Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

ΦΟΡΑΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΜΑΣ


Το Σάββατο έκρυβε πολλές στοιχηματικές εκπλήξεις και δεν τα πήγαμε καλά, αλλά τουλάχιστον πληρώσαμε κόσμο στο #Betman_Live_Chat με τα ειδικά στοιχήματα του αγώνα "Μπόρνμουθ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ" που είχαν ψωμάκι!

Δεν πειράζει όμως! Αφήνουμε πίσω μας το κακό στοιχηματικό κουπόνι του Σαββάτου, φοράμε το Κυριακάτικο Κοστούμι μας και διαλέγουμε τα ματσάκια που θα βγάλουν τα σπασμένα!

Πάμε να δούμε λοιπόν τι έχουμε για σήμερα:


ΑΕΛ - ΟΦΗ
(AEL FC Arena, 15:00)

Η Λάρισα παίζει με τον ΟΦΗ νωρίς το μεσημέρι στο ανανεομένο AEL FC Arena. Ο χάλια αγωνιστικός χώρος άλλαξε, με τον χλοοτάπητα πλέον να είναι καινούριος και έτοιμος να υποδεχθεί δύο ομάδες που παίζουν τη μπάλα τους. Η Λάρισα πήρε σπουδαίο διπλό απέναντι στον Παναθηναϊκό με 1-2 και έχει 12 βαθμούς με τα επόμενα ματς να είναι ευνοϊκά για εκείνη, καθώς τα 3 από τα 4 είναι στην έδρα της. Τώρα περιμένει τον ΟΦΗ, ξέροντας ότι είναι μία ομάδα που αποτελεί έκπληξη για το φετινό πρωτάθλημα, αλλά δεν έχει να φοβηθεί κάτι. Άσε που θέλει να τιμήσει και τα εγκαίνια.

Ο ΟΦΗ πάει στον Κάμπο με σκοπό να χαλάσει τη γιορτή. Προέρχεται από μία σημαντική νίκη με 2-0 απέναντι στην Ξάνθη και στοχεύει στις ψηλές θέσεις της φετινής βαθμολογίας. Η αλήθεια είναι ότι έχει χτίσει μία ομάδα που χαίρεσαι να τη βλέπεις, η οποία ξεδιπλώνεται όμορφα στο γήπεδο και παίζει ποδόσφαιρο επιθετικό, αλλά και συνάμα ποδόσφαιρο ουσίας. Σίγουρα το μεσημέρι της Κυριακής έχει δύσκολο απέναντι σε μία σκληρή έδρα, αλλά το ματς μπορεί να το χτυπήσει.

Αναμένεται να γίνει ένα ωραίο ματς.


Αγωνιστικά Νέα

ΑΕΛ: Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

ΟΦΗ: Σημαντικές απουσίες αποτελούν οι Νέιρα και Μεγιάδο.


Εκτίμηση: G/G (1.80)



Φένλο - Φέγενορντ
(De Koel, 15:30)

Τα πράγματα είναι σκούρα για τη Φένλο! Όχι μόνο έχασε από τη Φορτούνα Σιτάρτντ με αποτέλεσμα να μπει στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά αποκλείστηκε και από το κύπελλο και μάλιστα από ομάδα 4ης κατηγορίας! Σήμερα καλείται να αντιμετωπίσει μία ομάδα που θα έρθει για το αποτέλεσμα και θα προσπαθήσει να της κόψει τον αέρα, αλλά η φόρμα της τον τελευταίο καιρό δεν την δίνει και πολύ ώθηση για να κάνει την έκπληξη. Μετράει 5 ήττες στις τελευταίες 6 αγωνιστικές με 17 τέρματα παθητικό και μόλις 4 ενεργητικό, κάτι που δεν μπορείς να πεις ότι βοηθάει στο να πάμε στην κόντρα της Φέγενορντ.

Η Φέγενορντ πηγαίνει στο γήπεδο της Φένλο για να διώξει από πάνω της την κακή εικόνα που εμφάνισε στο ντέρμπι με τον Άγιαξ και αυτό αναμένεται να το καταφέρει αν υπολογίσουμε την κακή εικόνα που παρουσιάζει η γηπεδούχος ομάδα. Σίγουρα σε αυτή την αντίδραση που αναζητάει θα παίξει ρόλο και η έλευση του νέου τεχνικού Αντβοκάατ, ο οποίος ανέλαβε το τιμόνι της ομάδας μετά την παραίτηση του Γιαπ Στάμ. Η Φένλο μοιάζει η ιδανική αντίπαλος για τη Φέγενορντ στο μομέντουμ που βρίσκονται οι δύο ομάδες και δεν θα διστάσει να πατήσει πάνω της για να διώξει τα μαύρα σύννεφα του ντέρμπι.

Θεωρώ ότι η Φέγενορντ θα καταφέρει να δείξει αντίδραση μετά το κακό αποτέλεσμα του ντέρμπι, αλλά ένα γκολ δεν της φτάνει!


