Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

ΈΧΕΙ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΗΜΕΡΑ...ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ!


Betman For The Win!

Μετά το χθεσινό 2/3 πιάνουμε το Κυριακάτικο κουπόνι και κοιτάμε τα ντέρμπι σε Αγγλία και Ελλάδα, αλλά και κάποια ματς που αξίζουν την προσοχή και το ποντάρισμα μας!

Πάμε να δούμε τι έχουμε για σήμερα:


Άρης - Παναιτωλικός
(Κλεάνθης Βικελίδης, 17:15)

Ο Άρης παίζει με τον Παναιτωλικό σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης και η παρουσία του νέου προπονητή Ένινγκ είναι αυτή που θα τραβήξει τα βλέμματα από τους οπαδούς της ομάδας. Ο Γερμανός τεχνικός κατάφερε να πάρει το σημαντικό διπλό στην Ξάνθη και θέλει να πετύχει ακόμα μία νίκη μπροστά στο κοινό του. Τα ματς αυτά θέλει να τα κερδίζει ο Άρης για να μπει στην εξάδα και να πάρει μία από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Σήμερα μπορεί να πάρει τη νίκη απέναντι σε έναν Παναιτωλικό, ο οποίος θεωρείται ο χειρότερος των τελευταίων ετών, καθώς μετράει μόλις 2 βαθμούς σε 7 αγωνιστικές!

Η ομάδα του Μάκη Χάβου ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Άρη σε ένα ματς που θεωρείται δύσκολο. Η φετινή εικόνα του Παναιτωλικού δεν πείθει, αν και με την πρόσφατη αλλαγή προπονητή ελπίζουν σε μία καλύτερη συνέχεια. Δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι θετικό από έναν Άρη που θέλει να επιβεβαιώσει το γύρισμα του διακόπτη, αλλά θα προσπαθήσει να αντισταθεί.

Ο Άρης έχει την ευκαιρία να πάρει σήμερα τρεις βαθμούς σε έναν κακό αντίπαλο και πιστεύω ότι θα το καταφέρει με πάνω από 1 γκολ.


Αγωνιστικά Νέα

Άρης: Δεν υπάρχουν προβλήματα για τον Άρη.

Παναιτωλικός: Μπάλμπι, Ντουάρτε και Μαλής έχουν τεθεί νοκ άουτ για το σημερινό ματς.


Εκτίμηση: Άρης Γκολ Over1,5 (1,65)



Λίβερπουλ - Τότεναμ
(Anfield, 18:30)

Αγγλικό ντέρμπι μας περιμένει σήμερα στο Anfield με την Λίβερπουλ να υποδέχεται την Τότεναμ. Η ομάδα του Κλόπ την προηγούμενη αγωνιστική έσωσε την παρτίδα σε ένα ακόμα ντέρμπι φέρνοντας 1-1 στο 85' με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν θέλει η Λίβερπουλ να το πάρει φέτος, κάτι που το επιδίωξε και πέρσι, πρέπει αυτά τα ματς να τα παίρνει και θα προσπαθήσει να το κάνει σήμερα απέναντι στην όχι και τόσο καλή φέτος Τότεναμ. Η παράδοση είναι με το μέρος της καθώς το τελευταίο διπλό έγινε το 2011!

Η Τότεναμ δεν πατάει καλά φέτος. Τα άσχημα αποτελέσματα έχουν αρχίσει να φέρνουν γκρίνια στα αποδυτήρια και στο γενικό κλίμα της ομάδας και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο. Ακόμα ένα ματς που δεν κατάφερε να πάρει, ήταν αυτό της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Γουότφορντ. Το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα της Γουότφορντ επέτρεψε στην Τότεναμ να πάρει την ισοπαλία στο 86' και να της χαρίσει τουλάχιστον 1 βαθμό. Σήμερα που αντιμετωπίζει έναν θεωρητικά πιο δύσκολο αντίπαλο, το έργο της φαίνεται βουνό, πράγμα που το επιβεβαιώνει και το στατιστικό ότι το τελευταίο της διπλό στην Αγγλία σημειώθηκε στις 30 Ιανουαρίου!

Ένα Αγγλικό ντέρμπι είναι πάντα ένα Αγγλικό ντέρμπι, αλλά η Λίβερπουλ εύκολα ή δύσκολα θεωρώ πως θα το κερδίσει!


