Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

MUST WIN ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ


Την Τετάρτη ο Ρονάλντο σκόραρε στο 95' από την άσπρη βούλα και οδήγησε τη Γιουβέντους στην κορυφή και τον Betman στο 2/3!

Σήμερα, ημέρα Σάββατο, το κουπόνι του στοιχήματος έχει πολλές επιλογές. Οι δικές μου Σαββατιάτικες επιλογές θα κινηθούν μόνο στα Ευρωπαϊκά γήπεδα, με τους αγώνες να έρχονται από Αγγλία, Ισπανία, Ολλανδία και Ιταλία.

Πάμε να δούμε λοιπόν τι έχουμε από το κουπόνι του Σαββάτου:


Γουέστ Χαμ - Νιουκάστλ
(London Stadium,17:00)

Η Γουέστ Χαμ παίζει με τη Νιουκάστλ με τις δύο ομάδες να μην βρίσκονται στα καλύτερά τους. Ειδικά οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μετράνε 2 βαθμούς στα τελευταία 4 ματς, πράγμα που τους έχει φέρει στη 10η θέση της φετινής βαθμολογίας. Τα "Σφυριά" ψάχνουν αντίδραση και το ματς με τη Νιουκάστλ μοιάζει το ιδανικό, καθώς οι "Καρακάξες" δεν αποτελούν φόβητρο για οποιονδήποτε φετινό αντίπαλο.

Η Νιουκάστλ την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη στην έδρα της με αντίπαλο τη Γούλβς. Το τελικό 1-1 μοιάζει δίκαιο και για τις δύο ομάδες, οι οποίες δεν προσέφεραν θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο St James' Park. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν, αλλά στο 77' δέχθηκαν την ισοφάριση, ενώ έμειναν και με 10 παίχτες στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι φέτος δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν πάνω από 1 γκολ και γενικά δεν πείθουν στην συνολική εικόνα τους μέχρι στιγμής.

Το Γουέστ Χαμ - Νιουκάστλ αναμένεται ένα τυπικό Αγγλικό ματς, στο οποίο οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να σφυροκοπίσουν τις καρακάξες.


Αγωνιστικά Νέα

Γουέστ Χαμ: Παραμένει εκτός ο Φαμπιάνσκι, ενώ οι Ριντ, Αντόνιο και Γουίλσιρ προστέθηκαν στο ιατρικό δελτίο.

Νιουκάστλ: Τιμωρημένος ο Σ. Λόνγκσταφ, ενώ σε φάση αποθεραπείας βρίσκονται οι Σερ, Λεζέν και Ρίτσι. Ολοκληρώθηκε η ποινή του Χέιντεν, ο οποίος επιστρέφει μαζί με τον Άντι Κάρολ που θα αντιμετωπίσει την πρώην του ομάδα.


Εκτίμηση: 1 (1.75)



Λεβάντε - Μπαρτσελόνα
(Estadi Ciutat de València, 17:00)

Η Λεβάντε πέρασε μεσοβδόμαδα από την έδρα της Σοσιεδάδ, βγάζοντας ένα μεγάλο διπλό με σκορ 1-2. Το σκορ θα μπορούσε να έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς στο πρώτο ημίχρονο πέταγε φωτιές. Οι δυνάμεις της βέβαια εξαντλήθηκαν μετά την ανάπαυλα, αλλά κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα και να φύγει νικήτρια από την έδρα του αντιπάλου. Στο σημερινό ματς υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και σίγουρα θα προσπαθήσει για το καλύτερο, αλλά σύμφωνα με τον προπονητή της Λεβάντε είναι αδύνατο να βρεις κάποιο πλάνο για να σταματήσεις τον Μέσι!

Η Μπαρτσελόνα προέρχεται από 7 σερί νίκες σε Ισπανία και Ευρώπη και σήμερα πάει στην έδρα της Λεβάντε για να τις κάνει 8! Ο Μέσι και η παρέα του βρίσκονται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, με τον Λιονέλ να ανεβάζει όλο και περισσότερο το επίπεδο της Μπάρτσα και να την κάνει ομάδα από τα παλιά. Σήμερα πάει αποφασισμένη και μία εύκολη νίκη θα τη βοηθήσει και για τα ματς του Champions League που έρχονται μεσοβδόμαδα.

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να διαχειριστεί εύκολα τέτοια ματς και να φύγει από εκεί νικήτρια.


Αγωνιστικά Νέα

Λεβάντε: Εκτός οι Ρόμπερ Πιέρ, Οϊέρ Ολαθάμπαλ, Τόνιο, Σέρχιο Λεόν και Ντουάρτε.

Μπαρτσελόνα: Δεν παίζουν οι Ντεμπελέ, Ουμτιτί, Αλενιά και Γουάγκε, ενώ ο Αρτούρ είναι στη διάθεση του Βαλβέρδε.


