Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

ΒΟΜΒΕΣ EUROPA LEAGUE


Τικ Τακ Τικ Τακ...BOOM!

Μπορεί χθες να μην σκάσαμε και τις 4 Βόμβες, αλλά σκάσαμε τις 2 και βγάλαμε και την "Έμπνευση" του Anytime Hans Vanaken (3.15). Αν έβαζε και το Πέναλτι ο παίχτης του Ερυθρού Αστέρα, τότε το 2/1 στο 21.50 δεν ήταν μακριά!

Κλείνοντας λοιπόν το θεσμό των ομίλων του Champions League, ήρθε η ώρα να πάμε και στην τελευταία αγωνιστική του Europa League. Σε αυτή την αγωνιστική έχει κάποιες "Βόμβες Europa League", τις οποίες εγώ θα τις προτείνω και όποιος θέλει ακολουθεί είτε σε Μονά, είτε σε Διπλά, είτε γενικά όπως τον βολεύει ο τρόπος στοιχηματισμού του και φυσικά η τσέπη του!

Αν σκάσουν αυτές οι "Βόμβες Europa League" δίνουν απόδοση 25.96, ενώ στο Yankee η απόδοση σκάει στο 102.64!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι Βόμβες έχουμε από τα παιχνίδια του Europa League:


Η πρώτη Βόμβα βρίσκεται στον αγώνα Κλουζ - Σέλτικ. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη ή την ισοπαλία για να περάσουν στην επόμενη φάση του Europa League, ενώ οι φιλοξενούμενοι από τη μεριά τους πάνε για "τουρισμό", καθώς είναι αδιάφοροι. Λίγο η έδρα, λίγο οι δηλώσεις του προπονητή ότι θα κυνηγήσουν τον 1, λίγο η αδιαφορία της Σέλτικ, βγαίνει η Βόμβα!

Η Βόμβα βρίσκεται στο Κλουζ Γκολ Over 1.5 σε απόδοση 2.20!



Η δεύτερη Βόμβα αναμένεται στον αγώνα Σταντάρ Λιέγης - Άρσεναλ. Εκεί οι γηπεδούχοι θα μπουν με το μαχαίρι στα δόντια, καθώς θα κυνηγήσουν την επίτευξη πολλών γκολ θέλοντας να ελπίζουν στα αρκετά σενάρια πρόκρισης που έχουν δημιουργηθεί. Η Άρσεναλ από την άλλη πλευρά κυνηγάει την διατήρηση της πρώτης θέσης, αλλά έχει απουσίες. Δεν θέλω να μπλέξω με σημείο, λόγω Άρσεναλ, οπότε πάμε στα "Λογικά Ειδικά"!

Η Βόμβα βρίσκεται στο Σταντάρ Λιέγης Γκολ Over 1.5 σε απόδοση 2.42!



Η τρίτη Βόμβα αναμένεται στον αγώνα Χετάφε - Κράσνονταρ. Η Χετάφε πάει για τη νίκη ή την ισοπαλία, ενώ η Κράσνονταρ θέλει μόνο το Διπλό. Θεωρώ ότι θα χτυπηθεί το ματς και από τις δύο πλευρές, αν και ο επιθετικός της Κράσνονταρ, Άρι, θα είναι εκτός. Όταν βλέπεις όμως δύο ομάδες να καίγονται πως μπορείς να μην χτυπήσεις το G/G που είναι πάνω από Δίφραγκο;

Η Βόμβα βρίσκεται στο G/G σε απόδοση 2.12!



Η τέταρτη Βόμβα έχει όνομα και την περιμένουμε στον αγώνα Ρέιντζερς - Γιούνγκ Μπόις. Εκεί θα τιμήσω τον Μορέλος. Ο Μορέλος ήταν ο μοιραίος στον τελικό του Σκωτσέζικου League Cup και απόψε θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει τον εγωισμό του ψάχνοντας αντίδραση! Θεωρώ ότι σε αυτό το ματς θα έχουμε γκολ, οπότε γιατί ένα από αυτά να μην τα πετύχει ο Μορέλος;

Η Βόμβα βρίσκεται στο Anytime Αλφρέδο Μορέλος σε απόδοση 2.30!






Bomberman