Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΑΤΑΚΙΑ


Hooligans...ΡΟΠΑΛΑ!!!

Μετά τη διακοπή του Πρωταθλήματος επιστρέφουμε μέσω του Ανανεωμένου SuperBetman στην αγαπημένη μας Super League! Παίρνουμε το Ρόπαλο, κάνουμε βόλτα στα Ελληνικά γήπεδα και ασχολούμαστε με τα ματς της 11ης αγωνιστικής.

Νέα Σμύρνη, Κίτρινο Ντέρμπι, ΠΑΟΚ - Κούγιας και πολλά άλλα ξετυλίγονται στο Στοιχηματικό Κουπόνι της Super League, από το οποίο θα πάρουμε επιλογές για όλο το Σαββατοκύριακο!

Πάρτε λοιπόν τα Ρόπαλα σας και πάμε να κάνουμε ΝΤΟΥ στα Ελληνικά γήπεδα:


Πανιώνιος - Ολυμπιακός

Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε ένας ματς που εκτός γηπέδου έχει δημιουργηθεί κλίμα. Οι φανατικοί οπαδοί του Πανιωνίου ή αλλιώς "Πάνθηρες" εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία εμμέσως άσκησαν κριτική σε διοίκηση και παίχτες, για αυτά που έχουν ακουστεί πριν τον αγώνα. Ελπίζουν να τους διαψεύσουν και η ομάδα του Πανιωνίου να φανεί ανταγωνιστική μέσα στο γήπεδο απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός θα πάει σίγουρα για το διπλό, διότι την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της χρονιάς και ένα στραβοπάτημα σε αυτή την αγωνιστική δεν είναι σίγουρα στο πρόγραμμα του. Ο Ολυμπιακός θα μπει δυνατά από την αρχή και σίγουρα ο φετινός Πανιώνιος δεν τον τρομάζει για να του χαλάσει τα σχέδια. Τώρα αν ίδρωσε το αυτάκι των παιχτών του Πανιωνίου μετά από αυτή την ανακοίνωση δεν το νομίζω, αλλά έτσι και αλλιώς με ή χωρίς ανακοίνωση ο Ολυμπιακός δεν θα στραβοπατήσει!


Εκτίμηση: Σκορ Πολλαπλών Επιλογών 0-1, 0-2 ή 0-3 (1.93)



ΠΑΟΚ - ΑΕΛ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Λάρισα στο γήπεδο της Τούμπας για την 11η αγωνιστική της Super League. Ο Δικέφαλος του Βορρά αναζητάει τους 3 βαθμούς για να πάει με -2 την επόμενη αγωνιστική στο ντέρμπι της χρονιάς με τον Ολυμπιακό. Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει στα χέρια του περίπου όλους τους παίχτες (απουσιάζουν Ζαμπά και Βέρνμπλουμ), καθώς οι Βαρέλα και Μαουρίσιο επέστρεψαν κανονικά μέσα στη διακοπή του Πρωταθλήματος. Η ομάδα του ΠΑΟΚ θέλει να μπει δυνατά και να καθαρίσει το ματς, καθώς ούτε αυτός έχει περιθώρια για απώλειες. Η Λάρισα σίγουρα δεν είναι εύκολη ομάδα για οποιονδήποτε αντίπαλο και διαθέτει ένα σύνολο που μπορεί να κάνει ζημιά. Βέβαια στην Τούμπα δεν ταξιδεύουν οι Ουάρντα και Κάτσε (στα πλαίσια της συμφωνίας του δανεισμού), οι οποίοι είναι σημαντικοί παίχτες για την ομάδα. Θεωρώ ότι μπορεί να παλέψει το ματς, αλλά θα δεχθεί πολύ πίεση και δεν ξέρω πόσο θα αντέξει. Λόγω πίεσης και δυσκολίας του ματς θα κινηθούμε στα ειδικά στοιχήματα αν και σε σημείο δεν βλέπω να φεύγει με το διπλό η ΑΕΛ.