Αγωνιστικά Νέα

Φένλο: Αμφίβολοι οι Γιάνσεν και Γεμποα.

Φέγενορντ: Επιστρέφουν οι Ιε και Φαν ντερ Χέιντεν, με τον πρώτο όμως να αναμένεται να καθίσει στον πάγκο.


Εκτίμηση: 2+Over1,5 (1.62)



Άρκα Γκντίνια - Λέγκια Βαρσοβίας
(Stadion GOSiR, 18:30)

Η Άρκα Γκντίνια είναι μία ομάδα, η οποία έχει δείξει σημάδια βελτίωσης μετά την αλλαγή προπονητή. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά τα αμυντικά λάθη δεν παύουν να υπάρχουν. Δεν εμφανίζονται σοβαροί στην άμυνα στα περισσότερα ματς, με αποτέλεσμα να το πληρώνουν και να αφήνουν βαθμούς από εδώ και από εκεί. Πάντως στην έδρα τους παίζουν πάντα με πάθος και θα επιδιώξουν να χτυπήσουν τη Λέγκια μπροστά στο κοινό τους. Ας μην γελιόμαστε όμως, η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη.

Η Λέγκια Βαρσοβίας πετάει αγωνιστικά και μετράει τρεις σερί νίκες στο Πολωνικό Πρωτάθλημα με ενεργητικό 12 γκολ. Η νίκη που ξεχώρισε από το σερί ήταν αυτή απέναντι στη Βίσλα Κρακοβίας, την οποία συνέντριψε με 7-0! Βρίσκεται σε πολύ κατάσταση και αυτό επιβεβαιώνεται σε κάθε ματς που μπαίνει να παίξει. Την καλή της κατάσταση λοιπόν θα ψάξει να βρει και σήμερα απέναντι σε μία Άρκα Γκντίνια που έχει 4 G/G στις τελευταίες 5 αγωνιστικές.

Η Λέγκια Βαρσοβίας θα πάει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της και δεν βλέπω το λόγο για να μην το κάνει.


Αγωνιστικά Νέα

Άρκα Γκντίνια: Εκτός οι Μλίνσκι, Σάντι, Σεραρένς, Μπουτζίνσκι, Κοπτσίνκι, Ντέγια, Χέλστρουπ και Μάριτς.

Λέγκια Βαρσοβίας: Δεν παίζουν οι Σανόγκο, Καφού και Ρότσα, ενώ αμφίβολοι είναι οι Βέσοβιτς και Στολάρσκι.


Εκτίμηση: 2+Over1,5 (2.05)



Κοπεγχάγη - Σοντερίσκε
(Telia Parken, 19:00) 

Η Κοπεγχάγη αντιμετωπίζει τη Σοντερίσκε σε μία περίοδο που η γηπεδούχος φαίνεται να πατάει καλά. Αγώνα με τον αγώνα συνέρχεται και μοιάζει να αφήνει πίσω την αγωνιστική κοιλιά που έκανε. Χτίζεται σιγά σιγά η ομάδα που ξέραμε και όταν επιστρέψουν οι βασικοί θα λειτουργεί το σύνολο όπως πρέπει. Την Πέμπτη πήρε την πρόκριση στο Κύπελλο απέναντι στην Νόρντζελαντ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς. Το τελικό 4-1 ήρθε στο δεύτερο μισό του αγώνα με μία καταιγιστική εμφάνιση.

Η Σοντερίσκε έκανε δύο ήττες με Νόρντζελαντ και Όλμποργκ, προτού προκριθεί μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο με 1-0 επί της Μπρόντμπι. Μία πρόκριση που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τον κόσμο και τους παίκτες της ομάδας! Παρά την πρόκριση, αυτός που κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, είναι ο προπονητής της Σοντερίσκε, Ρίντερσχολμ, ο οποίος δέχεται έντονη κριτική το τελευταίο διάστημα. Μετά την μεγάλη πρόκριση στο Κύπελλο θα ήθελε να πετύχει και μία μεγάλη νίκη στο Πρωτάθλημα, αλλά η Κοπεγχάγη είναι σε καλό φεγγάρι και ξέρει ότι δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι καλό από το σημερινό ματς.

Πιστεύω ότι η Κοπεγχάγη έχει την ποιότητα και το μομέντουμ να πάρει το ματς.


Αγωνιστικά Νέα

Κοπεγχάγη: Εκτός οι Γιόνας Βιντ, Αντρέας Μπίελαντ, Νικολάι Τόμσεν, Νικολάι Μπόιλεσεν και Στέφεν Αντερσεν.

Σοντερίσκε: Τιμωρημένος είναι ο Στέφαν Γκάρτεμαν, ενώ νοκ άουτ λόγω τραυματισμού είναι ο Γιόχαν Αμπσάλονσεν. Επίσης, εκτός έμεινε και ο Μαντς Αλμπεκ.


Εκτίμηση: 1+Over1,5 (1.75)






Betman