Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ Η ΝΑΠΟΛΙ


Μετά το 3/4 που κάναμε φορώντας το Κυριακάτικο Κοστούμι μας, ήρθε η ώρα να ντυθούμε πιο καλά. Ο λόγος; Έχει Champions League!!!

Πολλές ομάδες αναμένονται να παλέψουν για την πρόκριση, καθώς οι περισσότερες είναι βαθμολογικά κοντά η μία με την άλλη. Αυτές που θα μας απασχολήσουν για σήμερα είναι η Τσέλσι που παίζει με τον Άγιαξ, η Λυών που παίζει με την Μπενφίκα και η Νάπολι που παίζει με τη Σάλτσμπουργκ και με την πρώτη να είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση!

Πάμε να δούμε λοιπόν τι έχουμε σήμερα για τα ματς του Champions League:


Τσέλσι - Άγιαξ
(Stamford Bridge, 22:00)

Μετά τον αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 1-2 επί της Γουότφορντ. Οι μπλε ήταν καλή σε όλη τη διάρκεια του ματς και έδειξαν από την αρχή αποφασισμένοι. Σήμερα ρίχνονται στη μάχη για τους ομίλους του Champions League και θέλουν να δείξουν το ίδιο πρόσωπο για να κάνουν ακόμα ένα βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο προηγούμενο ματς με τον Άγιαξ, η Τσέλσι κατάφερε να αποδράσει με σκορ 0-1, αν και τελικό αποτέλεσμα δεν δείχνει την εικόνα των ευκαιριών που είχε προς το αντίπαλο τέρμα. Στο σημερινό ματς αναμένεται να είναι πιο εύστοχη, διότι γνωρίζει ότι αν νικήσει είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση.

Ο Άγιαξ νίκησε 2-4 τη Τσβόλε το Σαββατοκύριακο και με τον αέρα των τεσσάρων τερμάτων ταξιδεύει στην Αγγλία για να αντιμετωπίσει την Τσέλσι. Μπορεί στο μεταξύ τους ματς στο Άμστερνταμ να μην κατάφερε να πάρει την νίκη, αλλά έχει ακόμα τον δικαίωμα στην πρόκριση καθώς έχει 6 βαθμούς και βρίσκεται στο +2 από την τρίτη Βαλένθια, την οποία θα υποδεχθεί την τελευταία αγωνιστική. Στο αποψινό ματς αναμένεται να μπει δυνατά και να αιφνιδιάσει την Τσέλσι, καθώς γνωρίζει ότι έχει τις δυνατότητες να χτυπήσει το ματς. Δεν πρόκειται να φοβηθεί την Αγγλική ομάδα και θα πάει για το αποτέλεσμα.

Και οι δύο ομάδες πρόκειται να κυνηγήσουν το ματς, καθώς γνωρίζουν ότι όποιος το πάρει έχει τον πρώτο λόγο για την πρωτιά του ομίλου.


Αγωνιστικά Νέα

Τσέλσι: Επιστρέφει ο Καντέ, ενώ πλησιάζει στο 100% ο Κρίστενσεν. Δεν είναι έτοιμοι οι Ρούντιγκερ, Μπάρκλεϊ και ο Λόφτους-Τσικ.

Άγιαξ:Δεν υπάρχουν προβλήματα για τον Αίαντα.


Εκτίμηση: G/G+Over2,5 (1.80)



Λυών - Μπενφίκα
(Groupama Stadium, 22:00)

Η Λυών υποδέχεται την Μπενφίκα στο γήπεδο της έχοντας χάσει στο πρώτο μεταξύ τους ματς με γκολ του Πίτσι στο 86'. Στο Γαλλικό Πρωτάθλημα προέρχεται από μία εκτός έδρας νίκη με 2-3 επί της Τουλούζ και περιμένει την Μπενφίκα έχοντας καλή ψυχολογία. Στον όμιλο έχει 4 βαθμούς και ξέρει ότι είναι μέσα στο κόλπο για την πρόκριση στην επόμενη φάση αν το παλέψει. Απόψε αναμένεται να μπει δυνατά και να χτυπήσει το ματς, καθώς είναι στην έδρα της και δεν υπάρχουν περιθώρια για έλλειψη βαθμών.

Η Μπενφίκα μετά το 2-1 του πρώτου ματς πηγαίνει στην έδρα της Λυών για να επαναλάβει το ίδιο έργο. Επίσης, ταξιδεύει στη Γαλλία με 7 σερί νίκες στην πλάτη από το Πορτογαλικό Πρωτάθλημα, κάτι που της δίνει αυτοπεποίθηση. Θα κυνηγήσει από την αρχή το ματς, καθώς είναι με το πόδι στο γκάζι και θεωρεί ότι μπορεί να πατήσει τη Λυών. Βέβαια ότι έχει κάνει μόνο 3 νίκες σε 17 παιχνίδια ομίλων του Champions League, θα μπορούσες να πεις ότι είναι ένα στατιστικό που μπορεί να τη φρενάρει.

Περιμένουμε ένα ματς παρόμοιο με αυτό της προηγούμενης αγωνιστικής με τις δύο ομάδες να πάνε για το καλύτερο.


Αγωνιστικά Νέα

Λυών: Εκτός ο Μαρσάλ.

Μπενφίκα: Δεν είναι έτοιμοι οι Κόντι και Ράφα Σίλβα, αλλά επιστρέφει ο Ντε Τομάς, ο οποίος όμως αναμένεται να βρεθεί στον πάγκο.


Εκτίμηση: G/G (1.60)



Νάπολι - Σάλτσμπουργκ
(Stadio San Paolo, 22:00)

Η Νάπολι φιγουράρει στην πρώτη θέση του ομίλου με 7 βαθμούς και αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Απόψε φιλοξενεί τη Σάλτσμπουργκ με την οποία έφερε 2-3 στο προηγούμενο ματς που είχε γίνει στην Αυστρία και θέλει να ξαναπετύχει μία νίκη απέναντι στους Αυστριακούς, που θα την φέρουν αγκαλιά με την πρόκριση. Θα προσπαθήσει να καθαρίσει το ματς από νωρίς γιατί ξέρει ότι αν το κάνει τότε είναι ήδη στους 16 και δεν θέλει να αφήσει αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη!

Η Σάλτσμπουργκ δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό στην έδρα της με την Νάπολι και τώρα καλείται να χτυπήσει το ματς μέσα στο San Paolo αν θέλει να ελπίζει για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Η αλήθεια είναι ότι αποτελεί τη φετινή έκπληξη της διοργάνωσης με το ποδόσφαιρο που παίζει, αλλά η Ευρωπαϊκή της απειρία της έχει στοιχίσει στη συγκομιδή βαθμών με τους Αυστριακούς να έχουν μόνο 3 βαθμούς σε 3 αγώνες. Χρειάζονται τους βαθμούς του αποψινού ματς και θεωρούν ότι έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν και να τους πάρουν, όπως ανέφερε ο προπονητής της ομάδας.

Η Νάπολι στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια εμφανίζεται πιο σοβαρή και ξέρει ότι κρατάει το εισιτήριο της πρόκρισης στα χέρια της. Δύσκολα θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη!


Αγωνιστικά Νέα

Νάπολι: Εκτός οι Μαλκουί, Γκουλάμ, Γιουνές και Τονέλι. Διαθέσιμος ο Άλαν.

Σάλτσμπουργκ: Τραυματίες οι Στάνκοβιτς, Μπερνέντε, Φάρκας και Πρέβλιακ.


Εκτίμηση: 1+Over1,5 (2.00)






Betman