Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

SUNDAY BOMBDAY


Τικ Τακ Τικ Τακ...BOOM!

Χθες δεν τα καταφέραμε! Όσο και να πίεζε η Μαρσέιγ δεύτερο γκολ δεν έβαζε. Όσο και να έπαιζε η Μονακό δεν σκόραρε και η Σεν Γκάλεν που πάει τρένο έχασε από τη Ζυρίχη, η οποία τώρα θυμήθηκε να νικήσει! Καλά για τη Λαμία δεν το συζητάω...

Ας αφήσουμε όμως πίσω Σάββατα, δικαιολογίες και άσχημα κουπόνια και πάμε στα παιχνίδια της Κυριακής! Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα να βρω σημεία σήμερα, αλλά τι να σας κάνω που ζητάτε Βόμβες! Sunday Bombday σήμερα λοιπόν με 4 Βόμβες με αρκετό ρίσκο!

Αν σκάσουν οι σημερινές μου Βόμβες δίνουν απόδοση 50.49, ενώ στο Yankee η απόδοση σκάει στο 171.30!

Πάμε να δούμε τι Βόμβες έχουμε για σήμερα:


Η πρώτη Βόμβα μας πάει προς Δανία μεριά. Εκεί παίζει η Μίντιλαντ με την Άαρχους. Η Μίντιλαντ είναι το ακλόνητο φαβορί σήμερα, και γενικά φέτος στο Δανέζικο Πρωτάθλημα, καθώς στοχεύει για τον τίτλο και η αλήθεια είναι ότι μπορεί να τα καταφέρει. Είναι ήδη 7 βαθμούς πάνω από την Κοπεγχάγη και σήμερα αναμένεται να πάρει άλλους 3 βαθμούς. Η νίκη θεωρώ ότι είναι σίγουρα, απλά μου κέντρισε το ενδιαφέρον ότι πάντα τρώει γκολ τελευταία, οπότε σε αυτό το στατιστικό θα βασιστώ!

Η Βόμβα βρίσκεται στο 1+G/G σε απόδοση 3.40!


Η δεύτερη Βόμβα περιμένουμε να σκάσει στην Super League και πιο συγκεκριμένα στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός. Εκεί αναμένεται σκληρό ματς και θέλω να καταδώσω έναν παίχτη που είναι επιρρεπής στα σκληρά μαρκαρίσματα!

Η Βόμβα βρίσκεται στο Να Δεχθεί Κάρτα Ο Μ. Ιγκλέσιας σε απόδοση 2.75!



Η τρίτη Βόμβα βρίσκεται στον αγώνα Φιορεντίνα - Ίντερ. Οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται στην καλύτερη φυσική κατάσταση και θα προσπαθήσουν να κοντράρουν την Ίντερ σε αυτό το μίνι Ιταλικό ντέρμπι. Μπορούν να της κάνουν τη ζημία, αλλά η Ίντερ καλείται πλέον να τα δώσει όλα στην κατάκτηση του Ιταλικού Πρωταθλήματος αφού κατάφερε να αποκλειστεί από τα δεύτερα της Μπαρτσελόνα. Θα βγάλει αντίδραση; Θα φανεί! Ας πάμε στο αγαπημένο παιδί της εξέδρας καλύτερα!


Η Βόμβα βρίσκεται στο Anytime Λαουτάρο Μαρτίνες σε απόδοση 2.70!



Η τέταρτη Βόμβα αναμένεται στο Ισπανικό ντέρμπι Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης. Και οι δύο ομάδες έχουν αρκετές απουσίες, αλλά η Ρεάλ καλείται να πάρει το Διπλό και να πάει με προβάδισμα στο Clasico μετά το χθεσινό στραβοπάτημα της Μπαρτσελόνα! Εδώ θα πάμε με αυτόν που αναμένεται να βγάλει τα "κάστανα από τη φωτία"!

Η Βόμβα βρίσκεται στο Anytime Κ. Μπενζεμά σε απόδοση 2.00!






Bomberman