Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ


Η Νάπολι δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή απέναντι στη μαχητική Σάλτσμπουργκ και το τελικό 1-1 μας στέρησε το απόλυτο. Δεν πειράζει όμως και το 2/3 καλό είναι!

Σήμερα ρίχνονται στη μάχη οι υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League και ανάμεσα σε αυτές είναι και ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα μας απασχολήσει στις επιλογές μας μέσα από ένα ειδικό στοίχημα.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχουμε διαλέξει από το σημερινό κουπόνι του Champions League:


Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός
(Allianz Arena, 19:55)

Η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο Allianz Arena με τη Βαυαρική ομάδα να ζει πλέον διαφορετικά. Ο προπονητής Κόβατς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Μπάγερν και τα ηνία για αυτό το ματς έχει αναλάβει ο υπηρεσιακός τεχνικός Χάνζι Φλικ. Ο Φλικ δημιουργεί ένα ερωτηματικό για το πως θα παραταχθεί η Μπάγερν στο χορτάρι, αλλά και για το αν θα μπορεί να ανακάμψει μετά την 5αρα που έφαγε από την Άϊντραχτ στο ματς της Κυριακής. Βέβαια, παρά τα ερωτηματικά η Μπάγερν δεν παύει να είναι η Μπάγερν και σίγουρα μπορεί να πάρει το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο Μόναχο σε ένα ματς που ξέρει ότι οι ελπίδες του είναι λιγοστές. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάει με κατεβασμένα τα χέρια και ότι δεν θα προσπαθήσει να κλέψει κάτι αν του δοθεί η ευκαιρία. Ο Μαρτίνς ξέρει τις δυνατότητες της ομάδας του και θα προσπαθήσει να παρατάξει τον Ολυμπιακό όσο καλύτερα μπορεί, θέλοντας να αφήσει πίσω το κακό παιχνίδι που πραγματοποίησε στην Ξάνθη για την 9η αγωνιστική της Superleague. Επιπλέον, γνωρίζει ότι δεν έχει νίκη μέχρι στιγμής στους ομίλους του Champions League κάτι που μπορεί να τον αφήσει και εκτός 3ης θέσης που οδηγεί στους ομίλους του Europa League. Σίγουρα στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού κατανοούν τη δυσκολία του παιχνιδιού, αλλά θα πάνε για το καλύτερο.

Αναμένεται ένα ματς που ο Ολυμπιακός θα πιεστεί αρκετά, αλλά θεωρώ ότι θα βρει τους χώρους ανά διαστήματα.


Αγωνιστικά Νέα

Μπάγερν Μονάχου: Απουσιάζουν οι Ερναντές, Ζίλε και Αρπ, ενώ αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά ο Λεβαντόβσκι.

Ολυμπιακός: Δεν υπάρχουν προβλήματα για τον Ολυμπιακό. Το μόνο ερωτηματικό είναι αν ο Βαλμπουενά θα ξεκινήσει βασικός με τις πιθανότητες βέβαια να μην είναι υπέρ του παίχτη.


Εκτίμηση: Ολυμπιακός Over2.5 Κόρνερ (1.80)



Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Σαχτάρ Ντόνετσκ
(Stadion Maksimir, 22:00)

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ υποδέχεται τη Σαχτάρ Ντόνετσκ σε ένα ματς που κρίνει τη δεύτερη θέση του ομίλου. Το δυνατό όπλο της Ντιναμό για το αποψινό αγώνα θα είναι η έδρα της, η οποία αναμένεται να γεμάτη από τους οπαδούς της που γνωρίζουν τη σημαντικότητα του αγώνα. Αυτή η παραπάνω ώθηση του κόσμου θα δημιουργήσει σίγουρα άγχος στους φιλοξενούμενους, αλλά μπορεί να γυρίσει και μπούμερανγκ για τη γηπεδούχο ομάδα, η οποία είναι σίγουρο ότι θα μπει να παίξει επιθετικά για να ικανοποιήσει τον κόσμο της αλλά και να πετύχει τον σκοπό της.

