Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ


2/3 κάναμε στις στοιχηματικές επιλογές της Τρίτης για τους αγώνες του Champions League και σήμερα πάμε στη δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης.

Οι εναπομείναντες αγώνες της Τετάρτης περιέχουν αρκετά ενδιαφέροντα ματς για στοιχηματισμό και παρακολούθηση, με αρκετά από αυτά να κρύβουν παγίδες. Ένα από αυτά τα ματς είναι αυτό της Ίντερ, το οποίο είναι αρκετά δύσκολο, όπως μαρτυράει και η τιμή του διπλού.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχουμε για το Champions League από τα ματς της Τετάρτης:


Μπαρτσελόνα - Ντόρτμουντ
(Camp Nou, 22:00)

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ντόρτμουντ στο Camp Nou θέλοντας να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο. Με νίκη οι "Μπλαουγκράνα" κλειδώνουν την πρωτιά και περνάνε στην επόμενη φάση του Champions League. Βέβαια, η Μπαρτσελόνα δεν είναι και στα καλύτερα της. Δεν παίζει το ποδόσφαιρο που μας έχει συνηθίσει, αλλά και πάλι έχει τον τρόπο να παίρνει τη νίκη. Στο Camp Nou το καλό είναι ότι μεταμορφώνεται και αυτό περιμένουμε να δούμε και απόψε απέναντι σε μία Ντόρτμουντ που χωλαίνει, αλλά χωλαίνει και η ίδια καθώς απόψε έχει πολλές απουσίες στα μετόπισθεν. Όπως και να έχει θέλει το ματς και θα το κυνηγήσει!

Η Ντόρτμουντ δεν είναι σε καλό φεγγάρι και αυτό το επιβεβαίωσε στο ματς της Παρασκευής με την Πάντερμπορν. Το τελικό 3-3 προήλθε από μετά από μία πολύ μεγάλη προσπάθεια των παιχτών της Ντόρτμουντ, οι οποίοι έχαναν με 0-3 στο πρώτο ημίχρονο. Τα σύννεφα στον πάγκο της ομάδας έχουν μαζευτεί για τα καλά και η απόλυση του προπονητή μοιάζει θέμα χρόνου αν δεν καταφέρει να συμμαζέψει την κατάσταση. Αν ήταν σε καλύτερη φάση θα μπορούσε σίγουρα να χτυπήσει ακόμα και το διπλό το σημερινό ματς, αλλά σε αυτή την κατάσταση δεν μπορείς να την εμπιστευτείς. Η Γερμανική ομάδα πάντως θα το χτυπήσει και όπως της βγει.

Ελπίζουμε οι κακές άμυνες των δύο ομάδων να βοηθήσουν στο να δούμε ένα καλό θέαμα!


Αγωνιστικά Νέα

Μπαρτσελόνα: Δεν υπολογίζονται οι Πικέ, Σεμέδο και Άλμπα.

Ντόρτμουντ: Εκτός οι Αλκάθερ, Μπρούουν Λάρσεν και Ντιλέινι.


Εκτίμηση: G/G+Over2.5 (1.75)



Λιλ - Άγιαξ
(Stade Pierre-Mauroy, 22:00)

Λιλ - Άγιαξ το ματς με την αναμέτρηση αυτή να διεξάγεται περισσότερο για το γόητρο. Η Λιλ μετράει μόλις 1 βαθμό σε 4 αγώνες και ελπίζει μόνο για την 3η θέση και τους ομίλους του Europa League. Για να γίνει βέβαια αυτό, πρέπει να κάνει 2/2 και να υπάρξει ένας περίεργος συνδυασμός αποτελεσμάτων. Η ομάδα της Γαλλίας γνωρίζει ότι είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά γνωρίζει επίσης και ότι ο Άγιαξ έχει θέμα χωρίς τους δύο βασικούς του στόπερ και εκεί θα πάει να χτυπήσει.

