Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ


Hooligans...ΡΟΠΑΛΑ!!!

Σας καλωσορίζω στο πρώτο μου άρθρο και στο Στοιχηματικό Κουπόνι του Ελληνικού Πρωταθλήματος! Αγωνιστική της Super League και το ματς που τραβάει τα βλέμματα είναι το ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Για σήμερα δυστυχώς έχει μόνο δύο ματς, γιαυτό και θα σας δώσω τις στοιχηματικές μου προτάσεις για όλο το Σαββατοκύριακο!

Πάρτε τα Ρόπαλα σας και πάμε να δούμε τι γίνεται στα Ελληνικά Γήπεδα:


ΟΦΗ - Ξάνθη

Ο ΟΦΗ υποδέχεται την Ξάνθη στο Γεντι Κουλέ, σε ένα ματς το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί ντέρμπι. Όχι τόσο λόγω αντιπαλότητας, αλλά λόγω βαθμολογικής σημασίας, καθώς και οι δύο ομάδες φαίνεται να έχουν βάλει στόχο την εξάδα όπως μαρτυράει το πολύ καλό ξεκίνημά τους! Ο ΟΦΗ παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο στο ξεκίνημα του Ελληνικού Πρωταθλήματος και φαίνεται να πείθει πιο πολύ από την Ξάνθη, η οποία κάνει περισσότερο νίκες ουσίας. Σε αυτό το ματς, που η αλήθεια είναι ότι κρύβει παγίδες, θα πάμε με την έδρα και το επιθετικό ποδόσφαιρο του ΟΦΗ.


Εκτίμηση: 1 (1.67)



ΝΠΣ Βόλος - ΠΑΟΚ

Περισσότεροι από 6.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ αναμένεται να βρεθούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με το γήπεδο να θυμίζει μία μίνι Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ έδειξε καλά σημάδια με τη Λαμία και κατάφερε να καθαρίσει πολύ νωρίς το ματς πηγαίνοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα. Σήμερα έρχεται αντιμέτωπος με το Βόλο και με νίκη θα παρακολουθήσει πιο άνετος το αυριανό ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ, περιμένοντας κάποιο στραβοπάτημα του γηπεδούχου. Από την πλευρά του ο Βόλος θα προσπαθήσει να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά η απουσία του Μουνίθ δεν ευνοεί τόσο το επιθετικό πλάνο του προπονητή.


Εκτίμηση: ΠΑΟΚ -1 (1.67)



Άρης - Παναιτωλικός

Μετά το σπουδαίο διπλό στην Ξάνθη, ο Άρης επιστρέφει στο γήπεδο του και αντιμετωπίζει τον κακό φετινό Παναιτωλικό. Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να γυρίσουν το διακόπτη για τα καλά και να χτίσουν ένα σερί που θα τους φέρει στις θέσεις που οδηγούν Ευρώπη. Ο νέος τεχνικός  του Άρη θα κοιτάξει να κάνει ένα θετικό ντεμπούτο μπροστά στους οπαδούς της ομάδας και το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι το τρίποντο. Σε αυτό αναμένεται να βοηθήσει και ο τραγικός για φέτος Παναιτωλικός που μετράει μόλις 2 βαθμούς σε 7 αγώνες!


Εκτίμηση: 1+Over1,5 (1,75)



Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ είναι αυτό που αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα στην 8η αγωνιστική της Superleague. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από ήττα στο Champions League απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου με 2-3, σε ένα ματς που είχε πολλά τρεξίματα για τους γηπεδούχους. Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα προσπαθήσει να διαχειριστεί το ρόστερ του όσο καλύτερα μπορεί για να πάρει τους 3 βαθμούς που θα τον κρατήσουν μόνο πρώτο στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ γνωρίζουν ότι είναι ένας τελικός για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, διότι αν χάσουν μένουν 8 βαθμούς πίσω από τον πρώτο. Θα παλέψουν όσο μπορούν για ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά οι απουσίες του Μπάρκα και του Μάνταλου δεν βοηθάνε στο έργο τους.


Εκτίμηση: 1+Over1,5 (1.90)



Υ.Γ.:

Στις 18:30 που θα βγουν οι ενδεκάδες για το ματς ΝΠΣ Βόλος - ΠΑΟΚ θα κάνουμε Live Chat στο Twitter, όπου θα σας δώσω τις στοιχηματικές μου προτάσεις για τα ειδικά στοιχήματα του ματς. 


Το ίδιο Live Chat θα πραγματοποιηθεί και αύριο στο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ, 1 ώρα πριν το ματς.

Για το Live Chat ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 

1) Κάντε Like στη Σελίδα μου στο Facebook όπου θα βγει η σχετική ανακοίνωση για το πως θα λειτουργήσει το Live Chat.

2) Ακολουθήστε με στο Profile μου στο Twitter, όπου θα πραγματοποιηθεί το Live Chat.






Hooligan