Εκτίμηση: 2+Over2,5 (1.62)




Σπάρτα Ρότερνταμ - Αϊντχόφεν
(Het Kasteel, 20:45)

Στον τελευταίο της αγώνα για το Ολλανδικό πρωτάθλημα, η Σπάρτα Ρότερνταμ έχασε 1-2 από την Ουτρέχτη. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, καθώς η Σπάρτα Ρότερνταμ φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων. Πολλά λάθη που οδήγησαν σε δύο πέναλτι, όπου και δέχθηκε τα γκολ, ενώ επιθετικά ήταν πολύ κακή. Το καλό νέο για την ομάδα του Ρότερνταμ ήρθε από τον θεσμό του κυπέλλου, όπου προκρίθηκε νικώντας με 1-0 την Φόλενταμ. Στο αποψινό ματς με αντίπαλο την Αϊντχόφεν θα πάει για τη νίκη όπως ανέφερε ο προπονητής της, αλλά ξέρει ότι αυτό είναι πολύ δύσκολο στο να επιτευχθεί.

Στο στρατόπεδο της Αϊντχόφεν τα πράγματα δεν είναι και πολύ καλά. Βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και μία ακόμα απώλεια στο ματς με την Σπάρτα Ρότερνταμ θα βάλει πολύ δύσκολα στην ομάδα του Φαν Μπόμελ. Μάλιστα, αν η Αϊντχόφεν δεν καταφέρει να νικήσει μπορεί να μείνει και εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος από τόσο νωρίς. Είναι ήδη 9 βαθμούς πίσω μετά τη χθεσινή νίκη του Άγιαξ και δεν την παίρνει για άλλο στραβοπάτημα!

Το παιχνίδι είναι must win για την Αϊντχόφεν!


Αγωνιστικά Νέα

Σπάρτα Ρότερνταμ: Επιστρέφει ο Σμέιτς, ενώ τιμωρημένος παραμένει ο Κόρεμανς.

Αϊντχόφεν: Τιμωρημένοι οι Φίερχεφερ, Χέντριξ και Τόμας. Παραμένει εκτός ο Μπέρχβαϊν, ενώ επιστρέφει ο Ιχατάρεν. Μικρές οι πιθανότητες συμμετοχής του Μάλεν.


Εκτίμηση: 2 (1.80)



Τορίνο - Γιουβέντους
(Stadio Olimpico Grande Torino, 21:45)

Το μεγάλο ντέρμπι της πόλης του Τορίνο είναι ένα ντέρμπι που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο για τους ντόπιος. Απαρατήρητη όμως δεν περνάει και η εικόνα της Τορίνο, η οποία υποδέχεται τη Γιουβέντους, ενώ βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση. Ο πρόεδρος μετά τη συντριβή από τη Λάτσιο, αποφάσισε την απομόνωση των της ομάδας μέχρι το ντέρμπι και ανέφερε ότι η μόνη θέση που δεν πρόκειται να αλλάξει είναι αυτή του προπονητή. Το αποψινό ντέρμπι σίγουρα είναι ένα ντέρμπι που τιμάται από τους κατοίκους της πόλης και αυτό αναμένεται να δώσει ώθηση στην Τορίνο, η οποία όμως δεν φαίνεται να μπορεί να σηκώσει κεφάλι.

Με γκολ του Ρονάλντο στο 95' από το σημείο του πέναλτι, η Γιουβέντους γλίτωσε τα χειρότερα. Η νίκη με 2-1 απέναντι στην σκληροτράχηλη, όπως φάνηκε, Τζένοα ήταν σίγουρα νίκη χρυσάφι για τη συνέχεια και πιο συγκεκριμένα για την κούρσα στη διεκδίκηση του τίτλου. Μέχρι το 95' έχασε πολλές ευκαιρίες για να τελειώσει το ματς, αλλά η αστοχία των παικτών της υπερίσχυσε. Στο σημερινό ντέρμπι αναμένεται πιο δουλεμένη στην τελική προσπάθεια και έτσι πρέπει να είναι αν δεν θέλει να τρέχει πάλι στα τελευταία λεπτά.

Η Τορίνο είναι σε πολύ κακή κατάσταση για να μπορέσει να νικήσει τη Γιουβέντους.


Αγωνιστικά Νέα

Τορίνο: Τιμωρημένος ο Ν’ Κουλού, τραυματίας ο Μπονιφάτσι. Οριακά θα προλάβει το ματς ο Ρινκόν.

Γιουβέντους: Τιμωρημένος ο Ραμπιό, τραυματίας ο Κιελίνι. Επιστρέφει ο Ιγουαΐν και ίσως και ο Πιάνιτς.


Εκτίμηση: 2+Over1,5 (1.91)



Υ.Γ.:

Στις 14:00 θα κάνουμε Live Chat στο Twitter για το ματς "Μπόρνμουθ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ", όπου θα σας δώσω τις στοιχηματικές μου προτάσεις για τα ειδικά στοιχήματα του αγώνα.

Για το Live Chat ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1) Κάντε Like στη Σελίδα του SuperBetman στο Facebook όπου θα βγει η σχετική ανακοίνωση για το πως θα λειτουργήσει το Live Chat.

2) Ακολουθήστε με στο Profile μου στο Twitter, όπου θα πραγματοποιηθεί το Live Chat.







Betman