Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

ΜΑΧΗ ΜΕ ΣΠΑΘΙΑ ΣΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ


Τικ Τακ Τικ Τακ...BOOM!

Η χθεσινή Λάθος Απόδοση στον αγώνα των Three Lions έκανε το ΜΠΑΜ και πλήρωσε όσους την ακολούθησαν. Από την άλλη, η Ανδόρα φάνηκε πολύ κατώτερη από ότι την περιμέναμε και δεν κατάφερε να σκοράρει.

Σήμερα κινούμαστε πάλι στα ματς των Προκριματικών του EURO 2020, με τον τελικό της Ιρλανδίας να αποτελεί τη βασική μας Βόμβα! Φυσικά, έχουμε και Ελλάδα, αλλά και το ματς της Σουηδίας. Αν σκάσουν οι σημερινές μου Βόμβες, δίνουν απόδοση 40.25, ενώ στην επιλογή Trixie η απόδοση σκάει στο 77.54!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχουμε για σήμερα:


Η πρώτη Βόμβα βρίσκεται στον αγώνα Ιρλανδία - Δανία. Η Ιρλανδία παίζει ματς-τελικό απέναντι στη Δανία, με τους γηπεδούχους να αναζητάνε μόνο τη νίκη. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι βολεύονται και με την ισοπαλία και δεν θα πάνε να σκιστούν να πάρουν το ματς. Όποιος δεν τα καταφέρει θα πάει να παίξει στα play-off, άρα δεν είναι τελείως χαμένος. Εγώ εδώ θα πάω με τα σπαθιά! Και θεωρώ ότι ένα γκολ θα μπει, οπότε αν μπει το ένα γκολ από τη μία πλευρά, τότε η άλλη θα κυνηγήσει την ισοφάριση.

Η Βόμβα βρίσκεται στο Ακριβές Σκορ 1-1 σε απόδοση 5.60!



Η δεύτερη Βόμβα περιμένουμε να σκάσει στο ματς της Εθνικής μας. Η Ελλάδα έδειξε πολύ καλό πρόσωπο απέναντι στην Αρμενία και το τελικό 0-1 την αδικεί κατά πολύ. Εγώ ένα θα πω! ΜΑΣΟΥΡΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕ! Θα πάω με την ίδια συνταγή, όπως πήγα και στο προηγούμενο ματς της Εθνικής Ελλάδος!

Η Βόμβα βρίσκεται στο 1+Over1,5 σε απόδοση 2.88!



Η τρίτη Βόμβα είναι στον αγώνα της Σουηδίας με τα Νησιά Φερόε. Η Σουηδία έχει περάσει στην επόμενη φάση και θα παρουσιαστεί με νέα παιδιά, τα οποία θέλουν να δείξουν πράγματα στον προπονητή της ομάδας. Ακόμα και αυτές οι αλλαγές στην ενδεκάδα, δηλώνουν μεγάλη διαφορά δυναμικότητας απέναντι στους παίχτες των Νησιών Φερόε. Εδώ θα κυνηγήσουμε το Over της Σουηδίας, θέλοντας να το βγάλει μόνη της!

Η Βόμβα βρίσκεται στο NG+Over2,5 σε απόδοση 2.50!






Bomberman