Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

ΤΙ ΒΑΖΕΙ Ο ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?!?!?!


Hooligans...ΡΟΠΑΛΑ!!!

Μετά το 4/5 της προηγούμενης αγωνιστικής και με την "Έμπνευση" στο 0-3 του Ολυμπιακού (8.00), ήρθε η ώρα να πάρουμε το Ρόπαλο μας, να κάνουμε μία βόλτα στα Ελληνικά γήπεδα και να ασχοληθούμε με την έναρξη του δεύτερου γύρου και τα ματς της 14ης αγωνιστικής!

Σε αυτή την αγωνιστική έχουμε δύο δύσκολες αποστολές για τους Πρωτοπόρους, με τον ΠΑΟΚ να πηγαίνει στον Παναιτωλικό και τον Ολυμπιακό να παίζει εκτός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης. Επίσης έχουμε τη δύσκολη έξοδο του Άρη και της ΑΕΚ, αλλά και κάποια άλλα ματς που αξίζουν να ασχοληθούμε Στοιχηματικά!

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν, θα πιάσουμε για ακόμη μία φορά όλα τα ματς του Σαββατοκύριακου, οπότε πάρτε τα Ρόπαλα σας και πάμε να κάνουμε ΝΤΟΥ στα Ελληνικά γήπεδα:


ΟΦΗ - Άρης

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Άρη με τις δύο ομάδες να είναι κοντά βαθμολογικά, καθώς ο ΟΦΗ βρίσκεται μόλις 1 βαθμό πάνω από τον Άρη! Οι Κρητικοί μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ, δεν κατάφεραν να φύγουν με το διπλό από την έδρα της Λαμίας την προηγούμενη αγωνιστική της Super League και δέχθηκαν μία ήττα έκπληξη που θεωρητικά ήταν εκτός προγράμματος. Το Σάββατο το απόγευμα αντιμετωπίζει τον Άρη και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το "Γεντί Κουλέ" που συνήθως του δίνει ώθηση στα φετινά ματς. Μπορεί να πάρει κάτι θετικό από το σημερινό ματς και αν προσέξει μπορεί να πάρει ακόμα και τη νίκη. Βέβαια οι τελευταίες του εμφανίσεις μου βάζουν ένα φρένο! Από την άλλη πλευρά, ο Άρης γνωρίζει ότι η έδρα του αντιπάλου δεν σπάει εύκολα και φάνηκε να δυσκολεύεται και την προηγούμενη αγωνιστική σε μία ακόμη δύσκολη έδρα, καθώς ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ισοφαρίζοντας στα τελευταία λεπτά του αγώνα! Βέβαια, θα μπορούσε να φύγει με το διπλό αν δεν έδιωχναν οι αμυντικοί του Ατρόμητου πάνω στη γραμμή, αλλά θα μπορούσαν να φύγουν και ηττημένοι αν το πλασέ του Γιακουμάκη είχε βρει στόχο. Ο Άρης του Ένινγκ φαίνεται να βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματα του, αλλά σίγουρα θέλει ακόμα δουλειά αν θέλει να έχει βλέψεις για την τετράδα. Στη ροή του παιχνιδιού του είναι ικανός για τα πάντα, διότι δεν απέχει πολύ από το να καθαρίσει ένα ματς, αλλά και από το να αυτοκαταστραφεί!


Εκτίμηση: G/G (1.82)



Παναθηναϊκός - Λαμία

Η ομάδα του Δώνη παίζει στην έδρα της με αντίπαλο τη Λαμία. Την προηγούμενη αγωνιστική, έφερε ισοπαλία με τον Βόλο με την ομάδα του Μπέου να έχει παράπονα από τη διαιτησία! Ο Παναθηναϊκός ήταν μέτριος και θα μπορούσε να φύγει με το διπλό αν ήταν πιο προσεκτικός στην τελευταία ευκαιρία με το σου του Μακέντα. Μετά από αυτό το Χ θα προσπαθήσει να πάρει το ματς με τη Λαμία, το οποίο όμως κρύβει πολλές παγίδες. Αν νικήσει αναμένεται να κάνει μία νίκη που δεν θα πάρει διαστάσεις, καθώς η Λαμία είναι σκληροτράχηλη ομάδα και αυτό θα προσπαθήσει να αποδείξει και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Δεν πρόκειται να χαριστούν στους "Πράσινους" και θα προσπαθήσουν να τους πιάσουν στον ύπνο. Ξέρουν ότι έχουν τις δυνατότητες να πάρουν κάτι από αυτό το ματς και με την ψυχολογία να είναι στα ύψη μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΟΦΗ, θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν!


Εκτίμηση: 2-3 Γκολ (1.97)




