Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

ΣΟΥΖΑ(ΝΑ) ΤΟ ΑΛΟΓΑΚΙ


Hooligans...ΡΟΠΑΛΑ!!!

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πληρώσαμε πολύ κόσμο! Αρχικά κάναμε 4/5 στα σημεία του άρθρο! Έπειτα, πληρώσαμε στο #Hooligan_Live_Chat στο οποίο βγάλαμε 5 Ειδικά Στοιχημάτα για τον αγώνα "Ξάνθη - ΑΕΚ" με συνολική απόδοση    ! Τέλος βγάλαμε 3 "Εμπνεύσεις" δίνοντας το Anytime Σκορ 1-1 στον αγώνα "ΟΦΗ - Άρης" με απόδοση 2.40, το Πέναλτι στο ΑΕΛ - Ατρόμητο με απόδοση 3.20 και το 2/1 στο ΝΠΣ Βόλος - Πανιώνιος με απόδοση 20.00!

Με λίγα λόγια δείραμε τους Booker για τα καλά!

Η αγαπημένη μας Super League όμως δεν μας αφήνει για πολύ, καθώς μεσοβδόμαδα έχει αγώνες, οι οποίοι διεξάγονται Τετάρτη και Πέμπτη! Ήρθε η ώρα λοιπόν να πάρουμε το Ρόπαλο μας, να κάνουμε μία βόλτα στα Ελληνικά γήπεδα και να ασχοληθούμε με τα ματς της 15ης αγωνιστικής!

Η αλήθεια είναι ότι έχει ωραίους αγώνες, με τους πρωτοπόρους να έχουν διαφορετικής δυσκολίας ματς. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Λάρισα και ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στη Νέα Σμύρνη να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο με τους γηπεδούχους να δηλώνουν ότι περιμένουν τον ΠΑΟΚ πως και πως και ότι από εκεί δεν θα περάσει! Εκτός όμως από τα ματς των πρωτοπόρων, υπάρχουν και κάποια άλλα παιχνίδια, που αξίζουν το στοιχηματισμό μας.

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν, θα πιάσουμε τα ματς και των Δύο ημερών της Εμβόλιμης Αγωνιστικής, οπότε πάρτε τα Ρόπαλα σας και πάμε να κάνουμε ΝΤΟΥ στα Ελληνικά γήπεδα:


ΟΦΗ - Παναθηναϊκός

Η ομάδα από το Ηράκλειο συνεχίζει να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο σε κάθε ματς της Super League και αποτελεί σίγουρα την ομάδα έκπληξη του φετινού Πρωταθλήματος! Την προηγούμενη αγωνιστική που έπαιζε με τον Άρη, βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς, αλλά η ομάδα της Κρήτης κατάφερε να γυρίσει το ματς και να κυριαρχήσει καθ' όλη τη διάρκεια διαμορφώνοντας το τελικό 3-1! Ο Σίμος φαίνεται ότι έχει σχηματίσει μία ομάδα που μπορεί να χτυπήσει οποιονδήποτε αντίπαλο, άνευ δυναμικότητας, και ότι τα προηγούμενα κακά αποτελέσματα αποτέλεσαν μία άσχημη στιγμή στην πορεία του ΟΦΗ, ο οποίος εν τέλει δεν ξεφούσκωσε. Στο ματς της εμβόλιμης αγωνιστικής έρχεται αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αναμένεται να τον δυσκολέψει. Όσο και να μην θυμίζει τον Παναθηναϊκό από τα παλιά, η ομάδα του Γιώργου Δώνη θα προσπαθήσει να χτυπήσει τον αγώνα, αλλά στον ΟΦΗ λόγω φετινής πορείας και έδρας δεν φαίνεται να ανησυχούν. Φυσικά, δεν είναι εύκολο για τους γηπεδούχους, οι οποίοι θα πρέπει να παραστούν σοβαροί για να μην βρεθούν προ εκπλήξεως από τον Παναθηναϊκό, που βρίσκεται πλέον στην 5η θέση και θα κυνηγήσει να πάρει κάτι θετικό από τους Κρητικούς για να αναρριχηθεί ακόμα περισσότερο!


