Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ BOMBERMAN


Τικ Τακ Τικ Τακ...BOOM!

Η πρώτη Βόμβα έσκασε προχθές και αν η Μαγιόρκα κράταγε το 2-1 μέχρι τέλους θα έσκαγε και η δεύτερη! Δεν πειράζει όμως. Δεν θα κάτσουμε να σκάσουμε!

Σήμερα το πρόγραμμα προσφέρεται για Βόμβες και βρήκα δύο πολύ καλές που είναι πολύ πιθανό να σκάσουν. Αν σκάσουν η απόδοση είναι στο 41.40!

Για να δούμε λοιπόν:


Η πρώτη Βόμβα είναι ένα σημείο που το έχω προτείνει ξανά και εγώ το τιμάω περίπου κάθε φορά στο προσωπικό μου δελτίο. Να σκοράρει ο Μέσι με απευθείας εκτέλεση φάουλ! Ποιος βάζει το χέρι του στην φωτιά ότι δεν θα το κάνει σήμερα απέναντι στη Λεβάντε; Ποιος μου επιβεβαιώνει εμένα ότι δεν θα καταφέρει να βάλει ένα φάουλ και ειδικά όταν βρίσκεται σε τέτοια φόρμα τον τελευταίο καιρό; Εγώ θα τον τιμήσω!

Η Βόμβα βρίσκεται στο Λ. Μέσι Γκολ Με Απευθείας Εκτέλεση Φάουλ σε απόδοση 9.00!Η δεύτερη Βόμβα βρίσκεται στο γήπεδο της Ξάνθης και στο ματς Ξάνθη - Ολυμπιακός. Εκεί πιστεύω ότι θα δούμε πέναλτι. Η Ξάνθη έχει κάνει 2 πέναλτι στα 2 τελευταία ματς. Γιατί να μην κάνει ακόμα ένα σήμερα; Ειδικά απέναντι στον Ολυμπιακό πιστεύω ότι πρέπει να τιμηθεί!

Η Βόμβα βρίσκεται στο Να Σκοράρει Πέναλτι Ο Ολυμπιακός σε απόδοση 4.60!


Bomberman