Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΡΕΟΥΝ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

 
2/3 κάνουμε τον τελευταίο καιρό και αυτό πρέπει να αλλάξει!

Το Σαββατιάτικο στοιχηματικό κουπόνι είναι τεράστιο με αρκετά ματς για στοιχηματισμό και ακόμα πιο πολλά για χάζεμα στην τηλεόραση! Αυτό που σίγουρα θα ευχαριστηθούμε είναι το Μπάγερν Μονάχου - Ντόρτμουντ το απόγευμα του Σαββάτου, το οποίο και θα στηρίξουμε ως Κολόνα στο σημερινό άρθρο!

Πάμε να δούμε λοιπόν τι θα διαλέξουμε από το κουπόνι του Σαββάτου:



Λέστερ - Αρσεναλ
(King Power Stadium,19:30)

Στην προηγούμενη αγωνιστική, η Λέστερ πήρε το διπλό και τους 3 βαθμούς απέναντι στη μαχητική Κρύσταλ Πάλας. Το τελικό 0-2 κλείδωσε στα τελευταία λεπτά και συγκεκριμένα στο ογδοηκοστό όγδοο λεπτό με γκολ του συνήθης ύποπτου, Βάρντι. Αυτή η νίκη την έφερε στην 3η θέση με 23 βαθμούς και μόλις δύο βαθμούς πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι. Η Λέστερ φαίνεται ανεβασμένη και στο σημερινό ντέρμπι με την Τότεναμ θέλει να συνεχίσει αυτή την καλή εικόνα που έχει. Η συνοχή της ομάδας αρχίζει να φαίνεται για τα καλά και με τον Βάρντι να πετάει φωτιές, μοιάζει ασταμάτητη και ικανή να νικήσει την φετινή Τότεναμ.

Η Άρσεναλ μεσοβδόμαδα δεν κατάφερε να πάρει το διπλό στην Πορτογαλία για τους ομίλους του Europa League. Σε ένα ματς που διεξάχθηκε την Τετάρτη, η Άρσεναλ ήρθε ισόπαλη 1-1 με αντίπαλο τη Γκιμαράες. Αν και ευτύχησε να προηγηθεί στο 81', δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη στα λίγα λεπτά που απέμεναν. Η Γκιμαράες ισοφάρισε στο 90 με τον Ντουάρτε και πήρε τον μοναδικό της βαθμό στον όμιλο. Πίσω στο νησί, οι "Κανονιέρηδες" καλούνται να πάρουν αυτή τη φορά το διπλό στο γήπεδο της Λέστερ και αν τα καταφέρουν τότε θα πλησιάσουν τις "Αλεπούδες" στους 3 βαθμούς. Φυσικά, ένα θετικό αποτέλεσμα σε αυτό το γήπεδο μόνο εύκολο δεν είναι και η φετινή εικόνα της Άρσεναλ κάνει ακόμα πιο δύσκολο το σενάριο του διπλού. Πάντως θα πάει να πάρει το ματς, διότι θέλει να ανακάμψει μετά τα δύο σερί 1-1 που έκανε σε Premier League και Ευρώπη με Γούλβς και Γκιμαράες αντίστοιχα.

Αναμένω ένα κλασικό παιχνίδι Αγγλικού Πρωταθλήματος και το χέρι μου δεν θα πάει σε σημείο.


Αγωνιστικά Νέα


Λέστερ: Κανένα πρόβλημα για τη Λέστερ.

Άρσεναλ: Εκτός παραμένει ο Τσάκα, ενώ δεν θα παίξει ούτε ο Θεμπάγιος που χτύπησε στο ματς της Τετάρτης.


Εκτίμηση: G/G+Over2,5 (1.80)




ΟΦΗ - ΠΑΟΚ
(Θ. Βαρδινογιάννης, 19:30)

Στο Ηράκλειο αναμένουμε να δούμε ένα ματς διαφήμιση για το ποδόσφαιρο ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ηρακλείου αποτελεί μία από τις καλύτερες ομάδες του φετινού Πρωταθλήματος, με το ποδόσφαιρο της να είναι πάρα πολύ όμορφο. Παίζει επιθετικά, σωστά, με διαχείριση παιχνιδιού και αυξομείωση έντασης και έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών οπαδών ανά την Ελλάδα. Το απόγευμα του Σαββάτου υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και το επιθετικό ποδόσφαιρο θα αποτελέσει για ακόμα μία φορά την επιλογή του προπονητή της Κρητικής ομάδας. Επίθεση, πίεση και έδρα θα είναι τα τρία σημαντικά όπλα του ΟΦΗ, ο οποίος θέλει να πάρει κάτι από τον ΠΑΟΚ, μετά την ήττα που έφερε στο ματς με την Λάρισα. Θα τα καταφέρει; Άγνωστο! Θα σκοράρει; Σίγουρα!

