Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Ο ΤΙΤΛΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ANFIELD


Το κουπόνι του Σαββάτου δεν μας πάει!

Η Μπάγερν έβγαλε μόνη της το Over3,5, αλλά η Ντόρτμουντ δεν έβγαλε το G/G. Η Λέστερ έβαλε δύο γκολ, αλλά η Άρσεναλ δεν σκόραρε για να βγάλει το G/G+Over2,5. Όσο για το ματς της Κρήτης ας το αφήσουμε, γιατί παίζει να πόνεσε πολύ κόσμο.

Στο κουπόνι της Κυριακής θα κινηθούμε καθαρά με τα ντέρμπι σε Αγγλία, Ελλάδα και Ιταλία, με το πιο σημαντικό να είναι αυτό που διεξάγεται στο Anfield, στο οποίο θα είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα των οπαδών του ποδοσφαίρου.

Ας μην χρονοτριβούμε όμως! Πάμε να δούμε τις σημερινές μας επιλογές:



Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι
(Anfield, 18:30)

Ντέρμπι κορυφής στην Αγγλία ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Όλο το νησί είναι στο πόδι, καθώς οι δύο ομάδες φαίνεται να είναι μόνες διεκδικήτριες για τον φετινό τίτλο και αυτό το ντέρμπι είναι must win match και για τις δύο. Η Λίβερπουλ αν καταφέρει να νικήσει, θα αυξήσει τη διαφορά στους 9 βαθμούς από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία από την πλευρά της αν καταταφέρει να πάρει το διπλό, θα μειώσει στους 3 βαθμούς από την κορυφή. Η Λίβερπουλ δεν θέλει να μπει σε μπελάδες και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να χάσει και νιώσει την ανάσα της Σίτι στο σβέρκο της. Την προηγούμενη αγωνιστική πήρε δύσκολα τους 3 βαθμούς στα τελευταία λεπτά με 1-2 και επιβεβαίωσε ότι δεν είναι σε τόσο καλή φόρμα και ότι η γκέλα είναι κοντά. Με 2-1 κέρδισε και μεσοβδόμαδα στους ομίλους του Champions League και πήρε και εκεί τους 3 βαθμούς με δυσκολία. Στο Αγγλικό Ντέρμπι θα πρέπει να εμφανιστεί πιο σοβαρή αν θέλει να βάλει τις βάσεις για τον φετινό τίτλο, διότι οι οπαδοί της δεν θα δεχθούν να χάσουν και το φετινό Πρωτάθλημα όταν μάλιστα έχει χτιστεί και μία διαφορά από τον δεύτερο. Αν το πας λογικά, θα έλεγες ότι βαθμολογικά θα τη βόλευε και η ισοπαλία, αλλά αυτά δεν υπάρχουν στα Αγγλικά ντέρμπι. Είναι γηπεδούχος, παίζει με το δεύτερο, πρέπει να νικήσει. ΤΕΛΟΣ! Δεν υπάρχει άλλη λογική για τους Άγγλους!

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα πάει στο Anfield στο ντέρμπι της αγωνιστικής και ίσως της μισής χρονιάς. Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται 6 βαθμούς πίσω από τη Λίβερπουλ και γνωρίζει ότι ο τίτλος περνάει από το Anfield, γι' αυτό στο μυαλό της είναι μόνο το διπλό. Έχει μειώσει τη διαφορά από τους 9 βαθμούς στους 6 και θέλει να την πάει στους 3 για να βρεθεί πιο κοντά στον φετινό τίτλο. Πέρσι κατάφερε να πάρει το Πρωτάθλημα στην Premier League από τη Λίβερπουλ και αυτό σκοπεύει να κάνει και φέτος. Παταέι λίγο καλύτερα από τη φετινή Λίβερπουλ και αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί, αλλά ξέρει ότι σε ένα Αγγλικό ντέρμπι όλα είναι πιθανά! 

Και οι δύο ομάδες καίγονται για τη νίκη και οι δύο αναμένεται να σκοράρουν, οπότε προς τα εκεί θα κινηθούμε!


Αγωνιστικά Νέα

Λίβερπουλ: Παραμένουν εκτός δράσης λόγω τραυματισμών ο Ματίπ και ο Σακίρι.

Μάντσεστερ Σίτι: Τραυματίστηκε ο βασικός τερματοφύλακας Έντερσον και τη θέση του θα πάρει ο αναπληρωματικός Μπράβο, που δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό ως τώρα. Απουσιάζουν επίσης οι Ζιτσένκο, Λαπόρτ, Ντ. Σίλβα και Σανέ, ενώ αμφίβολος θεωρείται και ο Ρόντρι.


Εκτίμηση: G/G+Over2,5 (1.80)



Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
(ΟΑΚΑ, 19:30)

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Super League. Μετά το 2-2 που έφερε στην Τούμπα, καλείται να δείξει το ίδιο καλό πρόσωπο και με την ΑΕΚ σε ένα ματς που παίζεται στο κοινό γήπεδο των δύο ομάδων. Την προηγούμενη Κυριακή ήταν καλύτερος από ότι τον περίμενε ο καθένας που υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό και ένα πέναλτι στο 95' από ανοησία του Κουρμπέλη, άφησε πικρή γεύση στους παίχτες και στους οπαδούς της ομάδας. Στο Κυριακάτικο ντέρμπι καλείται να πάρει τους 3 βαθμούς απέναντι σε μία ΑΕΚ, η οποία μοιάζει να βελτιώνεται. Δεν είναι εύκολο ματς για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αν ανοιχτεί μπορεί να δεχθεί πολλά γκολ από τους παίχτες της Ένωσης. Θα παίξει με επιφυλάξεις και έξυπνα όπως έπαιξε με τον ΠΑΟΚ και από εκεί και πέρα θα κυνηγήσει το καλύτερο.

