Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

ΜΕ ΠΑΣΟ ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΕΚ


Hooligans...Ρόπαλα!!!

Μετά το κακό στοιχηματικά Σ/Κ που μας πέρασε, παίρνουμε πάλι το Ρόπαλο μας και κάνουμε βόλτα στα Ελληνικά γήπεδα για τα ματς της 10ης αγωνιστικής. Τα προηγούμενα μου άρθρα είχαν φόντο τα ντέρμπι της αγωνιστικής, αλλά στο νέο μου άρθρο δεν θα βρείτε στοιχηματική πρόταση για το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ!

Πολλοί πάνε στο Χ ημίχρονο, αλλά εμένα κάτι μου λέει ότι μπορεί και να μην βγει αυτό το σημείο και εγώ προσωπικά επέλεξα να πάω πάσο. Τόσα ματς έχει εξάλλου που μπορούμε να ασχοληθούμε και γι' αυτό διάλεξα να σας αναλύσω όλα τα υπόλοιπα ματς, τα οποία μας δίνουν 51.00 απόδοση!

Οι στοιχηματικές μου προτάσεις θα είναι για όλο το Σαββατοκύριακο, καθώς η Super League διεξάγει μόνο δύο αγώνες το Σάββατο, με την Κυριακή να περιλαμβάνει το κυρίως μενού.

Πάρτε λοιπόν τα Ρόπαλα σας και πάμε να κάνουμε ΝΤΟΥ στα Ελληνικά γήπεδα:


ΝΠΣ Βόλος - Παναιτωλικός

Ο Βόλος δεν νίκησε ούτε την Λαμία την προηγούμενη αγωνιστική με την ομάδα να μένει 5 αγωνιστικές χωρίς νίκη! Στη σημερινή αναμέτρηση υποδέχεται τον Παναιτωλικό με τον προπονητή του Βόλου να παίζει το κεφάλι του. Έχουν μαζευτεί αρκετά σύννεφα πάνω από το κεφάλι του νεαρού προπονητή και αν δεν καταφέρει να πάρει και αυτό το ματς, τότε η απόλυση είναι πολύ πιθανή! Ο ΝΠΣ Βόλος δεν διαθέτει άσχημη ομάδα, απλά πληρώνει αρκετές φορές την απειρία των νεαρών παιχτών, οι οποίοι φαίνονται να μην είναι συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά. Ο Παναιτωλικός μοιάζει ο ιδανικός αντίπαλος για να δώσει τη νίκη που αναζητάει ο Βόλος τον τελευταίο καιρό. Μπορεί βέβαια να έφερε 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική με την ομάδα να φαίνεται κάπως πιο βελτιωμένη μετά την πρόσληψη του Μάκη Χάβου, αλλά δεν ξέρουμε αν έχει τις δυνατότητες να χτυπήσει ένα ματς στο οποίο καίγεται η γηπεδούχος ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι δεν με έχει πείσει η συνολική φετινή εικόνα του Παναιτωλικού και δεν πάει το χέρι μου στο να τον στηρίξω.


Εκτίμηση: 1 (2.02)




ΟΦΗ - ΠΑΟΚ

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε ένα από τα ματς που αναμένεται να τραβήξουν τα βλέμματα. Ο ΟΦΗ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, με το ποδόσφαιρο της να το ζηλεύουν ακόμα και οι μεγάλες ομάδες της Super League. Σε ένα ματς που περιμέναμε να είναι σκληρό, ο ΟΦΗ κατάφερε να χάσει από την ΑΕΛ με 3-2 ενώ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 0-2 μόλις στο 7ο λεπτό. Με τον ΠΑΟΚ αναμένεται να κάνει το παιχνίδι του και να παίξει επιθετικά, κάτι το οποίο επιβάλλεται όταν έχει τέτοια δύναμη και ώθηση από την έδρα. Ο Δικέφαλος του Βορρά σίγουρα θα δυσκολευτεί στο ταξίδι του στην Κρήτη, κάτι που το γνωρίζουν παίχτες, προπονητής και οπαδοί με τους τελευταίες να απαιτούν τη νίκη μετά το 2-2 που έφερε η ομάδα με τον Παναθηναϊκό μετά από μία πολύ άσχημη εμφάνιση. Είναι ουσιαστικά το πιο δύσκολο ματς του ΠΑΟΚ μέχρι να πάει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και θέλει να πάρει τους 3 βαθμούς για να μην ξεφύγει πολύ η διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα. Θεωρώ ότι το ματς θα έχει αρκετά γκολ και θα δούμεωραίο θέαμα και από τις δύο ομάδες. Η φράση "Ας νικήσει ο καλύτερος" πιστεύω ότι ταιριάζει ταμάμ στο συγκεκριμένο ματς!


