Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

DEREK ADAMS BOMBCAMBE


Τικ Τακ Τικ Τακ...BOOM!

ΤΙ ΧΑΝΕΙΣ ΡΕ ΜΑΣΟΥΡΑ? Αυτό μονολογώ από εχθές το βράδυ! Ο Μασούρας έχασε γκολ με ελεύθερο τέρμα και δεν μας έκανε το χατήρι να βγάλουμε το 2/3 από τα χθεσινά Βομβίδια που είχαν προταθεί! Όσο για το Πέναλτι στο ματς της Ισπανίας θα το αναλύσουμε παρακάτω...

Σήμερα έχουμε μία Βόμβα από τις αγαπημένες μου, συν κάποιες άλλες που θα κυνηγήσουμε στα παιχνίδια των Προκριματικών του EURO 2020. Η αγαπημένη μου Βόμβα είναι να στηρίζω την ομάδα που αλλάζει προπονητή. Πείτε το όπως θέλετε, αλλά εμείς που παίζουμε στοίχημα έχουμε αυτό το μικρόβιο και στηρίζουμε τον νέο προπονητή από τα πρώτα του παιχνίδια. Και όταν η απόδοση της νέας του ομάδας ξεπερνάει τα 3 φράγκα τότε τρέχουμε και με τα δύο χέρια! Οι σημερινές μας Βόμβες, αν σκάσουν θα δώσουν απόδοση 37.10 και στην επιλογή Trixie η απόδοση πηγαίνει στο 70.98!

Από το να πολυλογώ όμως, πάμε να δούμε για τι Βόμβες μιλάμε:


Η πρώτη Βόμβα, που είναι και η αγαπημένη μας, βρίσκεται στο ματς Κρόουλι Τάουν - Μόρκαμ. Η Μόρκαμ άλλαξε προπονητή και ο Ντέρεκ Άνταμς μπήκε στο τιμόνι της ομάδας. Ο Άνταμς αποτελεί πολυτέλεια για την ομάδα και την κατηγορία και το πρώτο του δείγμα ήταν θετικό φέρνοντας 3-1 επί της Καρλάιλ μεσοβδόμαδα! Εγώ θα το στηρίξω και ειδικά σε τέτοιες τιμές...

Η Βόμβα βρίσκεται στο 2 σε απόδοση 4.00!



Η δεύτερη Βόμβα είναι αυτή που κυνηγάμε τις τελευταίες ημέρες! Σε δύο ματς που έχω προτείνει Πέναλτι, έχουν μπει 7 γκολ και κανένα με Πέναλτι. Δεν θα τα παρατήσω όμως και σήμερα θα κινηθώ πάλι με Πέναλτι στον αγώνα Γερμανία - Λευκορωσία. Οι Γερμανοί θα πατήσουν πολλές φορές στην περιοχή και ελπίζουμε σε μία από αυτές να την πατήσουν και οι Λευκορώσοι και να κάνουν το Πέναλτι!

Η Βόμβα βρίσκεται στο Γερμανία Να Σκοράρει Με Πέναλτι σε απόδοση 3.50!



Η τρίτη Βόμβα θέλουμε να σκάσει στο ματς της Αυστρίας. Σε αυτό το παιχνίδι αναμένεται να ξεκινήσει βασικός ο Σάμπιτζερ της Λειψίας. Ο Σάμπιτζερ έχει πετύχει 5 γκολ στους τελευταίους 6 αγώνες της Λειψίας και θα τον τιμήσω και με την φανέλα της Εθνικής. Σάμπιτζερ λοιπόν!

Η Βόμβα βρίσκεται στο Anytime Μ. Σάμπιτζερ σε απόδοση 2.65!






Bomberman