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής. Το 2-2 που έφερε, φαίνεται να αποτελεί και το αγαπημένο των Θεσσαλονικιών, καθώς με το ίδιο σκορ έληξαν και τα δύο προηγούμενα ντέρμπι με Άρη και ΑΕΚ. Σήμερα ταξιδεύει στην Κρήτη και στην έδρα του ΟΦΗ, η οποία θεωρείται μία από τις πιο δύσκολες έδρες του Πρωταθλήματος. Η δυσκολία του ματς δεν βασίζεται όμως μόνο στην έδρα, αλλά και στην ομάδα του ΟΦΗ η οποία αποτελεί την φετινή έκπληξη της Super League. Αυτό το γνωρίζει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος όμως αν θέλει να παραμείνει στο -2 από τον Ολυμπιακό δεν πρέπει να υπολογίζει δυσκολίες, έδρες και αντιπάλους. Θα μπει μέσα να το πάρει και σίγουρα θα δυσκολευτεί. Μάλιστα, θεωρώ ότι θα χρειαστεί πάνω από 2 γκολ αν θέλει να βγει νικητής από το Γεντί Κουλέ!

Το ματς ξεκινάει από το G/G και βάλε!


Αγωνιστικά Νέα

ΟΦΗ: Εκτός είναι ο Μεγιάδο, αλλά επιστρέφει ο Νέιρα ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Σβιντέρσκι, ο οποίος αν και ταξίδεψε με την ομάδα, έχει ίωση.


Εκτίμηση: G/G+Over3,5 (3.05)


Μπάγερν Μονάχου - Ντόρτμουντ
(Allianz Arena, 19:30)

Η Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει τη Ντόρτμουντ στο Γερμανικό ντέρμπι και όλοι οι φίλαθλοι ανά τον κόσμο, θα κάτσουν το απόγευμα του Σαββάτου να απολαύσουν αυτό το ματς. Η Μπάγερν παίζει μέσα στο γήπεδο της για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, καθώς μεσοβδόμαδα αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό για τους ομίλους του Champions League. Σε εκείνο το ματς παρουσιάστηκε αρκετά επιθετική και το 2-0 αδικεί τη συνολική της προσπάθεια. Αυτό που είδαμε την Τετάρτη ήταν αποτέλεσμα του υπηρεσιακού τεχνικού Φλικ, ο οποίος αντικατέστησε τον Κόβατς στον πάγκο της ομάδας και απόψε αναμένεται να προσαρμόσει την ομάδα του στις συνθήκες του ντέρμπι. Η αλήθεια είναι ότι όλοι στην Μπάγερν αναμένουν να δουν μία καλύτερη εικόνα από αυτή που παρουσίαζε ο Κόβατς και ελπίζουν αυτό το restart να γίνει απέναντι στη Ντόρτμουντ!

Η Ντόρτμουντ μεσοβδόμαδα κατάφερε να κάνει ένα από τα καλύτερα της ματς! Ο αγώνας με την Ίντερ για τους ομίλους του Champions League δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Γερμανούς, οι οποίοι βρέθηκαν να χάνουν 0-2 στο πρώτο ημίχρονο. Στην ανάπαυλα ανασυγκροτήθηκαν και μπήκαν στο γήπεδο με ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο! Το ματς γύρισε και η Ντόρτμουντ ήταν αυτή που βγήκε εν τέλει νικήτρια με 3-2 αφήνοντας την Ίντερ ανήμπορη να αντιδράσει. Με το πόδι στο γκάζι λοιπόν θα πάει και στην Μπάγερν και πιστεύει ότι μπορεί αν χτυπήσει το ματς, καθώς γνωρίζει ότι η Μπάγερν βρίσκεται σε κρίση. Αναμένεται να μπει δυνατά από την αρχή και να σπάσει τον τσαμπουκά της Μπάγερν, καθώς γνωρίζει ότι τώρα είναι η ευκαιρία της, αλλά ένα ντέρμπι είναι πάντα ένα ντέρμπι και δεν μπορώ να εγγυηθώ 100% ότι θα βγει το πλάνο της.

Στο Γερμανικό ντέρμπι περιμένω να δω αρκετά γκολ και εκεί θα κινηθώ και στο προγνωστικό μου.


Αγωνιστικά Νέα

Μπάγερν Μονάχου: Δεν παίζουν οι Μπόατενγκ, Ζίλε και Ερναντές.

Ντόρτμουντ: Σάντσο και Ρόις είναι εξαιρετικά αμφίβολοι με την συμμετοχή τους να κρίνεται την τελευταία στιγμή, ενώ ερωτηματικό αποτελεί και η συμμετοχή του Χίτς. Αυτός που δεν θα παίξει σίγουρα είναι ο Σμέλτσερ.


Εκτίμηση: G/G+Over3,5 (2.25)






Betman