Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΑΝΕ ΚΟΛΟΚΥΘΕΣ ΚΑΙ ΒΟΜΒΕΣ


Τικ Τακ Τικ Τακ...BOOM!

Κολοκύθες λόγω Halloween υπάρχουν; Ναι! Βόμβες υπάρχουν; Ίσως! Σε μία αγωνιστική που δεν έχει πολλούς αγώνες, βάζουμε λίγη Βόμβα λογικής, λίγη Βόμβα έμπνευσης και δημιουργούμε ένα δελτίο με απόδοση 46.18! Φυσικά η επιλογή Trixie σκάει την απόδοση μας στο 84.93!

Πάμε να δούμε τι έχουμε σήμερα:


Η πρώτη Βόμβα έρχεται από το Μαγιόρκα - Οσασούνα, σε ένα ματς που δεν περιμένουμε πολλά. Σαφώς φέτος είναι λίγο καλύτερη η Οσασούνα, αλλά η έδρα της Μαγιόρκα είναι υπολογίσιμη. Αυτό που ευνοεί τη Μαγιόρκα στο να πάρει το ματς είναι οι απουσίες που έχει η Οσασούνα με τους Βιδάλ και Οϊέρ να παίρνουν ανάσες απόψε. Ξεκίνησα από το Χ για να σας πω την αλήθεια, αλλά επειδή μου αρέσει να ρισκάρω θα πάω στον 1 με μία μικρή λεπτομέρεια.

Η Βόμβα βρίσκεται στο Να Κερδίσει Η Μαγιόρκα με 1 Γκολ Ακριβώς (Περιθώριο Νίκης), το οποίο συναντάμε στο 4.00!



Η δεύτερη Βόμβα έχει όνομα και αυτό είναι Κρίστοφ Πιάτεκ! Ο άσσος της Μίλαν επιστρέφει σήμερα στην αρχική ενδεκάδα και θα αναζητήσει το γκολ. Έχει πετύχει ήδη δύο και θα τον τιμήσουμε στο αποψινό ματς!

Η Βόμβα βρίσκεται στο Να Σκοράρει Πρώτος ο Κρ. Πιόντεκ (όπως τον αναφέρει η στοιχηματική εταιρία) στο 3.70!



Η τελευταία Βόμβα για σήμερα θα παιχθεί όταν δούμε ενδεκάδες! Το ματς είναι Χετάφε - Γρανάδα και το πουλέν μας είναι ο Άνχελ. Αν παίξει βασικός θα αποτελέσει και τη σημερινή μας επιλογή από αυτό το ματς!

Η Βόμβα βρίσκεται στο Angel Rodriguez Anytime στο 3.20!






Bomberman