Εκτίμηση: ΠΑΟΚ Over 6.5 Κόρνερ (2.00)



Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός

Ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό με τις δύο ομάδες να βγάζουν το ίδιο σκορ στην προηγούμενη αγωνιστική. Ο Παναιτωλικός γνώρισε την ήττα από το Βόλο με 3-2, με την ομάδα από το Αγρίνιο να μην καταφέρνει να διατηρήσει το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου. Το απόγευμα της Κυριακής υποδέχεται τον ανεβασμένο Παναθηναϊκό σε ένα ματς που θα στηριχθεί στην έδρα. Ο Παναιτωλικός φέτος δεν αναπνέει ποδοσφαιρικά και ο Μάκης Χάβος, που είναι πλέον στο τιμόνι της ομάδας, προσπαθεί να το αλλάξει αυτό. Δεν θα αποτελέσει εύκολο αντίπαλο για την ομάδα του Γιώργου Δώνη και αυτό αναμένω να φανεί και μέσα στο γήπεδο. Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός έφερε και αυτός 3-2 την προηγούμενη αγωνιστική στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Το 0-2 του ημιχρόνου γύρισε στο δεύτερο 45λεπτο, με τον Παναθηναϊκό να πετυχαίνει την πλήρη ανατροπή και να γυρνάει από την κόλαση. Σε αυτή την αγωνιστική μπορεί να πάρει το διπλό, αλλά για έναν περίεργο λόγο το φοβάμαι. Δεν θα μπλέξω με καθαρό σημείο.


Εκτίμηση: 2-3 Γκολ (2.00)




ΑΕΚ - Άρης

Το ντέρμπι της αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη. Οι δύο ομάδες αναμένεται να παρουσιαστούν με πολλές απουσίες, καθώς από την ΑΕΚ λείπουν οι Λιβάγια, Σιμόες και Τσιγκρίνσκι, ενώ από τον Άρη προστέθηκε στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα, η δηλητηρίαση του Σούντγκρεν που τον αφήνει εκτός. Μεγάλο θέμα αναμένεται να παρουσιάσει και στη θέση 1, καθώς ο τρίτος τερματοφύλακας αναμένεται να ξεκινήσει στο ντέρμπι της Κυριακής. Βέβαια, έχουν ακουστεί κάποια ρεπορτάζ για συμμετοχή του Κουέστα, αλλά οι κίνδυνοι είναι μεγάλοι και δεν ξέρω αν θα παρουσιαστεί τόσο στον αγώνα, όσο και στην αποστολή. Η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί αυτή τη μεγάλη απουσία και να πάρει το ματς που θα της επιτρέψει να μείνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και θα της δώσει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Ο Άρης από τη μεριά του σίγουρα θα δυσκολέψει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και θα κυνηγήσει να κάνει την έκπληξη. Πιστεύω ότι το ντέρμπι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και η ΑΕΚ θα χρειαστεί πάνω από 1 γκολ για να πάρει το ματς.


Εκτίμηση: 1+Over1,5 (1.91)



Κάποιες φορές έχουμε Στοιχηματικές Εμπνεύσεις που είτε παίρνουμε το ρίσκο και τις ρίχνουμε είτε τις αφήνουμε και μετά κλαίμε που δεν τις παίξαμε. Στο SuperBetman αποφασίσαμε αυτό το Κουσούρι να το κάνουμε Ενότητα να σας παρουσιάζουμε σε κάποια άρθρα τις Εμπνεύσεις μας, οι οποίες θα αφορούν τους αγώνες στους οποίους δεν κάνουμε Live Chat!


Παρακάτω σας παρουσιάζω τις δικές μου "Εμπνεύσεις" για το Σαββατοκύριακο:






Υ.Γ:

Στις 18:30 που θα βγουν οι ενδεκάδες για το ματς "Πανιώνιος - Ολυμπιακός" θα κάνουμε Live Chat στο Twitter, όπου θα σας δώσω τις στοιχηματικές μου προτάσεις για τα ειδικά στοιχήματα του αγώνα.

Για το Live Chat ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1) Κάντε Like στη Σελίδα μου στο Facebook όπου θα βγει η σχετική ανακοίνωση για το πως θα λειτουργήσει το Live Chat.

2) Ακολουθήστε με στο Profile μου στο Twitter, όπου θα πραγματοποιηθεί το Live Chat.






Hooligan