Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΜΠΑΛΑ


Κάναμε το 4/4 την Κυριακή, ήπιαμε τα τσιπουράκια μας τη Δευτέρα και σήμερα επανερχόμαστε με κύπελλο και μεσοβδόμαδους αγώνες!

Τι και αν είναι Τρίτη και δεν έχει Champions League; Ο κόσμος του ποδοσφαίρου έχει φροντίσει να μας κρατήσει καθηλωμένους στις οθόνες μας με Ισπανικό και Ιταλικό Πρωτάθλημα, αλλά και με κύπελλο Αγγλίας (αύριο τα καλά ματς για εκεί)!

Τρία ματσάκια έχω επιλέξει για σήμερα. Πάμε να τα δούμε:


Αλαβές - Ατλέτικο Μαδρίτης
(Mendizorrotza Stadium, 20:00)

Η Αλαβές υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης σε αυτή την αγωνιστική που πραγματοποιείται μεσοβδόμαδα. Την προηγουμενη αγωνιστική έχασε με 4-1 από τη Βιγιαρεάλ, σε ένα ματς που αδικείται από την έκταση του σκορ. Αυτό που κράτησε σίγουρα από εκείνο το ματς είναι η γκολάρα του Λούκα Πέρεθ (πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ), ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1. Μετά από εκείνο το χρονικό σημείο η ομάδα δεν κατάφερε να πάρει κάτι παρά τις φάσεις που έκανε και το 4-1 πραγματοποιήθηκε στα τελευταία λεπτά του ματς. Σε τέσσερα ματς με την Ατλέτικο, η Αλαβές δεν έχει ούτε μία νίκη στην έδρα της και σήμερα δεν μπορώ να πω ότι θα είναι μία από τις μέρες που θα φύγει από αυτό το αρνητικό σερί.

Στην αντίπερα όχθη, η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε την Αθλέτικ Μπιλμπάο (σε ματς που το είχαμε προτείνει για στοιχηματισμό) με το σβηστό 2-0. Σε τέσσερα μας με την Αλαβές, μέσα στο Mendizorrota μετράει τρία διπλά και μία ισοπαλία, με όλα τα ματς να λήγουν στο No Goal. Απόψε θα πάει πάλι σε αυτό το γήπεδο να διεκδικήσει κάτι θετικό με σημαντικό όπλο τον Ομπλάκ, ο οποίος είναι σε πολύ καλό φεγγάρι.

Εύκολα ή δύσκολα το διπλό αξίζει να τιμηθεί.


Αγωνιστικά Νέα

Αλαβές: Έτοιμος ο αμυντικός μέσος Πίνα, ενώ εκτός παραμένει ο αμυντικός Ροντρίγκο Έλι.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Εκτός παρεμένουν οι Σάβιτς, Χιμένες και Φέλιξ.


Εκτίμηση: 2+Under4,5 (1.75)



Έβερτον - Γουότφορντ
(Goodison Park, 21:45)

Λιγκ Καπ Αγγλίας και η Έβερτον φιλοξενεί τη Γουότφορντ. Είναι ο 4ος γύρος για το Λιγκ Καπ και οι αγώνες είναι νοκ-άουτ με την ισοπαλία να στέλνει τις δύο ομάδες στη διαδικασία των πέναλτι. Οι γηπεδούχοι θέλουν να μην φτάσουν σε αυτό το σημείο και να καθαρίσουν την πρόκριση και κυρίως ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος βρίσκεται πάλι υπό πίεση μετά την ήττα με 3-2 που υπέστη από την Μπράιτον. Ευτυχώς για εκείνον η παράδοση στην έδρα της Έβερτον είναι με τους γηπεδούχους καθώς μετράνε 12 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Στο στρατόπεδο της Γουότφορντ υπάρχουν προβλήματα. Η ομάδα βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό με 14 σερί παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς νίκη! Το Σάββατο παρέμεινε στο 0-0 και τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα. Με τη δεδομένη κατάσταση η προσοχή τους στρέφεται σίγουρα στο να μην πάνε στην Championship και το Κύπελλο δεν μοιάζει να είναι από τα πρώτα τους πλάνα.

Η Έβερτον απέναντι σε αυτή τη Γουότφορντ μπορεί να πάρει την πρόκριση.


Αγωνιστικά Νέα

Έβερτον: Δεν παίζουν οι Μπερνάρντ, Μίνα και Γκμπαμέν. Μπορεί να καταφέρει να παίξει ο φορ Τοσούν.

Γουότφορντ: Βρίσκονται εκτός οι Καπουέ, Γουέλμπεκ, Σακσές, Ντίνεϊ, Φεμενία, Κλέβερλι και Σαρ. Επιστρέφει ο Χολέμπας.


Εκτίμηση: 1 (1.65)


Μπρέσια - Ίντερ
(Stadio Mario Rigamonti, 22:00)

Η γηπεδούχος Μπρέσια έρχεται αντιμέτωπη με την Ίντερ του Κόντε. Στην αγωνιστική που μας πέρασε δέχθηκε την ήττα με 3-1 από τη Σαμπντόρια, τρώγοντας 3 γκολ μέσα σε 15 λεπτά. Μπορεί να προηγήθηκε με 0-1, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό με αποτέλεσμα να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Θα παλέψει φέτος για τη σωτηρία και απέναντι σε έναν αντίπαλο που πάει φέτος για πρωτάθλημα θα έχει δύσκολο έργο σήμερα. Η αντικατάσταση του προπονητή της Μπρέσια, Κορίνι, είναι πολύ πιθανή σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος.

Η Ίντερ δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Πάρμα φέρνοντας 2-2 μέσα στην έδρα της. Με αυτή την ισοπαλία δεν εκμεταλλεύτηκε το δώρο της Γιουβέντους, η οποία έφερε και αυτή ισοπαλία με τη Λέτσε. Μπορεί να έχει απουσίες σήμερα, αλλά δεύτερη γκέλα δεν πρόκειται να τη σηκώσει ούτε ο Κόντε ούτε ο κόσμος, πρόσωπα που ελπίζουν σε ένα φετινό πρωτάθλημα.

Η Ίντερ πρέπει να νικήσει σήμερα και το χέρι μας θα πάει προς τα εκεί.


Αγωνιστικά Νέα

Μπρέσια: Τραυματίες οι Μανιάνι, Τρεμολάντα, Ντεσένα, Τορεγκρόσα και Τσάνσελορ. Μοναδική επιστροφή ο μπακ Μαρτέλα.

Ίντερ: Δεν παίζουν οι Ντ’Αμπρόζιο, Σένσι, Βεσίνο και Αλέξις Σάντσες. Επιστρέφει ο στόπερ Ρανόκια.


Εκτίμηση: 2+Over1,5 (1.75)






Betman