Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE


Τικ Τακ Τικ Τακ...BOOM!

Ο Μέσι μας κάνει πλάκα με την "Απευθείας Εκτέλεση Φάουλ" που την κυνηγάμε εδώ και τόσο καιρό, αλλά δεν τα παρατάμε και θα συνεχίζουμε να τον κυνηγάμε να βάλει ένα φάουλ μέχρι να μας πληρώσει!

Στα σημερινά παιχνίδια του Europa League, υπάρχουν πολλοί αγώνες που βολεύουν βαθμολογικά και τις δύο ομάδες. Αυτός που κάνει Μπαμ είναι το Μπράγκα - Γούλβς και εκεί θα στηριχθούμε για αρχή, διαλέγοντας στη συνέχεια και κάποιους Σκόρερ!

Αν σκάσουν οι σημερινές μου Βόμβες, μας δίνουν απόδοση 25.86 και στην επιλογή Trixie η απόδοση σκάει στο 52.18!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι Βόμβες θα διαλέξουμε από το σημερινό στοιχηματικό κουπόνι του Europa League:


Η πρώτη Βόμβα βρίσκεται στον αγώνα Μπράγκα - Γούλβς. Σε αυτόν τον αγώνα μπορούν να περάσουν και οι δύο ομάδες, χέρι-χέρι, αν τραβήξουν τα σπαθιά τους και φέρουν ένα ωραιότατο Χ! Γιατί να μην χτυπήσουμε αυτή τη λογική Βόμβα;

Η Βόμβα βρίσκεται στο Χ σε απόδοση 2.85!



Η δεύτερη Βόμβα βρίσκεται στον αγώνα Σεντ Ετιέν - Γάνδη, όπου εκεί θα κινηθούμε με Σκόρερ. Ο επιθετικός της Σεντ Ετιέτ, Μπουάνγκα, είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και απόψε καλείται να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, αφού λείπουν πολλοί βασικοί παίχτες της Γαλλικής ομάδας. Θα αποτελέσει λοιπόν την επιλογή μας από αυτό το ματς!

Η Βόμβα βρίσκεται στο Anytime Denis Bouanga σε απόδοση 2.75!



Η τρίτη Βόμβα ακούει στο όνομα Ζαν Νσαμέ και βρίσκεται στον αγώνα Γιουνγκ Μπόις - Πόρτο. Ο φορ της Γιουνγκ Μπόις είναι σε δαιμονιώδη κατάσταση, έχοντας πετύχει 21 γκολ σε 24 συμμετοχές για τη φετινή σεζόν. Όταν βρίσκω τέτοια στατιστικά σε τόσο καλή απόδοση δεν μπορώ να το παραβλέψω!

Η Βόμβα βρίσκεται στο Anytime Ζαν Ενσαμέ σε απόδοση 3.30!






Bomberman