Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Ή ΑΘΛΕΤΙΚ;


Σάββατο σήμερα και το κουπόνι του στοιχήματος μας προσφέρει πολλές επιλογές!

Φυσικά δεν προσφέρονται όλες για στοιχηματισμό, διότι οι Book είναι καλά διαβασμένοι, γιαυτό θα πάμε σήμερα με τα λίγα και αύριο θα κινηθούμε στα πολλά.

Πάμε λοιπόν να δούμε τις σημερινές μας επιλογές:


Αούστρια Βιέννης - Σβαρόφσκι Βάτενς
(Generali Arena, 18.00)

Η Αούστρια Βιέννης βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας μετά τους δύο βαθμούς που άφησε κόντρα στην Σάνκτ Πόλτεν. Πλήρωσε τα αμυντικά της λάθη και ισοφαρίστηκε στο 87' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο προέκυψε μετά από πίεση που δέχθηκε από την Σανκ Πόλτεν στα τελευταία λεπτά του ματς. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην Σβαρόφσκι Βάτενς και να την εκδικηθεί για το ματς του πρώτου γύρου και τον αποκλεισμό από το κύπελλο, όπως δήλωσε και ο προπονητής της Ίλτσερ.

Η Σβαρόφσκι Βάτενς μετά τη διακοπή δεν εμφανίστηκε με καλό πρόσωπο, καθώς γνώρισε την ήττα με 0-1 από τη Χάρτμπεργκ. Παρουσιάστηκε πολύ άστοχη και επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά ότι δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι.

Θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το ματς η Αούστρια Βιέννης.


Αγωνιστικά Νέα

Αούστρια Βιέννης: Τραυματίες οι Τσβίερσιτζ, Γιατέκε και Σοϊσενγκίερ.

Σβαρόφσκι Βάτενς: Δεν αγωνίζονται οι στόπερ Γκούγκανιγκ και Καμπρέρα, ο μέσος Χάουρεγκι και ο δεξιός εξτρέμ Κόβασετς.


Εκτίμηση: 1 (1.67)



Φορτούνα Σιτάρντ - Φένλο
(Fortuna Sittard Stadion, 20:45)

Γειτονικό ντέρμπι απόψε στην Ολλανδία με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται για να φύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Φορτούνα Σιτάρτντ βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας, 3 βαθμούς κάτω από τη Φένλο. Θα χτυπήσει το ματς ως γηπεδούχος, διότι θέλει να φτάσει την αντίπαλό της και η ισοπαλία δεν τη βολεύει. Θα τα δώσει όλα απόψε!

Από την πλευρά της η Φένλο παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και θα κοιτάξει να βάλει γκολ που θα τη βοηθήσουν στο να αποσπάσει κάτι θετικό. Θα δώσει μάχη φέτος για την παραμονή και αυτό το ματς μοιάζει ιδανικό στο πάρει έστω και έναν βαθμό, ο οποίος θα είναι χρήσιμος για τη συνέχεια.

Οι δύο ομάδες θα ψάξουν το γκολ και με λίγο ρίσκο θα μπουν πάνω από δύο γκολ στο ματς.


Αγωνιστικά Νέα

Φορτούνα Σιτάρντ: Εκτός οι Πίντο και Αμιό. Επιστροφή για τον μέσο Καρμπονέλ.

Φένλο: Επιστρέφει ο αρχισκόρερ της ομάδας, Λίντχορστ.


Εκτίμηση: G/G+Over (1.75)



Ατλέτικο Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο
(Estadio Metropolitano, 22:00)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο αποψινό ματς, που είναι και το τελευταίο χρονικά στο κουπόνι του στοιχήματος για το Πρωτάθλημα της Ισπανίας. Η παράδοση ευνοεί την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία μετράει 10 σερί ματς χωρίς ήττα με αντίπαλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο (9 νίκες, 1 ισοπαλία). Σήμερα αναμένεται να διευρύνει αυτή την παράδοση απέναντι σε μία Μπιλμπάο ή οποία ψάχνεται.

Η τελευταία νίκης της Αθλέτικ Μπιλμπάο για το Ισπανικό Πρωτάθλημα σημειώθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την Αλαβές. Δεν είναι στα φόρτε της τελευταία και ειδικά όταν παίζει εκτός έδρας δεν καταφέρνει να βγει νικήτρια. Μετράει 2/10 διπλά ενώ τα τελευταία της εννιά ματς έχουν βγει under. Δύσκολα θα σπάσει την έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Θα πάμε με την παράδοση και την κακή φόρμα της Αθλέτικ Μπιλμπάο.


Αγωνιστικά

Ατλέτικο Μαδρίτης: Εκτός συνεχίζει να παραμένει ο Ζοάο Φέλιξ, ενώ νοκ άουτ είναι και οι στόπερ Σάβιτς και Χιμένες.

Αθλέτικ Μπιλμπάο: Δεν έχει απουσίες.


Εκτίμηση: 1+Under3,5 (2.05)






Betman