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ παίζει για τη δεύτερη θέση μέσα στην έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μετά το 2-2 της προηγούμενης αγωνιστικής. Σε εκείνο το ματς υπήρξε η απόλυτη ισορροπία, καθώς οι δύο ομάδες είχαν από 14 τελικές στις αντίπαλες εστίες με τους Ουκρανούς όμως να παίζουν πιο σκληρά καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Θα μπει να χτυπήσει το ματς από το πρώτο λεπτό για να πετύχει την 3η συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη της στη διοργάνωση, στατιστικό που θα αποτελεί ρεκόρ του συλλόγου.

Αναμένεται να δούμε επιθετικό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες, οι οποίες θα δώσουν τα πάντα για αυτό το ματς!


Αγωνιστικά Νέα

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Τραυματίες οι Τεοφίλ-Κατρίν και Λέσκοβιτς, ενώ εκτός είναι και οι Γκαβράνοβιτς και Κουλένοβιτς.

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Εκτός αποστολής έμειναν οι Κονοπλιάνκα, Σόλομον, Μαϊκόν, Τοτοβίτσκι και Μάλισεβ. Κάνουν αγώνα για να προλάβουν το ματς οι Μάρλος, Κριβτσόβ και Ισμαΐλι με τις πιθανότητες να είναι με το μέρος τους.


Εκτίμηση: G/G (1.62)



Ερυθρός Αστέρας - Τότεναμ
(Stadion Rajko Mitic, 22:00)

Ο Ερυθρός Αστέρας παίζει με την Τότεναμ στο γήπεδο του μετά τη συντριβή που γνώρισε στην Αγγλία με 5-0! Ήταν ένα άσχημο ματς για την ομάδα του Μιλόγεβιτς, η οποία αναμένεται να παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο στο αποψινό ματς. Ο λόγος; Η έδρα της! Ο Ερυθρός Αστέρας μετράει μόλις 3 ήττες από τη σεζόν 2017/18 στο Rajko Mitic (από Αρσεναλ, Παρί και Παρτιζάν), ενώ σκόραρε σε όλες τις φετινές επίσημες αναμετρήσεις που έδωσε σε αυτό το γήπεδο. Θα κυνηγήσουν την πρόκριση μέχρι τέλους και θέλουν να γράψουν ιστορία με την ομάδα σύμφωνα με τις δηλώσεις του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Η Τότεναμ ταξιδεύει στη Σερβία για να παίξει με έναν αντίπαλο που κέρδισε εύκολα στο γήπεδο της. Εκείνο το ματς θεωρείται από πολλούς ως μία μίνι έκπληξη στη συνολική κακή πορεία της ομάδας, η οποία κινδυνεύει να μείνει εκτός τετράδας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα αν δεν συμμαζευτεί αγωνιστικά. Οι "Πετεινοί" δεν βρίσκονται και στην καλύτερη τους κατάσταση και αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλες τις διοργανώσεις μετράνε μόλις 4 νίκες σε 15 αγώνες και όλες εντός έδρας. Το σημερινό ματς αναμένεται δύσκολο για τον Χάρι Κέιν και την παρέα του, οι οποίοι θα εμφανιστούν σε ένα γήπεδο γεμάτο από οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα!

Ο Ερυθρός Αστέρας θα προσπαθήσει να χτυπήσει το ματς, αλλά και η Τότεναμ δεν θα πέσει χωρίς να δώσει μάχη!


Αγωνιστικά Νέα

Ερυθρός Αστέρας: Ο Μποακί έπαιξε το Σάββατο για περίπου μισή ώρα κόντρα στην Πρόλετερ, πετυχαίνοντας μάλιστα και γκολ, όμως δεν είναι σε θέση να βγάλει 90λεπτο. Επιπλέον, οι Γκόμπελιτς και Βουκάνοβιτς επέστρεψαν αμφότεροι, με τον πρώτο όμως να αναμένεται να ξεκινήσει βασικός, καθώς ο δεύτερος έχασε πολλές προπονήσεις.

Τότεναμ: Επιστρέφει ο Ρόουζ, καθώς και ο Κέιν που ξεπέρασε την ίωση. Εκτός βρίσκονται οι Γιορίς, Φερτόνχεν, Λαμέλα και Οριέ.


Εκτίμηση: G/G+Over2,5 (2.00)






Betman