Εκτίμηση: G/G (1.75)



Ολυμπιακός - ΑΕΛ

Μετά το εύκολο πέρασμα που πραγματοποίησε σε Αγρίνιο και Τρίπολη, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Γ. Καραϊσκάκης για να αντιμετωπίσει τη Λάρισα. Ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, αλλά η έδρα είναι έδρα! Η ομάδα του Μαρτίνς καλείται να πάρει αυτό το τρίποντο, το οποίο θα είναι σημαντικό για τη συνέχεια, καθώς όπως ξαναείπαμε ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο πρόγραμμα στο δεύτερο γύρο! Μάλιστα, αυτό το ματς από πολλούς θεωρείται επικίνδυνο για τους Ερυθρόλευκους, αλλά πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να το πάρει πιο εύκολα από όσο πιστεύουν μερικοί. Όχι ότι δεν είναι καλή ομάδα η Λάρισα. Ίσα ίσα φέτος είναι καλύτερη από τις προηγούμενες χρονιές και η ήττα που έκανε με τον Ατρόμητο δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς. Οι Περιστεριώτες ήταν πάρα πολύ εύστοχοι στην αρχή του αγώνα και κάνοντας το 0-2 από νωρίς, έβαλαν δύσκολα στην ομάδα του Κούγια! Πάντως η Λάρισα το πάλεψε και οι ευκαιρίες που έχασε ήταν αρκετές για να ισοφαρίσει σε 2-2, αλλά ακόμα και να το γυρίσει σε 3-2! Το θετικό αποτέλεσμα μπορεί να μην ήρθε ποτέ, αλλά το ποδόσφαιρο που έπαιξε μπορεί να μπει σίγουρα στα θετικά της Λάρισας! Σε αυτόν τον αγώνα που δίνει απέναντι στους Πειραιώτες, αναμένεται να προσπαθήσει να παίξει πάλι ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά από τα πλάνα του προπονητή καταλαβαίνουμε ότι "καίει" το ματς! Άφησε πολλούς βασικούς εκτός και θα κατέβει στο Καραϊσκάκη για να κάνει ότι μπορεί με τους υπόλοιπους. Αναμένεται να ηττηθεί από έναν Ολυμπιακό που θα πιέσει από την αρχή και θα προσπαθήσει να καθαρίσει την Λάρισα όσο πιο γρήγορα γίνεται, καθώς όσο πιο νωρίς τελειώνει τα ματς, τόσο πιο εύκολα γίνεται η διαχείριση των δυνάμεων και του ρόστερ.


Εκτίμηση: Ολυμπιακός Over 6.5 Κόρνερ (2.12)



ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης με τον Καρέρα να δίνει τον πρώτο του αγώνα στο ΟΑΚΑ! Στο προηγούμενο ματς της ΑΕΚ στα "Πηγάδια", η παρουσία του Καρέρα στον πάγκο ήταν πιο πολύ εικονική. Όχι ότι δεν είδαμε στοιχεία του προπονητή μέσα στον αγώνα, αλλά είναι φυσιολογικό ο νέος τεχνικός να μην έχει προλάβει να δουλέψει όπως θέλει με την ομάδα. Βέβαια, τα όσα είδαμε στο ματς με την Ξάνθη δεν ήταν τόσο θετικά. Η ΑΕΚ ήταν ανούσια στο μεγαλύτερο μέρος και οι στροφές της ανέβηκαν προς το τέλος, όπου την πίεζε ο χρόνος. Εκεί ήρθε και το γκολ από ένα σουτ του Γαλανόπουλου, ο οποίος κατάφερε εν τέλει να ξεκλειδώσει την άμυνα της Ξάνθης. Την ίδια κατοχή αναμένεται να δούμε και στο σημερινό ματς, στο οποίο θα πάει να πάρει τους 3 βαθμούς απέναντι στον Αστέρα, ο οποίος δεν κατέβηκε ποτέ στο ματς με τον Ολυμπιακό. Δέχθηκε 2 γκολ πολύ νωρίς, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα μόλις στο 16ο λεπτό και από εκεί και μετά ήρθαν άλλα 3 γκολ για να διαμορφώσουν το τελικό 0-5! Ήταν ντροπιαστική ήττα αλλά και εικόνα για την ομάδα της Τρίπολης, η οποία θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση μετά από αυτό το ντροπιαστικό αποτέλεσμα! Τώρα για το αν θα τα καταφέρει, θεωρώ ότι μοιάζει δύσκολο, καθώς η ΑΕΚ και ο Καρέρα δεν πρόκειται να αφήσουν αυτό το τρίποντο από τα χέρια τους και ειδικά όταν μιλάμε για το "ντεμπούτο" του Καρέρα στην έδρα της ΑΕΚ!


