Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

OVER 3,5 LIONS


Τικ Τακ Τικ Τακ...BOOM!

Οι χθεσινές Βόμβες δεν μας έκαναν το χατήρι και δεν έσκασαν. Η Μόρκαμ απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Κρόουλι και ο Ντέρεκ Άνταμς δεν κατάφερε να κάνει την πλήρη ανατροπή και να μας δώσει τα 4 φράγκα στο διπλό.

Σήμερα θα κινηθούμε με Βόμβες από τα Προκριματικά του EURO 2020, στα οποία εντοπίσαμε λάθος αποδόσεις και κυρίως στο ματς της Αγγλίας. Αν σκάσουν οι σημερινές μας Βόμβες, μας δίνουν απόδοση 21.31 και στην επιλογή Trixie η απόδοση σκάει στο 44.68!

Πάμε λοιπόν να δούμε τις σημερινές μας Βόμβες:


Η πρώτη Βόμβα είναι στο ματς Κόσοβο - Αγγλία. Three Lions σε έξαρση και με το πόδι στο γκάζι! Μετά το 7-0 που πέτυχαν την προηγούμενη αγωνιστική, πάνε στο Κόσοβο να επαναλάβουν το έργο. Δεν πιστεύω ότι θα πάνε πάλι μέχρι τα 7 γκολ, αλλά θα περάσουν τα 3. Εδώ συναντάμε λάθος απόδοση, καθώς το διπλό με πολλά γκολ είναι στα 3 φράγκα!

Η πρώτη Βόμβα βρίσκεται στο 2+Over3,5 σε απόδοση 3.00!




Η δεύτερη Βόμβα βρίσκεται στον αγώνα Βουλγαρία - Τσεχία. Ο αγώνας αυτός δεν έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και αναμένεται οι ομάδες να παραταχθούν επιθετικά. Οι αδυναμίες της Τσεχίας στην άμυνα, οι οποίες φάνηκαν την προηγούμενη αγωνιστική, περιμένουμε να εμφανιστούν και σήμερα και να μας βοηθήσουν στο σημείο μας.

Η δεύτερη Βόμβα βρίσκεται στο G/G+Over2,5 σε απόδοση 2.20!



Η τρίτη Βόμβα θέλουμε να σκάσει στον αγώνα Ανδόρα - Τουρκία. Οι Τούρκοι μετά την πρόκριση τους βρίσκονται σε εορταστικό κλίμα και πάνε στην Ανδόρα με πολλές απουσίες. Η πρωτιά για τους Τούρκους είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι και θα κυνηγήσουν το ματς. Η Ανδόρα από την άλλη έχει ψυχολογία και θέλει να σκοράρει σε δεύτερο σερί ματς. Αυτά τα σημεία είναι για να τα κυνηγάμε και θα το κάνουμε όσοι γουστάρουμε το ρίσκο!

Η Βόμβα βρίσκεται στο G/G σε απόδοση 3.15!






Bomberman