ΑΕΛ - Ατρόμητος

Η Λάρισα αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο το μεσημέρι της Κυριακής. Η Θεσσαλική ομάδα ήρθε ισόπαλη 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης και με το αποτέλεσμα αυτό σκαρφάλωσε στην 4η θέση της βαθμολογίας συγκατοικώντας με τον ΟΦΗ και τη Ξάνθη. Τώρα καλείται να νικήσει τον Ατρόμητο και να εκμεταλλευτεί τα πιθανά στραβοπατήματα των άλλων δυο που παίζουν με Άρη και ΑΕΚ αντίστοιχα. Θα προσπαθήσει να μπει δυνατά και με όπλο την έδρα και κάποιους παίχτες "εργαλεία" που διαθέτει θα επιδιώξει να δημιουργήσει ρήγματα στην ομάδα του Ατρομήτου. Βέβαια, αυτό μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς παίζει με έναν Ατρόμητο που έδειξε σημάδια βελτίωσης με τον Παντελίδη στον πάγκο. Οι Περιστεριώτες, την προηγούμενη αγωνιστική, θα μπορούσαν να φύγουν και με τους 3 βαθμούς, αλλά ο Φετφατζίδης μίλησε στο τέλος και έδωσε στον Άρη την ισοπαλία. Μέχρι εκείνο το σημείο κρατούσαν το 2-1 που είχε έρθει λίγα λεπτά πριν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μανούσου. Αυτούς τους βαθμούς που έχασαν θα πάνε να τους κυνηγήσουν σήμερα στον αγώνα με τη Λάρισα και με τον Παντελίδη στον πάγκο φαίνονται πιο έτοιμοι για να το πετύχουν. Θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στο δεύτερο γύρο και να φέρουν την ομάδα του Ατρόμητου εκεί που ήταν τις προηγούμενες χρονιές. Αν δεν ήταν η Λάρισα θα πήγαινα στο Διπλό. Τώρα θα το πάμε αλλιώς!


Εκτίμηση: G/G (1.97)
 



Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός

Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον Ολυμπιακό σε έναν αγώνα που μοιάζει δύσκολος για τους φιλοξενούμενους. Η ομάδα της Τρίπολης έχει παραδοσιακά καλή έδρα και βάζει συχνά πυκνά δύσκολα στους Μεγάλους. Το βράδυ της Κυριακής, ο Άστερα Τρίπολης στηριζόμενος στην έδρα του θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα πάει εκεί για να νικήσει! Η ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ δεν δίνει εξάλλου περιθώρια για απώλειες στον Ολυμπιακό ο οποίος στο δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος έχει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και θα προσπαθήσει να πάρει τους πολυπόθητους βαθμούς με κάθε τίμημα! Βέβαια, δεν περιμένω να περάσει τόσο εύκολα από την έδρα των Αρκάδων, όπως πέρασε από τη δύσκολη έδρα του Παναιτωλικού, αλλά θα περάσει! Δεν λέω καλός ο Αστέρας Τρίπολης και με έδρα, αλλά μην ξεχνάμε ότι δεν είναι ο παλιός Αστέρας Τρίπολης!


Εκτίμηση: 2+Under3.5 (1.95)



Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στο Αγρίνιο να αντιμετωπίσει τον Παναιωτολικό, μία ομάδα που πέρσι τον δυσκόλεψε αρκετά. Ο Παναιτωλικός έχει καλή έδρα και πέρσι προηγήθηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ, δείχνοντας ότι ο ΠΑΟΚ πάει για στραβοπάτημα! Βέβαια, δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος με ένα σουτ από τα 40 μέτρα "σκότωσε" τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού (ακόμα ηχεί στα αυτιά μου το "Τι βάζει ο Βιεϊρίνια αν είναι δυνατον?!" του σπίκερ) και έδειξε τον δρόμο για το Διπλό. Στο φετινό ματς, ο Παναιτωλικός έχει έναν παλιό γνώριμο του ΠΑΟΚ στον πάγκο, τον Μάκη Χάβο, ο οποίος ήρθε μετά την κακή πορεία που διέγραψε ο Παναιτωλικός στις πρώτες αγωνιστικές. Η αλήθεια είναι ότι ούτε ο Χάβος έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να σουλουπώσει την ομάδα, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Για την ομάδα από το Αγρίνιο είναι το δεύτερο σερί παιχνίδι που έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, διότι την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξένησε τον Ολυμπιακό από τον οποίο έχασε με 0-3, σκορ που είχε διαμορφωθεί από το ημίχρονο. Στον αγώνα της Κυριακής θα προσπαθήσει να φρενάρει τον ΠΑΟΚ και να ολοκληρώσει το έργο που δεν πέτυχε πέρσι, αλλά απέναντι σε ένα σοβαρό ΠΑΟΚ θα δυσκολευτεί! Ο ΠΑΟΚ όντας Πρωτοπόρος και ισόβαθμος με τον Ολυμπιακό δεν έχει περιθώρια για στραβοπατήματα, τώρα που κατάφερε να εξαλείψει τη διαφορά απέναντι στο συδιεκδικητή του Πρωταθλήματος. Θέλει το Διπλό και είναι καλοδεχούμενο είτε έρθει εύκολα είτε δύσκολα!


Εκτίμηση: 2+Under3.5 (1.92)



Επειδή δεν έχουν βγει ακόμα όλα τα ειδικά στοιχήματα για τα Ελληνικά ματς, οι "Εμπνεύσεις" του Σαββατοκύριακου θα γίνονται update στο άρθρο μέρα με τη μέρα!



Υ.Γ:

Στις 19:00 που θα βγουν οι ενδεκάδες για το ματς "Ξάνθη - ΑΕΚ" θα κάνουμε Live Chat στο Twitter, όπου θα σας δώσω τις στοιχηματικές μου προτάσεις για τα ειδικά στοιχήματα του αγώνα.

Για το Live Chat ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1) Κάντε Like στη Σελίδα μου στο Facebook όπου θα βγει η σχετική ανακοίνωση για το πως θα λειτουργήσει το Live Chat.

2) Ακολουθήστε με στο Profile μου στο Twitter, όπου θα πραγματοποιηθεί το Live Chat.






Hooligan