Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Η ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΟΜΒΕΣ


Τικ Τακ Τικ Τακ...BOOM!

Παρασκευή σήμερα και τα εμπορικά ματς δεν προσφέρονται συνήθως στο κουπόνι του στοιχήματος.

Ο Bomberman όμως δεν καταλαβαίνει από εμπορικά ματς και μη, και έτσι είμαι εδώ να σας δώσω κάποιες Βόμβες που σε συνολική απόδοση φτάνουν το 26.04! Όσοι βέβαια επιλέξετε να παίξετε Trixie τότε η απόδοση πηγαίνει στο 52.42!

Η πρώτη Βόμβα έρχεται από Λειβαδιά μεριά. Ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα ματς που αναμένεται σκληρό και προσεκτικό στα μετόπισθεν. Και οι δύο ομάδες θέλουν την άνοδο στη Supeleague και θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν κάτι από αυτό το ματς, χωρίς όμως να ρισκάρουν πολλά. Το χέρι μου πάει στην ισοπαλία και αυτή θα επιλέξω.

Η Βόμβα βρίσκεται στο 3.00 στην επιλογή Χ!



Η δεύτερη Βόμβα μας ταξιδεύει στο μαγευτικό πρωτάθλημα της Αγγλίας και στο ματς Σαουθάμπτον - Λέστερ. Αναμένουμε μία δύσκολη νίκη των "Αλεπούδων" χωρίς πολλά γκόλ.

Η Βόμβα βρίσκεται στο 3.10 στην επιλογή 2+Under3,5!



Η τρίτη και τελευταία Βόμβα ή μάλλον Τορπίλη καλύτερα, έρχεται από τα "Υποβρύχια" στο ματς με την Αλαβές. Η Βιγιαρεάλ θέλει να πάρει τη νίκη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει με κάθε δυνατό τρόπο, είτε αυτός προέρχεται μέσα από την ομάδα είτε έξω από αυτήν με τη βοήθεια του διαιτητή.

Η Βόμβα βρίσκεται στο 2.80 στον Καταλογισμό Πέναλτι στο ματς!






Bomberman