Αγωνιστικά Νέα

Λίβερπουλ: Μετέωρη η συμμετοχή του Μάτιπ, ενώ εκτός είναι ο Σακίρι. Μέσα οι Αλεξάντερ-Αρνολντ και Σαλάχ.

Τότεναμ: Εκτός παραμένει ο τερματοφύλακας Γιορίς και ο Σεσενιόν. Μοναδική επιστροφή αυτή του Λο Σέλσο.


Εκτίμηση: 1+Over1,5 (1,75)



Ολυμπιακός - ΑΕΚ
(Γεώργιος Καραϊσκάκης, 19:30)

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Superleague. Μεσοβδόμαδα μπορεί να έχασε από τη Μπάγερν Μονάχου στο Champions League, αλλά όπως έχει δηλώσει ο προπονητής και η διοίκηση του Ολυμπιακού ο στόχος είναι το πρωτάθλημα. Έτσι, σε ένα γεμάτο σήμερα γήπεδο, θα κοιτάξει να πάρει τους 3 πολύτιμους βαθμούς, απέναντι σε μία ΑΕΚ που έρχεται αποδεκατισμένη.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ συναντάμε μία ομάδα που καταφέρνει να πάρει τους 3 βαθμούς από τότε που ανέλαβε το τιμόνι ο Κωστένογλου. Δυστυχώς για τον ίδιο, οι απουσίες είναι πολλές, πράγμα που δυσκολεύει κατά πολύ το έργο του. Αν χάσει μένει 8 βαθμούς πίσω και ξέρει ότι πρέπει να πάρει έστω και την ισοπαλία για να παραμείνει σε τροχιά διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Το μαξιλαράκι των play-off μπορεί να υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού της ομάδας, αλλά μία μεγάλη ομάδα σαν την ΑΕΚ δεν δέχεται την ήττα και πόσο μάλιστα σε ένα ντέρμπι.

Ο Ολυμπιακός πιστεύω θα χρειαστεί να βάλει πάνω από ένα γκολ για να καταφέρει να κάμψει την αντίσταση της ΑΕΚ.


Αγωνιστικά Νέα

Ολυμπιακός: Εκτός είναι ο Βαλμπουενά όπως και στο ματς με την Μπάγερν.

ΑΕΚ: Στους τραυματισμούς του Μπάρκα και του Μάνταλου, ήρθε να προστεθεί και αυτός του Χούλτ.Ενώ δεν υπολογίζεται και ο Κλωναρίδης λόγω ενοχλήσεων.


Εκτίμηση: Ολυμπιακός Γκολ Over 1,5 (1,73)



Σεβίλλη - Χετάφε
(Ramón Sánchez Pizjuán Stadium, 19:30)

Η Σεβίλλη έρχεται αντιμέτωπη με τη Χετάφε σε ένα ματς που αναμένεται αρκετά σκληρό. Οι δύο ομάδες προέρχονται από Ευρωπαικά παιχνίδια μεσοβδόμαδα, με τη μόνη διαφορά ότι η Σεβίλλη την Πέμπτη έπαιξε με τα δεύτερα. Σήμερα αναμένεται πιο φρεσκαρισμένη και θέλει να πάρει τους 3 βαθμούς, καθώς την περιμένουν δύο δύσκολες αγωνιστικές απέναντι σε Βαλένθια και Ατλέτικο Μαδρίτης. Έχει την ευκαιρία της σήμερα απέναντι σε μία Χετάφε που έρχεται με πολλά προβλήματα.

Η Χετάφε δεν κατάφερε μεσοβδόμαδα να νικήσει τη Βασιλεία χάνοντας με 0-1 στην έδρα της. Εκτός έδρας εμφανίζεται πιο βελτιωμένη, καθώς τρέχει ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων σε Ισπανία και Ευρώπη με την μόνη ήταν να είναι την πρώτη αγωνιστική από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Σήμερα πηγαίνει στο Sánchez Pizjuán με αρκετές απουσίες στην άμυνα και ο προπονητής της Χετάφε θα χρειαστεί να κάνει αρκετούς πειραματισμούς. Αναμένεται να παραταχθεί με 7 αλλαγές σε σχέση με το ματς της Πέμπτης!


Αγωνιστικά Νέα

Σεβίλλη: Νοκ άουτ οι Καρίσο και Σέρζι Γκόμες.

Χετάφε: Εκτός οι Νταμιάν Σουάρες, Τζενέ και Μπρούνο για την άμυνα, αλλά και ο Γκαγιέγο για την επίθεση.


Εκτίμηση: 1 (1,70)






Betman