Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ


Hooligans...Ρόπαλα!!!

Μετά το 4/4 στην προηγούμενη αγωνιστική της Superleague, παίρνουμε πάλι το Ρόπαλο μας και κάνουμε βόλτα στα Ελληνικά γήπεδα και τα ματς της 9ης αγωνιστικής, στα οποία ξεχωρίζει το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός!

Νέα Σμύρνη, "Πηγάδια", "Γήπεδο Πριν Την Αγιά Σοφιά" και Τούμπα, είναι κάποια από τα γήπεδα θα μας απασχολήσουν σε αυτό το άρθρο, το οποίο περιλαμβάνει στοιχηματικές προβλέψεις για όλο το Σαββατοκύριακο, καθώς τα ματς του Σαββάτου είναι λειψά ως προς τον αριθμό.

Πάρτε λοιπόν τα Ρόπαλα σας και πάμε να κάνουμε ΝΤΟΥ στα Ελληνικά γήπεδα:


Πανιώνιος - Άρης

Ο Πανιώνιος μεσοβδόμαδα κατάφερε να πάρει την νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου με το εμφατικό 0-3 για το θεσμό του κυπέλλου. Το αποτέλεσμα αυτό έφερε χαμόγελα στην ομάδα του Πανιωνίου, καθώς έδειξε σημάδια σφυγμού σε μία χρονιά που αποτελεί το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό στην Superleague 2. Σε αντίθεση με το κύπελλο, ο Πανιώνιος στο πρωτάθλημα φαίνεται να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Την προηγούμενη αγωνιστική, γνώρισε τη συντριβή με 4-0 από τον Ατρόμητο και παρέμεινε βαθμολογικά στο -2. Σε αυτό το ματς της αγωνιστικής, καλείται να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν καλύτερο αντίπαλο, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε τον Παναιτωλικό με 2-0, με τα δύο γκολ να σημειώνονται από την άσπρη βούλα. Η ομάδα του Ένινγκ κυνηγάει την Ευρώπη και τις υψηλές θέσεις του πρωταθλήματος και θα πάει να πάρει και αυτό το ματς, σε μία έδρα που υπάρχει αρκετή έχθρα ενάντια στους κιτρινόμαυρους. Η αποστολή του στη Νέα Σμύρνη δεν αναμένεται εύκολη και σίγουρα είναι ένα ματς που κρύβει παγίδες, αλλά το θετικό για τον Άρη είναι ότι ο αντίπαλος του κάνει μία από τις χειρότερες σεζόν στην ιστορία του.


Εκτίμηση: 2 (1.91)



Ξάνθη - Ολυμπιακός

Την ήττα γνώρισε μεσοβδόμαδα για τον θεσμό του κυπέλλου, και με ανατροπή μάλιστα, η Ξάνθη. Το 2-1 από τον Απόλλωνα Λάρισας δίνει άλλο ενδιαφέρον στη ρεβάνς που θα πραγματοποιηθεί το Δεκέμβρη. Εκτός όμως από το θεσμό του κυπέλλου την ήττα έχει γνωρίσει και στα τελευταία δύο ματς του πρωταθλήματος από ΟΦΗ και Άρη, δύο ομάδες με τις οποίες θα παλέψει στη συνέχεια του πρωταθλήματος για μία θέση στα play off. Σήμερα υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό σε έναν αγώνα που πέρσι κατάφερε να μην χάσει και αυτό θα επιδιώξει να κάνει και σήμερα. Το έργο της είναι αρκετά δύσκολο, καθώς ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει οπωσδήποτε το διπλό για να παραμείνει μόνος πρώτος. Οι ερυθρόλευκοι έχουν την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ με 2-0. Επίσης, τη ψυχολογία της ομάδας ανεβάζει και η προσθήκη του Βαλμπουενά στην αποστολή, χωρίς όμως να είναι σίγουρο ότι θα παίξει. Ο Ολυμπιακός θα πάει στα "Πηγάδια" να πάρει το διπλό και πιστεύω θα το καταφέρει εύκολα ή δύσκολα!


