Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Η UEFA MAFIA ΣΚΑΕΙ ΣΤΟ ΛΙΛ


Τικ Τακ Τικ Τακ...BOOM!

Η Ρουφιανιά είναι άσχημο πράγμα και μου το έδειξε με τον πιο άσχημο τρόπο στο χθεσινό μου άρθρο που έκανα τον Καταδότη. Αλλά όπως έχουμε πει δεν πειράζει. Όσοι επιλέγουν να διαβάσουν Bomberman γνωρίζουν ότι οι επιλογές μου έχουν αρκετό ρίσκο και ότι εδώ πάμε για τα πολλά!

Οι σημερινές μου Βόμβες είναι δύο, αλλά μας δίνουν μία πολύ ικανοποιητική απόδοση. Αν σκάσουν οι Βόμβες αυτές, μας δίνουν απόδοση 67.50!

Χωρίς όμως να πολυλογούμε, πάμε να δούμε τις Βόμβες:


Η πρώτη Βόμβα βρίσκεται στον αγώνα Μπαρτσελόνα - Ντόρτμουντ. Εδώ ήρθε πάλι η ώρα για το αγαπημένο μας στοίχημα. Όταν βλέπω Μέσι κάτι παθαίνω! Και όσοι με διαβάζετε, ξέρετε τι παθαίνω! Τον ποντάρω να βάλει ένα φάουλ. Σήμερα ελπίζω ο Μεσίας να κάνει το θαύμα του και να μας πληρώσει.

Η Βόμβα βρίσκεται στο Να Σκοράρει Ο Μέσι Με Απευθείας Εκτέλεση Φάουλ σε απόδοση 7.50!Η δεύτερη Βόμβα βρίσκεται στον αγώνα Λιλ - Άγιαξ. Μετά από αυτά που έγιναν στον αγώνα Τσέλσι - Άγιαξ, ο Αίαντας εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία. Έχω ένα προαίσθημα ότι η διαιτησία θα του κάνει τα χατήρια στον σημερινό αγώνα μιας και τον έχουν "καλομαθημένο".

Η Βόμβα βρίσκεται στο Λιλ Κόκκινη Κάρτα σε απόδοση 9.00!


Bomberman