Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ΜΟΥΡΙΝΙΟ


Το Ανανεωμένο SuperBetman έκανε το ντεμπούτο του και μαζί του κάνει ντεμπούτο και ο Μουρίνιο στον πάγκο της Τότεναμ!

Ο Πορτογάλος βρίσκεται στο τιμόνι της Τότεναμ μετά την απομάκρυνση του Ποτσετίνο και η αναμέτρηση της νέας του ομάδας θα αποτελέσει τη βασική μας επιλογή από το Σαββατιάτικο κουπόνι του στοιχήματος. Μαζί με την Τότεναμ θα πάρουμε και κάποιες άλλες επιλογές από το Ευρωπαϊκό κουπόνι του στοιχήματος, τις οποίες θα δούμε ευθύς αμέσως!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα επιλέξουμε από τους αγώνες του Σαββάτου:


Γουεστ Χαμ - Τότεναμ
(London Stadium, 14:30)

Η Γουέστ Χαμ βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση! Στις αρχές του Νοέμβρη έχασε από την Νιουκάστλ στην έδρα της με 2-3 και την προηγούμενη αγωνιστική (πριν τη διακοπή του Πρωταθλήματος) δέχθηκε 3 γκολ εκτός έδρας από την Μπέρνλι. Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. 6 ματς χωρίς νίκη και οι οπαδοί γκρινιάζουν! Στο μόνο που ελπίζουν είναι σε μία αλλαγή της ομάδας μετά από αυτή τη διακοπή και στο ότι ο Πελεγκρίνι παίζει το κεφάλι του. Τα εκτός έδρας στατιστικά του αντιπάλου βοηθάνε στην αναπτέρωση της ελπίδας για αυτή την αλλαγή, αλλά ο ερχομός του Μουρίνιο μάλλον τους προσγειώνει στην πραγματικότητα!

Η Τότεναμ μπαίνει σε μία νέα εποχή! Ο Ποτσετίνο αποτελεί παρελθόν και πλέον στον πάγκο βρίσκεται ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Ποτογάλος τεχνικός ανέλαβε την ομάδα της Τότεναμ και όλα τα βλέμματα του ποδοσφαίρου στράφηκαν σε αυτή του την επιλογή. Σίγουρα θα αποτελέσει μία πρόκληση, η οποία ξεκινάει με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ. Η Γουεστ Χαμ μοιάζει ιδανικός αντίπαλος για το ντεμπούτο του Πορτογάλου, ο οποίος καλείται να βάλει τέλος στο αρνητικό εκτός έδρας σερί της Τότεναμ που κοντεύει τον 1 χρόνο (τελευταίο διπλό στις 20 Ιανουαρίου). Αυτά τα ματς τα έχει ο Ζοζέ και από τη στιγμή που αποτελεί ντεμπούτο, δεν νομίζω να θέλει να στραβοπατήσει με το καλημέρα και να επιβεβαιώσει τους Haters του!

Πιστεύω ότι ο Μουρίνιο θα ξεκινήσει με το δεξί!


Αγωνιστικά Νέα

Γουέστ Χαμ: Εκτός ο βασικός γκολκίπερ Φαμπιάνσκι και ο χαφ Λαντσίνι. Επιστρέφουν οι Ριντ, Γουίλσιρ, Νομπλ και Αντόνιο.

Τότεναμ: Δεν παίζουν οι Γιορίς και Λαμέλα, ενώ αμφίβολοι είναι και οι Φερτόνχεν και Εντομπελέ.


Εκτίμηση: 2 (1.75)



Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι
(Etihad Stadium, 19:30)

Αγγλικό Ντέρμπι διεξάγεται στο Μάντσεστερ ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντίολα καλείται να πάρει αυτό το ντέρμπι, μετά την ήττα που δέχθηκε από τη Λίβερπουλ στο ντέρμπι κορυφής. Γνωρίζει ότι μπορεί να την ξαναπατήσει αν δείξει αφέλεια και θα παρουσιαστεί πιο σοβαρή αυτή τη φορά. Για τη Σίτι σίγουρα τίποτα δεν έχει τελειώσει και θα κυνηγήσει το κάθε ματς σαν να είναι στο -3 από την κορυφή. Αν είναι σοβαρή θα το πάρει, γιατί αν κάνει και άλλο στραβοπάτημα τότε αρχίζει η γκρίνια για τα καλά.

6 σερί νίκες μετράει η Τσέλσι πριν τη διακοπή του Πρωταθλήματος και παίζει σήμερα στο Μάντσεστερ για να τις κάνει 7! Η ψυχολογία της ομάδας είναι στα ύψη, η ομάδα μοιάζει δεμένη και οι μικροί αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη στην φετινή Premier League. Όλα βαίνουν καλώς για την ομάδα του Λάμπαρντ, ο οποίος γνωρίζει ότι αν καταφέρει η ομάδα του να αντέξει την πίεση και το σφυροκόπημα που θα δεχθεί τότε μπορεί να πάρει κάτι καλό στην κόντρα. Δύσκολο το έργο, αλλά όχι και απίθανο.

Δεν θα μπλέξω με σημείο, αλλά πιστεύω ότι η πίεση της Σίτι θα μας πάει ταμείο στα ειδικά στοιχήματα.


Αγωνιστικά Νέα

Μάντσεστερ Σίτι: Εκτός παραμένουν οι Λαπόρτ, Ζιντσένκο και Σανέ, ενώ τιμωρημένος είναι και ο Μπ. Σίλβα. Το θετικό είναι ότι επιστρέφει ο Έντερσον.

Τσέλσι: Δεν υπολογίζονται οι Χάντσον-Οντόι, Λόφτους-Τσικ και Ρούντιγκερ. Επιστρέφουν οι Πούλισιτς, Μπάρκλεϊ και Ζορζίνιο.