Εκτίμηση: G/G+Over2,5 (2.12)



Άρης - Αστέρας Τρίπολης

Άρης εναντίον Αστέρα Τρίπολης το μεσημέρι της Κυριακής και οι κιτρινόμαυροι διψάνε για τη νίκη μετά την ισοπαλία που έφεραν με τον Πανιώνιο στην προηγούμενη αγωνιστική της Super League. Ο Άρης δεν εμφανίστηκε όπως έπρεπε και ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Πανιώνιο παρόλο που η ομάδα της Νέας Σμύρνης έπαιζε με 10 παίχτες από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Δεν έκανε το 3/3 και τώρα καλείται να νικήσει τον Αστέρα για να πάρει τους 3 πολύτιμους βαθμούς που θα τον φέρουν πιο κοντά στην Ευρώπη. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι όμως, καθώς ο Αστέρας Τρίπολης είναι σκληροτράχηλη ομάδα και μετά το 1-1 που έφερε με τον Παναιτωλικό κυνηγάει και αυτός τους βαθμούς για να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Αναμένεται να δούμε σκληρό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, με τον Άρη να καταφέρνει να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Άσε που δεύτερη σερί γκέλα είναι δύσκολο να έρθει για την ομάδα του Άρη...


Εκτίμηση: 1+Over1,5 (1.88)



Ξάνθη - Πανιώνιος

Μετά το 0-0 που έφερε με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, η ομάδα της Ξάνθης πήρε τα πάνω της. Μπορεί η εικόνα της να μην ήταν τόσο καλή, αλλά αν ήταν πιο προσεκτική στην αντεπίθεση μπορούσε να κλέψει ακόμα και το τρίποντο στα τελευταία λεπτά. Ο Ολυμπιακός την πίεζε σε όλο τον αγώνα, αλλά με την τακτική της απέφυγε την ήττα και έδειξε ότι τα καλά παιχνίδια που έκανε στο ξεκίνημα της σεζόν μόνο τυχαία δεν ήταν. Τώρα παίζει πάλι στα "Πηγάδια" και αυτή τη φορά με τον Πανιώνιο. Η διαφορά των δύο ομάδων βαθμολογικά είναι μεγάλη, αλλά το θέμα είναι η Ξάνθη να το επιβεβαιώσει και μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα του Πανιωνίου δεν πατάει καλά φέτος και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η γηπεδούχος ομάδα. Ο Πανιώνιος μπορεί να έκανε την έκπληξη στο ματς με τον Άρη και να πήρε έναν πολύτιμο βαθμό για τη συνέχεια μετά το τελικό 1-1, αλλά έχει όντως τα κουράγια να πάρει αποτέλεσμα και στα "Πηγάδια"; Δεν νομίζω! Αν και σε αυτά τα μας ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα προκύψει,, πιστεύω ότι η Ξάνθη θα καταφέρει να νικήσει εύκολα ή δύσκολα.


Εκτίμηση: 1 (1.75)



Ολυμπιακός - Ατρόμητος

Ο Ολυμπιακός παρά την ισοπαλία που έφερε στα "Πηγάδια" παρέμεινε πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας εκμεταλλευόμενος το δώρο που του έκανε ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Στα "Πηγάδια" δεν εμφανίστηκε όπως έπρεπε και δεν έπεισε με την συνολική του εμφάνιση με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0 και να σημειώσει τη δεύτερη φετινή του ισοπαλία σε 9 αγώνες. Επιθετικά ήταν ανούσιος και η μοναδική καλή στιγμή του αγώνα ήρθε στα τελευταία λεπτά με τον Ποντένσε, αλλά εκτός από αυτή τη φάση δεν απείλησε ιδιαίτερα την Ξάνθη παρά τη μεγάλη κατοχή που είχε σε όλον τον αγώνα. Ίσως το μυαλό του να ήταν στον μεσοβδόμαδο αγώνα του Champions League, όπου έπαιξε με την Μπάγερν Μονάχου και ηττήθηκε με 2-0, σε ένα ματς που ο Σα έσωσε τον Ολυμπιακό από μεγαλύτερο σε έκταση σκορ. Σε αυτή την αγωνιστική της Super League, θα παίξει με τον όχι και τόσο καλό για φέτος Ατρόμητο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Στην έδρα του ο Ολυμπιακός δύσκολα χάνει και αυτό περιμένουμε να δούμε και στο ματς της Κυριακής. Ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει να δημιουργήσει προβλήματα στους Πειραιώτες, αλλά ο Ολυμπιακός αναμένεται να ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο. Μάλιστα αναμένεται να συνδυαστεί και με μία καλή εμφάνιση γα να ευχαριστήσει και όσους οπαδούς θα βρεθούν στο γήπεδο. Φυσικά η νίκη του Ολυμπιακού δεν πληρώνει, οπότε θα πάμε σε ένα ειδικό στοίχημα που θα το στηρίξω στην έμπνευση και στην στατιστική του "Ελληνικού Πρωταθλήματος".


Εκτίμηση: Να Σκοράρει Με Πέναλτι Ο Ολυμπιακός (3.75)



Υ.Γ.:

Στις 14:00 που θα βγουν οι ενδεκάδες για το ματς "Άρης - Αστέρας Τρίπολης" θα κάνουμε Live Chat στο Twitter, όπου θα σας δώσω τις στοιχηματικές μου προτάσεις για τα ειδικά στοιχήματα του αγώνα.

Για το Live Chat ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1) Κάντε Like στη Σελίδα μου στο Facebook όπου θα βγει η σχετική ανακοίνωση για το πως θα λειτουργήσει το Live Chat.

2) Ακολουθήστε με στο Profile μου στο Twitter, όπου θα πραγματοποιηθεί το Live Chat.







Hooligan