: (Δημοτικό Περιστερίου, 17:15)
Εκτίμηση: 2Χ+Under 3.5 (1.73) 


ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός
Super League: (Ζωσιμάδες, 19:30)
Εκτίμηση: Ημίχρονο Με Τα Περισσότερα Γκολ Το 2ο (2.05) 
 
 

Special Bets:

ΟΦΗ - ΑΕΛ: Anytime Σκορ 2-0 (2.80)

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης: 2-3 Γκολ (2.00) 

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης: Ημίχρονο Με Περισσότερα Γκολ Το 2ο (2.00)

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης: Χ/2 + Under 2.5 (9.50)

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Over 0.5 Δοκάρι (2.20)

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Over 8.5 Προσπάθειες Προς Την Εστία (2.00)