Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Ο ΣΚΟΡΕΡ - ΤΟΥ ΣΚΟΡΕΡ - Ω BOMBER


Τικ Τακ Τικ Τακ...BOOM!

Champions League σήμερα και  πολλά από τα ματς κρύβουν Βόμβες. Οι Βόμβες που θα κινηθούμε εμείς έχουν να κάνει με τους Σκόρερ, οι οποίοι αν ματώσουν όλοι τα δίχτυα δίνουν απόδοση 36.09 και αν επιλέξουμε την επιλογή Trixie η απόδοση σκάει στο 69.69!

Πάμε λοιπόν να δούμε ποιους θα επιλέξουμε να σκοράρουν στα σημερινά ματς του Champions League:


Η πρώτη Βόμβα έρχεται από το ματς Τσέλσι - Άγιαξ. Εδώ αναμένουμε ένα ματς που θα έχει ρυθμό και γκολ, καθώς και οι δύο ομάδες πάνε να χτυπήσουν το παιχνίδι. Το πουλέν μας εδώ είναι ο Πρόμες, ο οποίος σκόραρε και με τη Βαλένθια και με τη Λιλ, αλλά και στο τελευταίο ματς του Ολλανδικού Πρωταθλήματος και μάλιστα δύο φορές. Βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα θα τον τιμήσουμε!

Η Βόμβα βρίσκεται στο Anytime Κ. Πρόμες σε απόδοση 3.55!



Η δεύτερη Βόμβα σκάει στο Λυών - Μπενφίκα. Και εδώ περιμένουμε ένα ματς που οι δύο ομάδες θα πετύχουν γκολ. Αυτός που βγάζει φέτος ασπροπρόσωπη την επίθεση της Λυών είναι ο Ντεπάι, ο οποίος έχει σκοράρει 3 φορές φέτος στους ομίλους του Champions League, ενώ ματώνει σταθερά και τα δίχτυα του Γαλλικού Πρωταθλήματος. Πάμε με τον Ντεπάι λοιπόν!

Η Βόμβα βρίσκεται στο Anytime Μ. Ντεπάι σε απόδοση 2.45!



Η τρίτη Βόμβα ανιχνεύεται στον αγώνα Βαλένθια - Λιλ. Ο αρχηγός της Βαλένθια Ντάνι Παρέχο έχει σκοράρει ήδη 6 φορές στο πρωτάθλημα και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μέχρι στιγμής. Στο θεσμό του Champions League δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει δίχτυα, αλλά πιστεύω ότι απέναντι στη Λιλ θα βρει την ευκαιρία του. Επιλέγουμε λοιπόν τον αρχηγό της Βαλένθια!

Η Βόμβα βρίσκεται στο Anytime Ντ. Παρέχο σε απόδοση 4.15!






Bomberman