Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

BETMAN VS EUROPA LEAGUE


Η ευκαιρία που έχασε χθες η Ντόρτμουντ στο 73', μας έκανε να χάσουμε την χθεσινή μας κολόνα στο ματς του Μιλάνου. Δεν πτοούμαστε όμως! Σήμερα έχει Europa League και είμαι εδώ για να σας δώσω τα προγνωστικά μου!

Αν και η αγωνιστική του Europa League έχει 24 ματς, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλές καλές επιλογές. Οι Book είναι καλά διαβασμένοι, αλλά αν ψάξεις λίγο μέσα στα ματς θα βρεις κάποια σημεία που αξίζουν.

Πάμε λοιπόν να δούμε τις προτάσεις για το Europa League:


Γάνδη - Βόλφσμπουργκ
(Ghelamco Arena, 19:55)

Την περασμένη αγωνιστική, η Γάνδη έμεινε ισόπαλη με την Ολεξάντρια στην Ουκρανία, αποτέλεσμα που την ευνοεί, διότι δεν ήταν και τόσο καλή. Σήμερα καλείτε να αντιμετωπίσει έναν πιο δύσκολο αντίπαλο μέσα στο γήπεδο της και θα προσπαθήσει κάνει το παιχνίδι της, όσο δύσκολο και να φαίνεται, όπως δήλωσε και ο προπονητής της στη συνέντευξη τύπου. Με 4 βαθμούς μέχρι στιγμής, θα κοιτάξει να μείνει σε τροχιά πρόκρισης σε έναν όμιλο που δεν είναι σίγουρο ποια θα είναι η δεύτερη ομάδα που θα προκριθεί, αν υποθέσουμε ότι η Βόλφσμπουργκ θα είναι η πρώτη.

Η Βόλφσμπουργκ παραμένει αήττητη στη Γερμανία, κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο στους αντιπάλους της. Μετά το 1-1 που έφερε με την αξιόλογη για φέτος Λειψία, έρχεται να νικήσει στο γήπεδο της Γάνδης και να μείνει μόνη πρώτη στον όμιλο αφήνοντας πίσω της τη Βέλγικη ομάδα.

Και οι δύο ομάδες θα θέλουν να κάνουν το παιχνίδι τους και το να σκοράρουν και οι δύο μοιάζει πολύ πιθανό.


Αγωνιστικά Νέα

Γάνδη: Δεν υπάρχουν απουσίες.

Βόλφσμπουργκ: Απουσιάζουν οι Αζαουϊ, Μεχμέντι, Καστέελς, Σλάγκερ, Γκίντσεκ, Καμάτσο και Πάουλο Οτάβιο.


Εκτίμηση: G/G (1.60)



Μπασακσεχίρ - Βόλφσμπεργκερ
(Fatih Terim, 19:55)

Στο προηγούμενο ματς με τη Γκλάντμπαχ έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της, καθώς ισοφαρίστικε στις καθυστερήσεις σε 1-1. Έχει έναν βαθμό και θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς σήμερα, που θα φάνουν χρήσιμοι για τη συνέχεια του ομίλου όπως δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας.

Η Βόλφσμπεργκερ έχει κάνει την έκπληξη μέχρι στιγμής στους ομίλους του Europa League, έχοντας μία νίκη και μία ισοπαλία απέναντι στη Γκλάντμπαχ και στη Ρόμα αντίστοιχα. Τα αποτελέσμα των δύο πρώτων αγωνιστικών την έχουν φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με την Ρόμα, και θέλει να συνεχίσει να εντυπωσιάζει παίρνοντας κάτι θετικό στη σημερινή έδρα της Μπασακσεχίρ.

Σε αυτό το παιχνίδι και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν κάτι οπότε τα γκολ έχουν τον πρώτο λόγο.


Αγωνιστικά Νέα

Μπασακσεχίρ: Παραμένει εκτός δράσης ο Άλεξιτς. Πιθανές επιστροφές για Επουεράνου και Σκρτελ.

Βόλφσμπεργκερ: Εκτός ο Μπαουμγκάρντερ.


Εκτίμηση: G/G (1.60)



Αϊντχόφεν - Λασκ Λιντς
(Philips Stadion, 22:00)

Η Αϊντχόφεν προέρχεται από ήττα με 3-0 στο Ολλανδικό πρωτάθλημα από την ομάδα της Ουτρέχτης, ήττα που την έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά στο Europa League, φαίνεται πιο σοβαρή έχοντας 2/2 νικώντας στον τελευταίο αγώνα τη Ρόζενμπορκ με 4-1. Φαίνεται να θέλει και αυτή τη νίκη και να κάνει το 3/3, καθώς ο προπονητής αναμένεται να κατεβάσει όλα τα βαριά χαρτιά στο σημερινό ματς.

Η Αυστριακή ομάδα, Λασκ Λιντς, έρχεται από την εμφατική νίκη με 7-2 απέναντι στη Μάτερσμπουργκ για το πρωτάθλημα της Αυστρίας. Όσον αφορά τη προηγούμενη αγωνιστική του Europa League, στάθηκε αξιοπρεπέστατα στην έδρα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας από την οποία όμως ηττήθηκε με 2-1.

Περιμένουμε μία σοβαρή Αϊντχόφεν που θα πάρει τη νίκη έστω και δύσκολα.


Αγωνιστικά Νέα

Αϊντχόφεν: Δεν έχει αξιοσημείωτες απουσίες

Λασκ Λιντς: Εκτός λόγω τραυματισμού οι Πόγκατετζ, Βόστρι, Ραμσέμπνερ και Ράιτερ.


Εκτίμηση: 1 (1.80)



Σέλτικ - Λάτσιο
(Celtic Park, 22:00)


Η Σέλτικ προέρχεται από το εκπληκτικό 6-0 απέναντι στη Ρος Κάουντι και φαίνεται να έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα, πράγμα που το μαρτυράει και το στατιστικό ότι έχει σκοράρει στα 22 από τα 25 τελευταία της παιχνίδια. Το τελευταίο της Ευρωπαϊκό ματς ήταν με την Κλούζ, την οποία νίκησε με 2-0 και την ξεπέρασε στη βαθμολογία του ομίλου, μένοντας μόνη στην κορυφή με 4 βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά, η Λάτσιο έχει 3 βαθμούς στον όμιλο του Europa League, βαθμούς που μάζεψε από την τελευταία αγωνιστική στην οποία επικράτησε με 2-1 επί της Ρεν αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Αυτή την αγωνιστική έρχεται στη Σκωτία με πολλές απουσίες και αλλαγές, καθώς ο προπονητής της αποφάσισε να αφήσει 5 βασικούς παίχτες εκτός.

Εύκολα ή δύσκολα η Σέλτικ έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει τους 3 βαθμούς.


Αγωνιστικά Νέα

Σέλτικ: Δεν υπολογίζεται ο τερματοφύλακας Μπέιν και ο αμυντικός Σιμούνοβιτς.

Λάτσιο: Τιμωρημένος ο Μάρουσιτς. Τραυματίες οι Προτό, Ράντου και Λουίς Αλμπέρτο. Εκτός λίστας ο Λουκάκου και εκτός ενδεκάδας ο Ιμόμπιλε. Επιστρέφει ο μπακ-χαφ Λάτζαρι.


Εκτίμηση: 1 (2.30)






Betman