Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ


2/3 κάναμε χθες, με τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεθ να μας πληγώνει στο τέλος και να μας σπάει το απόλυτο!

Σήμερα κινούμαστε πάλι με Αγγλικό Κύπελλο, Ιταλία και Κριστιάνο Ρονάλντο που επιστρέφει!

Πάμε να ξεδιπλώσουμε τις σημερινές προτάσεις μας:


Χεράκλες - Βάαλβαϊκ
(Polman Stadion, 19:30)

Η Χεράκλες υποδέχεται την Βάαλβαϊκ στο σημερινό ματς για το Κύπελλο Ολλανδίας. Η Χεράκλες είναι σε καλό φεγγάρι και θέλει να πάρει την πρόκριση απέναντι στην αδύναμη Βάαλβαϊκ, καθώς η διαφορά τους φέτος είναι ορατή με γυμνό μάτι. Στα τελευταία 7 παιχνίδια της, η Χεράκλες μετράει 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, η οποία προήλθε από την Αλκμάαρ. Είναι ψηλά στην φετινή βαθμολογία του πρωταθλήματος και θέλει να παρουσιάσει και το ίδιο πρόσωπο και στο κύπελλο.

Η Βάαλβαϊκ βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση και αναμένονται και χειρότερα. Στο πρωτάθλημα μοιάζει να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι, καθώς μετράει 10 ήττες και 1 ισοπαλία με την νίκη να αγνοείται! Το αποψινό της έργο είναι δύσκολο απέναντι στην Χεράκλες που βρίσκεται σε φόρμα και αυτό το γνωρίζει. Το μυαλό της είναι σίγουρα στο πρωτάθλημα, όπου θα παλέψει για να σωθεί.

Η Χεράκλες έχει την ευκαιρία να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση και το χέρι μας θα πάει προς τα εκεί.


Αγωνιστικά Νέα

Χεράκλες: Αναμένεται να παραταχθεί με 3-4 αλλαγές στο αποψινό ματς. Εκτός παραμένει ο χαφ Οσμάν.

Βάαλβαϊκ: Δεν παίζουν οι Ελμπερς,  Κάστεν, Μπιλάτε και Σέις.


Εκτίμηση: 1+Over1,5 (1.57)



Γιουβέντους - Τζένοα
(Allianz Stadium, 22:00)

Η Γιουβέντους παίζει με τη Τζένοα σε ένα ματς που χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη! Η χθεσινή νίκη της Ίντερ μέσα στην Μπρέσια (ματς που το είχαμε προτείνει για στοιχηματισμό) έσφιξε τα λουριά στη Γιουβέντους, η οποία αναμένεται να εμφανιστεί σοβαρή απόψε και να πάρει τη νίκη απέναντι σε μία Τζένοα που δεν φαίνεται να πατάει καλά φέτος. Η επιστροφή στην κορυφή μοιάζει μονόδρομος και η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αποψινή αναμέτρηση, ο οποίος είναι φρέσκος μετά τις ανάσες που πήρε στο προηγούμενο ματς.

Με την αλλαγή προπονητή η Τζένοα πήρε τη νίκη απέναντι στην Μπρέσια την προηγούμενη αγωνιστική. Η ομάδα του νέου τεχνικού της ομάδας, Τιάγκο Μότα, μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να γυρίσει το ματς μέσα σε 15 λεπτά και να φτάσει στο τελικό και δίκαιο 3-1. Σύμφωνα με δηλώσεις του νέου προπονητή, η ομάδα έχει αφήσει πίσω αυτό το ματς και κοιτάει αυτό με τη Γιουβέντους, στο οποίο θέλει να βάλει δύσκολα στη "Μεγάλη Κυρία".

Ένα must win ματς για τη Γιουβέντους, το οποίο θα το πάρει τώρα που γύρισε και ο Ρονάλντο.


Αγωνιστικά Νέα

Γιουβέντους: Ο Ρονάλντο είναι διαθέσιμος για το αποψινό ματς όπως και ο Ντόουγκλας Κόστα, σε αντίθεση με τους τραυματίες Περίν, Κιελίνι, Ράμσεϊ, Πιάτσα, Πιάνιτς. Επίσης, δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί απόψε ο Ιγουαΐν.

Τζένοα: Εκτός οι Κρίσιτο, Πάγιατς, Στουράρο, Φαβίλι και Λεράγκερ.


Εκτίμηση: Να Σκοράρει ο Κρ. Ρονάλντο Και Να Κερδίσει Η Γιουβέντους (1.62)



Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
(Stamford Bridge,22:05)

Αγγλικό Ντέρμπι έβγαλε η κληρωτίδα του Κυπέλλου με την Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κοντράρονται απόψε στο Stamford Bridge. Αναμένεται να δούμε αλλαγές από τις δύο ομάδες απόψε, αλλά η Τσέλσι μας έχει δείξει ότι διαθέτει το υλικό να διαχειριστεί ματς με πολλές αλλαγές. Φέτος είναι σίγουρα πιο σοβαρή από την Γιουνάιτεντ και σε ένα ντέρμπι μέσα στην έδρα της ο αποκλεισμός μοιάζει καταστροφικός.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι καλά φέτος, αν και τελευταία έχει δείξει σημάδια βελτίωσης, ειδικά μετά το διπλό που έκανε το Σαββατοκύριακο. Απόψε πάει στο γήπεδο της Τσέλσι να πάρει την πρόκριση με τον προπονητή της να ετοιμάζει πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα. Δύσκολο ματς για τη Γιουνάιτεντ, η οποία δεν ξέρουμε αν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στην έδρα της Τσελσι αγώνα και σε έναν αγώνα που κρύβει πολύ πίεση.

Εύκολα ή δύσκολα θεωρώ ότι η Τσέλσι θα πάρει την πρόκριση.


Αγωνιστικά Νέα

Τσέλσι: 7-8 αλλαγές αναμένεται να κάνει ο Φρανκ Λάμπαρντ. Δεν είναι έτοιμοι οι Κρίστενσεν, Ρούντιγκερ, Καντέ και Λόφτους-Τσικ. Μπορεί να επιστρέψει και να παίξει ο Μπάρκλεϊ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 6-7 αλλαγές αναμένεται να κάνει ο Σόλσκιερ. Δεν παίζουν οι Σο, Τουανζέμπε, Νταλότ, Μπαϊγί, Μάτιτς και Πογκμπά.


Εκτίμηση: 1 (1.96)







Betman