Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

ΒΟΜΒΙΔΙΑ


Τικ Τακ Τικ Τακ...BOOM!

Χθες έσκασαν 2 Βόμβες και αν η Αγγλία είχε σκοράρει ένα Πέναλτι στα 7 γκολ που έβαλε χθες, θα κάναμε το απόλυτο και θα γινόταν το μεγάλο Μπαμ! Δεν πειράζει όμως και το 2/3 καλό είναι!

Σήμερα, θα κινηθούμε με πιο μικρές Βόμβες, κοινώς Βομβίδια, τα οποία αν σκάσουν μας δίνουν 23.72 απόδοση και στην επιλογή Trixie η απόδοση πάει στο 48.71!

Πάμε λοιπόν να δούμε τα σημερινά μας Βομβίδια:


Το πρώτο μας Βομβίδιο βρίσκεται στο ματς της Εθνικής μας. Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει την Αρμενία στις 19:00 και θέλει να συνεχίσει την καλή εικόνα που έδειξε στο προηγούμενο ματς. Οι συνθήκες την ευνοούν, καθώς η Αρμενία έχει πάρα πολλές απουσίες σε σημαντικές θέσεις. Οι περισσότεροι δίνουν το διπλό. Εγώ θα το ανεβάσω λίγο!

Το Βομβίδιο βρίσκεται στο 2+Over1,5 σε απόδοση 2.75!



Το δεύτερο Βομβίδιο είναι στον ίδιο όμιλο και στον Αγώνα Βοσνία Ερζεγοβίνη - Ιταλία. Οι Ιταλοί θέλουν να κάνουν το 10/10 και θα κυνηγήσουν τη νίκη στον αποψινό αγώνα. Περιμένω τη νίκη για τους Ιταλούς, οι οποίοι όμως θεωρώ ότι θα χρειαστούν πάνω από 1 γκολ για να το καταφέρουν.

Το Βομβίδιο βρίσκεται στο 2+Over1,5 σε απόδοση 2.50!




Το τρίτο Βομβίδιο αναμένεται να σκάσει στο ματς της Ισπανίας. Η Ισπανία παίζει με τη Μάλτα και αναμένεται να νικήσει. Εδώ θα κυνηγήσουμε τα ειδικά στοιχήματα και το Πέναλτι για την Ισπανία.

Το Βομβίδιο βρίσκεται στο Ισπανία Να Σκοράρει Πέναλτι σε απόδοση 3.45!






Bomberman