Η Ένωση κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς απέναντι στον Ατρόμητο, με έναν πολύ καλό Ολιβέιρα, ο οποίος την έσωσε στο τέλος κάνοντας το 3-2. Αυτοί οι 3 βαθμοί ήταν χρυσάφι για την ΑΕΚ, καθώς την έφεραν πιο κοντά στην δεύτερη, αλλά και πρώτη θέση, αφού εκμεταλλεύτηκε τις γκέλες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ που βρίσκονται από πάνω της. Θέλει να συνεχίσει τα τρίποντα και έτσι θα πάει να πάρει τους 3 βαθμούς στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Έχει τη δύναμη να το κάνει, αλλά με αυτόν τον Παναθηναϊκό ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να αντιμετωπίσεις μέσα στο γήπεδο.

Το χέρι μου πηγαίνει ανάμεσα στο Χ και στο 2, αλλά θα προτιμήσω το πρώτο!


Αγωνιστικά Νέα

Παναθηναϊκός: Δεν έχει προβλήματα ο Παναθηναϊκός. Η μόνη απουσία του Παναθηναϊκού είναι η απουσία του προπονητή του από τον πάγκο λόγω τιμωρίας.

ΑΕΚ: Εκτός οι Βράνιες, Οικονόμου, Λόπεζ, Γαλανόπουλος και Κλωναρίδης. Ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Μπάρκα που βρίσκεται στην αποστολή μετά από καιρό.


Εκτίμηση: Χ (3.20)



Γιουβέντους - Μίλαν
(Allianz Stadium, 21:45)

Γιουβέντους - Μίλαν. Ένα ντέρμπι από τα παλιά! Η Γιουβέντους δεν πιάνεται τα τελευταία χρόνια στην Ιταλία και σαρώνει ότι βρει και αυτό αναμένεται να κάνει και στο σημερινό ντέρμπι με την κακή Μίλαν. Οι παίχτες της Γιουβέντους θέλουν να πάρουν αυτό το ματς για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι αποτελεί ένα Ιταλικό ντέρμπι. Ο δεύτερος είναι ότι η Ίντερ πάλι νίκησε χθες, αυτή τη φορά απέναντι στη Βερόνα, κάνοντας ανατροπή. Όσο νικάει η Ίντερ, τόσο πιέζεται η Γιουβέντους και το αποτέλεσμα είναι να μη βλέπει αντίπαλο, απλά αγώνες που πρέπει να πάρει τους 3 βαθμούς. Μπορεί να τους πάρει απέναντι στη Μίλαν; Σίγουρα! Αυτή την Μίλαν την έχει, αλλά δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι που χρειάζεται προσοχή. Άσε που μπορεί να μην παίξει και ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η Μίλαν δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που ήταν κάποτε! Η αίγλη της έχει χαθεί και προσπαθεί μάταια να δείξει ένα καλό πρόσωπο. Το βράδυ της Κυριακής παίζει στο Τορίνο και το ντέρμπι που την περιμένει χρειάζεται χαρακτήρα, σοβαρότητα και καλό-έξυπνο ποδόσφαιρο με τη Μίλαν να μην φαίνεται ικανή να διαχειριστεί και τα τρία. Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι και το καλύτερο μετά την ήττα που δέχθηκε με 1-2 από τη Λάτσιο και δεύτερο ντέρμπι στη σειρά σίγουρα θα την πιέσει πολύ. Στο μόνο που της δίνω ελπίδες είναι ότι θεωρείται ντέρμπι, αλλά η παράδοση 10-0-2 υπέρ της Γιουβέντους στα τελευταία 12 ματς με τη Μίλαν, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στη φιλοξενούμενη!

Η Γιουβέντους είναι το φαβορί και μπορεί να πατήσει τη Μίλαν, αλλά θεωρώ ότι το ματς δεν θα ξεφύγει πολύ.


Αγωνιστικά Νέα

Γιουβέντους: Εκτός οι Περίν, Κιελίνι και Πιάτσα, ενώ δεν είναι απολύτως έτοιμοι οι Ντε Λιχτ και Κριστιάνο Ρονάλντο με τη συμμετοχή τους στο αρχικό σχήμα να θεωρείται αμφίβολη. Επιστρέφει ο Ραμπιό.

Μίλαν: Δεν παίζουν οι Μουσάκιο, Καστιγέχο, Κεσί και Μπορίνι. Επιστρέφουν οι Ροντρίγκες, Καλντάρα και Σούσο.


Εκτίμηση: 2-3 Γκολ (2.00)



Υ.Γ.:

Στις 17:30 θα κάνουμε Live Chat στο Twitter για το ντέρμπι "Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι", όπου θα σας δώσω τις στοιχηματικές μου προτάσεις για τα ειδικά στοιχήματα του αγώνα.

Για το Live Chat ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1) Κάντε Like στη Σελίδα του SuperBetman στο Facebook όπου θα βγει η σχετική ανακοίνωση για το πως θα λειτουργήσει το Live Chat.

2) Ακολουθήστε με στο Profile μου στο Twitter, όπου θα πραγματοποιηθεί το Live Chat.  







Betman