Ο Αίαντας μετράει 7 βαθμούς σε 4 αγώνες και βρίσκεται σε ισοβαθμία την Τσέλσι και τη Βαλένθια για τον 8ο όμιλο του Champions League. Σε ένα ματς που έμοιαζε τέλειο, ο Αίαντας κατάφερε να μείνει με 9 παίχτες και εν τέλει να χάσει το διπλό στο γήπεδο της Τσέλσι που θεωρητικά θα καθάριζε την πρόκριση. Απόψε πάει στο γήπεδο της Λιλ και θέλει να πάρει τη νίκη απέναντι στην τελευταία ομάδα του ομίλου. Οι απουσίες που παρουσιάζει στα μετόπισθεν δεν ανησυχούν τον Άγιαξ ιδιαίτερα, καθώς είναι πολύ δυνατός επιθετικά.

Ο Άγιαξ θα πάει να πάρει το διπλό και θεωρώ ότι θα το καταφέρει εύκολα ή δύσκολα.


Αγωνιστικά Νέα

Λιλ: Επιστρέφει ο πρώτος σκόρερ Όσιμεν. Απουσιάζουν οι Φόντε και Σουμαορό.

Άγιαξ: Τιμωρημένοι οι Φέλτμαν και Μπλιντ, ενώ είναι αμφίβολος και ο Μαζραουί.


Εκτίμηση: 2 (1.88)



Σλάβια Πράγας - Ίντερ
(Sinobo Stadium, 22:00)

Στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, η Σλάβια Πράγας αιφνιδίασε την Ίντερ και το ίδιο έκανε και την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Γενικά, η Σλάβια Πράγας έχει δείξει στους ομίλους του Champions League ότι είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα, η οποία δεν τα παρατάει εύκολα ανεξάρτητα από την έδρα που αγωνίζεται. Για να διεκδικήσει την 3η θέση θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Κόντε και ελπίζει η έδρα της να τη βοηθήσει σε αυτή της την προσπάθεια. Θα προσπαθήσει για ακόμα μία φορά να πιάσει την Ίντερ στον ύπνο, αλλά αυτή τη φορά είναι άγνωστο αν θα μπορέσει να τα καταφέρει, καθώς και οι φιλοξενούμενοι καίγονται για τη νίκη.

Η Ίντερ βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου με 4 βαθμούς και ελπίζει σε ήττα της Ντόρτμουντ για να μπορέσει να ελπίζει στην πρόκριση. Φυσικά, πρέπει και η ίδια να κάνει το καθήκον της απέναντι στην Σλάβια Πράγας, σε ένα ματς που κρύβει παγίδες για την ομάδα του Κόντε. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο το έργο της Ίντερ και σίγουρα δεν θέλει να την ξαναπατήσει όπως την πάτησε στο πρώτο μεταξύ τους ματς. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες αναμένεται να κρίνει το ματς, αλλά αυτό θα επιβεβαιωθεί μόνο αν η Ίντερ είναι σοβαρή!

Δύσκολη έξοδος για την Ίντερ, η οποία αναμένεται να κάνει το καθήκον της!


Αγωνιστικά Νέα

Σλάβια Πράγας: Νοκ άουτ οι Χοβόρκα και Χρομάντα, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μάσοπουστ, Κόλαρ και Σούτσεκ. Οι δύο πρώτοι μάλλον θα προλάβουν, αλλά ο τελευταίος είναι 50/50.

Ίντερ: Εκτός λόγω τραυματισμού οι Μπαρέλα, Αλέξις Σάντσες, Ασαμόα και Σένσι, ενώ αμφίβολοι είναι και οι Γκαλιαρντίνι και Πολιτάνο οι οποίοι όμως συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.


Εκτίμηση: 2+Under 5.5 (2.22)



 Οι "Εμπνεύσεις" του Champions League για τους αγώνες της Τετάρτης:









Betman