Εκτίμηση: 1+Under3.5 (1.78)



Άρης -ΝΠΣ Βόλος

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν δείχνει τα αναμενόμενα μετά την αλλαγή προπονητή, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να κριθεί σε μεγάλο βαθμό ο νέος τεχνικός, διότι δεν έχει προλάβει να δουλέψει όσο θέλει. Πάντως περνάει σιγά σιγά τη φιλοσοφία του, αλλά ο κόσμος θέλει γρήγορα αποτελέσματα. Μάλιστα, την επιθυμία αυτή την έδειξε ο κόσμος και στην ομάδα την οποία την περίμενε όταν γύρισε στη Θεσσαλονίκη. Οι κιτρινόμαυροι γνωρίζουν, ότι πρέπει να αρχίσουν να νικάνε και μπορεί να μην τα κατάφεραν απέναντι στον ΟΦΗ, αλλά θα επιδιώξουν σίγουρα να το κάνουν απέναντι στο Βόλο. Δεν θέλουν να χάσουν άλλους βαθμούς και ξέρουν ότι αν είναι σοβαροί, τότε μπορούν να πάρουν τον 1 στην έδρα τους, η οποία φυσικά θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο. Από την άλλη πλευρά, την προηγούμενη αγωνιστική ο Βόλος έκανε την ανατροπή (σημείο που το είχα δώσει σε απόδοση 20.00) παρουσιάζοντας στο δεύτερο ημίχρονο ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο που συνέλαβε σε μεγάλο βαθμό στη νίκη. Στην επανάληψη ήταν ανώτερος από τον Πανιώνιο και έδειξε ότι θέλει πιο πολύ το ματς. Το ίδιο πείσμα αναμένεται να δείξει και στον αγώνα της Πέμπτης με αντίπαλο τον Άρη. Γνωρίζει ότι απέναντι του έχει μία μεγάλη ομάδα, αλλά ο Βόλος μας έχει δείξει ότι τους αγώνες με τέτοιους αντιπάλους τους παλεύει και με το παραπάνω. Θέλει να βάλει ακόμη 3 βαθμούς στο σακούλι του και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το κακό πρόσωπο που εμφανίζει ο Άρης στις τελευταίες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος. Δεν ξέρω βέβαια αν θα τα καταφέρει, διότι από το Κλεάνθης Βικελίδης δεν γλιτώνεις εύκολα


Εκτίμηση: 1+Over1.5 (1.55)



Πανιώνιος - ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στη Νέα Σμύρνη για να παίξει σε ένα γήπεδο, το οποίο παραδοσιακά τον δυσκολεύει! Η ομάδα της Νέας Σμύρνης μέσα από δηλώσεις που έκανε, ανέφερε ότι περιμένει τον αήττητο Πρωταθλητή πως και πως για να του δείξει ότι από εκεί δεν περνάνε εύκολα και ότι κινδυνεύει το αήττητο του! Η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα στηριχθεί στις τελευταίες καλές εμφανίσεις που έχει, οι οποίες την έβγαλαν από την τελευταία θέση του Πρωταθλήματος και αναμένεται να αγωνιστεί με ύφος μαχητή για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα της! Στον ΠΑΟΚ το γνωρίζουν αυτό, όπως επίσης γνωρίζουν ότι μόνο εύκολη δεν είναι η αυριανή έξοδος και ότι θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικοί για να πάρουν το Διπλό. Το κλίμα αναμένεται όντως εχθρικό, αλλά ο σοβαρός ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι δεν "μασάει" από τέτοια! Αυτός αναμένεται να είναι ο καθοδηγητής της ροής του παιχνιδιού και από τον ίδιο περιμένουμε να κριθεί το τελικό αποτέλεσμα. Πάντως είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να δοθεί αρκετή προσοχή είτε αγωνιστικά, είτε εξωαγωνιστικά!


Εκτίμηση: 2-3 Γκολ (2.00)



Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις "Εμπνεύσεις" της Πέμπτης:









Hooligan