Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

BOMBALE


Τικ Τακ Τικ Τακ...BOOM!

Οι χθεσινές μου Βόμβες έσκασαν, έκανα 3/3 και τα ταμεία ανατινάχτηκαν με απόδοση 40.25 και 77.54 στο Trixie!

Σήμερα θα ασχοληθούμε πάλι με τα Προκριματικά του EURO 2020, καθώς είναι η τελευταία μέρα και πρέπει να τιμηθούν! Αν σκάσουν οι σημερινές μου Βόμβες θα δώσουν απόδοση 17.21 και στο Trixie η απόδοση σκάει στο 37.35!

Πάμε λοιπόν να δούμε τις σημερινές μου Βόμβες:


Η πρώτη Βόμβα ακούει στο όνομα Γάρεθ Μπέιλ! Ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, επιστρέφει στην ενδεκάδα για το αποψινό ματς, το οποίο αποτελεί τελικό για την Ουαλία που θέλει τη νίκη. Φυσικά, τελικό αποτελεί και για την Ουγγαρία, η οποία κυνηγάει και αυτή το διπλό και θα πάει να παίξει επιθετικά. Αν υποθέσουμε ότι η Σλοβακία θα νικήσει το Αζερμπαϊτζάν, τότε καμία από τις δύο ομάδες δεν βολεύεται με την ισοπαλία και θα αναγκαστούν να ανοιχτούν για να πάρουν αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει ότι ο Μπέιλ θα βρει χώρους να απειλήσει και ως ηγέτης της Ουαλίας, θα θέλει να γράψει το όνομα του στην ιστορία της χώρας.

Η Βόμβα βρίσκεται στο Anytime Γκ. Μπέιλ σε απόδοση 2.25!Η δεύτερη Βόμβα θέλουμε να σκάσει στον αγώνα Πολωνία - Σλοβενία. Το ματς αυτό δεν έχει κάποιο ενδιαφέρον, αλλά η Πολωνία καλείται να νικήσει για τον λαό της που είναι απαιτητικός! Θα παίξει επιθετικά, όπως επιθετικά θα παίξει και η Σλοβενία. Περιμένω να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να δούμε γκολ.

Η Βόμβα βρίσκεται στο G/G+Over2,5 σε απόδοση 2.55!Η τρίτη Βόμβα βρίσκεται στον αγώνα της Γερμανίας με τη Β. Ιρλανδία. Εκεί βρήκα ένα σημείο, το οποίο θεωρώ Λάθος Απόδοση και δεν μπόρεσα να μην το μαρτυρήσω. Ο Κρόος είναι ο κύριος εκτελεστής των στημένων και στο προηγούμενο ματς έβαλε δύο γκολ. Όταν τον βρίσκω στα 3 φράγκα δεν μπορώ να μην το ποντάρω!

Η Βόμβα βρίσκεται στο Anytime Τ. Κρόος σε απόδοση 3.00!


Bomberman