Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

IT'S RAINING BOMB...HALLELUJAH!


Τικ Τακ Τικ Τακ...BOOM!

It's Raining Bombs...Hallelujah!!!

Βρέχει σε όλη την Ελλάδα βρέχει και στο SuperBetman...Βόμβες!!!

Στα σημερινά παιχνίδια των Προκριματικών του EURO 2020, ανακάλυψα κάποιες Βόμβες τις οποίες θα κυνηγήσουμε όπως εμείς ξέρουμε. Ρισκαδόρικα! Αν σκάσουν οι Βόμβες αυτές, μας δίνουν απόδοση 30.19 και στην επιλογή Trixie η απόδοση σκάει στο 59.63!

Πάμε λοιπόν να δούμε ποιες Βόμβες θα κυνηγήσουμε στα σημερινά ματς:


Η πρώτη Βόμβα βρίσκεται στον αγώνα Γαλλία - Μολδαβία. Σε εκείνο το ματς, αναμένουμε πολλά γκολ από την πλευρά της Γαλλίας και θεωρώ ότι ένα από αυτά τα γκολ θα επιτευχθεί από την Άσπρη Βούλα!

Η Βόμβα βρίσκεται στο Γαλλία Να Σκοράρει Πέναλτι σε απόδοση 3.20!



Η δεύτερη Βόμβα αναμένεται στον αγώνα Αγγλία - Μαυροβούνιο. Και σε αυτό το ματς θα κυνηγήσουμε το Πέναλτι. Η Αγγλία διαθέτει τους παίχτες που μπορούν να το κερδίσουν και θεωρώ ότι ο Κέιν θα ολοκληρώσει τη δουλειά. Και σε αυτό το ματς αναμένουμε πολλά γκολ, οπότε γιατί όχι και ένα από τα 11 βήματα;

Η Βόμβα βρίσκεται στο Αγγλία Να Σκοράρει Πέναλτι σε απόδοση 3.70!



Η τρίτη Βόμβα βρίσκεται στο πρόσωπο του Μανάι και στο ματς Αλβανία - Ανδόρα. Ο Μανάι είναι ένας από τους ποιοτικότερους παίχτες που υπάρχουν στο ροστερ της Αλβανίας και τον περιμένουμε να πάρει πολλές πρωτοβουλίες για να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Θα τον τιμήσουμε!

Η Βόμβα βρίσκεται στο Anytime Rey Manaj σε απόδοση 2.55!






Bomberman