Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

THROWBOMB THURSDAY


Τικ Τακ Τικ Τακ...BOOM!

Τα χθεσινά ματς του Champions League ήταν λίγο περίεργα στοιχηματικά και χθεσινά μας Πουλέν δεν μας έκαναν τη χάρη στο σκοράρισμα!

Σήμερα, ημέρα Πέμπτη, έχει Europa League και οι επιλογές μας θα είναι ένα Throwback ή καλύτερα ένα ThrowBomb, καθώς θα κινηθούμε πάλι με Βόμβες που υπάρχουν στα ειδικά στοιχήματα των Σκόρερ. Αν οι σημερινοί μας Σκόρερ καταφέρουν να Βομβαρδίσουν τα αντίπαλα δίχτυα μας δίνουν 26.90 απόδοση, ενώ στην επιλογή Yankee η απόδοση σκάει στο 105.37!

Πάμε λοιπόν να δούμε τα σημερινά μας Πουλέν:


Το πρώτο Πουλέν που θα μας απασχολήσει είναι ο Βραζιλιάνος φορ Άρι. Το ματς είναι Κράσνονταρ - Τραμπζονσπόρ και ο Άρι αποτελεί δύναμη στην επίθεση της Ρωσικής ομάδας. Μέχρι στιγμής έχει πετύχει 3 γκολ στο Πρωτάθλημα και 1 στην Ευρώπη και σήμερα θα τον επιλέξουμε να σκοράρει στα αντίπαλα δίχτυα.


Η πρώτη Βόμβα βρίσκεται στο Anytime Άρι σε απόδοση 2.25!



Η δεύτερη Βόμβα για σήμερα έρχεται από το ματς ΒΑΚ Πέλετς - Μπασακσεχίρ και ο σκόρερ μας είναι ο Ισραηλινός Σον Βάισμαν. Ο Βάισμαν μετράει 18 γκολ σε ισάριθμα ματς τη φετινή σεζόν και σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος!

Η Βόμβα βρίσκεται στο Anytime Shon Weissman σε απόδοση 2.40!



Ο τρίτος Σκόρερ που θα επιλέξουμε είναι ο Στίβεν Μπέργκχαους από τη Φέγενορντ. Ο Μπέργκχάους σκόραρε δύο φορές στο ματς Πρωταθλήματος απέναντι στην Φένλο και αναμένεται σήμερα να πάρει πρωτοβουλίες στο μάτς με την Γιούνγκ Μπόις. Μπέργκχαους λοιπόν!

Η Βόμβα βρίσκεται στο Anytime Στ. Μπέρχαους σε απόδοση 2.35!



Η τέταρτη και τελευταία Βόμβα για σήμερα ακούει στο όνομα Βέγκχορστ. Ο Ολλάνδός αναμένεται να ξεκινήσει στην αποψινή ενδεκάδα της Βόλφσμπουργκ για το ματς με την Γάνδη και σίγουρα αποτελεί ένα από τα φαβορί για το σκοράρει, καθώς έχει σκοράρει φέτος 8 φορές σε όλες τις διοργανώσεις!

Η Βόμβα βρίσκεται στο Anytime Β. Βέγκχορστ σε απόδοση 2.12!






Bomberman