Εκτίμηση: Μάντσεστερ Σίτι Over 6.5 Κόρνερ (1.75)




Τσβόλε - Φορτούνα Σιτάρντ
(MAC³PARK Stadion, 20:45)

Η Τσβόλε υποδέχεται τη Φορτούνα Σιτάρντ σε ένα ματς που είναι πολύ κομβικό για τους γηπεδούχους! Η ομάδα βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και αυτό αυξάνει την πίεση στον προπονητή της ομάδας, ο οποίος όμως στηρίζεται από τη διοίκηση. Στην προπόνηση της Παρασκευής βρέθηκαν οι οπαδοί της Τσβόλε, οι οποίοι ζήτησαν τη νίκη πάση θυσία!

Η Φορτούνα Σιτάρντ έχει δύο πρόσωπα. Εντός παίζει καλά και πέτυχε την τρίτη σερί νίκη της, η οποία την έβγαλε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εκτός μετράει 1 ισοπαλία και 14 ήττες σε 15 αγώνες, με το τελευταίο διπλό να κάνει την εμφάνιση του τον περασμένο Δεκέμβριο. Επιπλέον, αντιμετωπίζει εσωτερικά προβλήματα με τον πάγκο και τον τεχνικό διευθυντή να τρώγονται και να επηρεάζουν την ομάδα με αυτή τους τη συμπεριφορά.

Η ζυγαριά γέρνει προς τους γηπεδούχους!


Αγωνιστικά Νέα


Τσβόλε: Στην εστία θα κάνει ντεμπούτο ο δανεικός τερματοφύλακας από τη Βέρντερ Βρέμης, Ζέτερερ, ενώ επιστρέφουν και οι Κλεμέντ, Φαν Ντάινεν και Φαν Πόλεν. Δεν θα παίξουν οι Πάαλ και Ρέινεν.

Φορτούνα Σιτάρντ: Εκτός οι Νινάι, Πίντο και Αμιό.


Εκτίμηση: 1 (1.70)



Τορίνο - Ίντερ
(Stadio Olimpico Grande Torino, 21:45)

Η Τορίνο επιτέλους ξέσπασε! Μετά από ένα ντεφορμέ σερί 6 αγώνων, η Τορίνο έριξε 4 γκολ στην Μπρέσια και νίκησε στην προηγούμενη αγωνιστική της Seria A. Τα δύο πέναλτι και η αποβολή του αντιπάλου της έλυσαν τα χέρια και τα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο, όπως και όφειλε να κάνει. Στο σημερινό ματς υποδέχεται την Ίντερ που αποτελεί σίγουρα μία πολύ δύσκολη αντίπαλο. Αναμένεται να την περιμένει πίσω και να χτυπήσει στην κόντρα, θέλοντας να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα του Κόντε. Αν θα φύγει με τη νίκη είναι άγνωστο, αλλά ως γηπεδούχος σίγουρα θα το προσπαθήσει.

Η Ίντερ βρίσκεται στο -1 από τη Γιουβέντους και πάει στο γήπεδο της Τορίνο με σκοπό τη νίκη. Θέλει να μείνει σε τροχιά Πρωταθλήματος και αυτό το έδειξε στο προηγούμενο ματς, στο οποίο πέτυχε την ανατροπή με γκολ του Μπαρέλα στο 83'. Σε εκείνο το παιχνίδι, η Ίντερ κυριάρχησε σε όλους τους τομείς και με τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού θα πάει να παίξει και σήμερα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα την περιμένει κλείνοντας τους χώρους. Θα μπορέσει να σπάσει την άμυνα και την έδρα της Τορίνο;

Αναμένεται ένα σφιχτό ματς, με την Ίντερ να ψάχνει τη νίκη και το γκολ, το οποίο θα έρθει με δυσκολία.


Αγωνιστικά Νέα:

Τορίνο: Δεν υπολογίζονται οι Φαλκέ, Λασάλτ, Λιάνκο, Μπονιφάτσι και Μιλίκο. Επιστρέφει ο Μπασέλι.

Ίντερ: Δεν θα παίξουν οι Σένσι, Γκαλιαρντίνι, Ασαμόα, Πολιτάνο και Σάντσες.


Εκτίμηση: Πρώτο Γκολ Μετά Το 28' (2.15)



Κάποιες φορές έχουμε Στοιχηματικές Εμπνεύσεις που είτε παίρνουμε το ρίσκο και τις ρίχνουμε είτε τις αφήνουμε και μετά κλαίμε που δεν τις παίξαμε. Στο SuperBetman αποφασίσαμε αυτό το Κουσούρι να το κάνουμε Ενότητα να σας παρουσιάζουμε σε κάποια άρθρα τις Εμπνεύσεις μας, οι οποίες θα αφορούν τους αγώνες στους οποίους ΔΕΝ κάνουμε Live Chat!


Παρακάτω σας παρουσιάζω τις δικές μου "Εμπνεύσεις" για τους αγώνες του Σαββάτου:






Υ.Γ:

Στις 14:00 θα κάνουμε Live Chat στο Twitter για τον αγώνα "Γουέστ Χαμ - Τότεναμ", όπου θα σας δώσω τις στοιχηματικές μου προτάσεις για τα ειδικά στοιχήματα του αγώνα.

Για το Live Chat ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1) Κάντε Like στη Σελίδα του SuperBetman στο Facebook όπου θα βγει η σχετική ανακοίνωση για το πως θα λειτουργήσει το Live Chat.

2) Ακολουθήστε με στο Profile μου στο Twitter, όπου θα πραγματοποιηθεί το Live Chat. 







Betman