Εκτίμηση: 2+Over1,5 (1.75)



ΑΕΚ - Ατρόμητος

Το βράδυ της Κυριακής, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο. Η ομάδα της Ένωσης θέλει να γυρίσει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα στο ντέρμπι του Γεώργιος Καραϊσκάκης και θα προσπαθήσει να το κάνει στο ματς με τους Περιστεριώτες. Αν και το κλίμα δεν είναι τόσο καλό στην ομάδα, αναμένεται να εμφανιστεί σοβαρή και να φέρει και πάλι την ηρεμία που είχε χτίσει με τον Κωστένογλου. Ο Ατρόμητος, παρά το 4-0 επί του Πανιωνίου, μοιάζει ιδανικός αντίπαλος για να καταφέρει να τον κερδίσει η ΑΕΚ, καθώς δεν θυμίζει τον Ατρόμητο που ήταν τις προηγούμενες χρονιές. Θα πάει σίγουρα να διεκδικήσει κάτι, όπως είχεύσκολα θα καταφέρει να κρατήσει την ΑΕΚ έξω από τα καρέ του.


Εκτίμηση: ΑΕΚ Κόρνερ Over5.5 (2.00)



ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Στην προηγούμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ κατάφερε να περάσει σβηστά με 0-2 από την έδρα του ΝΠΣ Βόλος και να μείνει στο κυνήγι του πρωταθλήματος. Σε αυτή την αγωνιστική υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας σε ένα ντέρμπι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτό είναι το τρίτο ντέρμπι που δίνει φέτος ο ΠΑΟΚ (δεύτερο μέσα στην Τούμπα), με τον δικέφαλο να έρχεται ισόπαλος στα δύο πρώτα απέναντι σε Άρη και ΑΕΚ. Αυτό το στατιστικό σίγουρα θέλει να το αποφύγει με την ομάδα των πρασίνων και θα παίξει για να πάρει το ματς. Αναμένονται βέβαια κίνδυνοι, αλλά ο σοβαρός ΠΑΟΚ μπορεί να το καθαρίσει. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός δεν θα παραδώσει εύκολα τα όπλα και η μεσοβδόμαδη νίκη απέναντι στην Παναχαϊκή με 1-3 στέλνει το τριφύλλι με άλλο αέρα στη Θεσσαλονίκη. Θα προσπαθήσει να παίξει όπως ξέρει και το να χτυπήσει στην κόντρα τον ΠΑΟΚ θα είναι το δυνατό χαρτί του Γιώργου Δώνη. Έχει παίχτες που μπορούν να τρέξουν και να αναζητήσουν κάτι καλό αν τους δοθεί η ευκαιρία, αλλά πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα βρουν χώρους. Οι πράσινοι θα κάνουν ότι μπορούν για να πάρουν κάτι καλό, αλλά η ζυγαριά γέρνει προς την ασπρόμαυρη πλευρά.


Εκτίμηση: 1+Over1,5 (1.57)



Υ.Γ.:

Στις 19:00 που θα βγουν οι ενδεκάδες για το ματς "Ξάνθη - Ολυμπιακός" θα κάνουμε Live Chat στο Twitter, όπου θα σας δώσω τις στοιχηματικές μου προτάσεις για τα ειδικά στοιχήματα του ματς.

Το ίδιο Live Chat θα πραγματοποιηθεί και αύριο στο ντέρμπι "ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός", 1 ώρα πριν το ματς.

Για το Live Chat ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1) Κάντε Like στη Σελίδα μου στο Facebook όπου θα βγει η σχετική ανακοίνωση για το πως θα λειτουργήσει το Live Chat.

2) Ακολουθήστε με στο Profile μου στο Twitter, όπου θα πραγματοποιηθεί το Live Chat.
 






Hooligan