Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΙΝ ΤΟ CLASICO (PART 2)


Καθόλου καλή μέρα η χθεσινή!!!

Σε ότι και αν πρότεινα χθες δεν βγήκε τίποτα! Και να πεις ότι οι ομάδες που είχα διαλέξει δεν ενέπνεαν εμπιστοσύνη; Όλες είχαν κίνητρο, φόρμα και στατιστικά! Αλλά όπως λέει και ένα φιλαράκι "Έτσι είναι τζόγος και το στοίχημα! Αν κερδίζαμε συνέχεια, τότε όλοι θα ήμασταν πλούσιοι!".

Πάντως λίγο πλούσιοι γίναμε στο #Betman_Live_Chat, στο οποίο πληρώσαμε κόσμο με 5 Ειδικά Στοιχήματα, τα οποία έδιναν συνολική απόδοση 43.76! Όχι και άσχημα!

Μετά τα χθεσινά λοιπόν ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με τους αγώνες της Κυριακής και τα σημεία που θα διαλέξουμε από το σημερινό στοιχηματικό κουπόνι, το οποίο θεωρώ ότι μας βοηθάει καλύτερα για στοιχηματισμό!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα διαλέξουμε από τα ματς της Κυριακής:


Γουλβς - Τότεναμ
(Molineux Stadium, 16:00)

Οι Γουλβς του Νούνο αντιμετωπίζουν την Τότεναμ του Μουρίνιο. Οι δύο προπονητές έχουν καλές σχέσεις, αλλά αυτό θα το αφήσουν εκτός των 4 γραμμών για 90 λεπτά. Οι Γουλβς προέρχονται από πολύ καλές εμφανίσεις, οι οποίες έχουν φέρει την ομάδα στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, σκοράρει και κοντράρει όποιο αντίπαλο βρίσκει στο διάβα της. Όλο αυτό βέβαια είναι και έργο του Νούνο, ο οποίος ακούγεται ότι οδεύει προς Άρσεναλ. Πάντως πριν φύγει, αν φύγει, δεν πρόκειται να παρατήσει το τωρινό του έργο και θα προσπαθήσει να συνεχίσει την καλή πορεία του χτυπώντας στα ίσια το σημερινό ματς. Βέβαια, από την άλλη είναι ο Μουρίνιο, αλλά δεν αποκλείω να πληγώσει τον καλό του φίλο!

Η Τότεναμ σιγά σιγά σουλουπώνεται! Ο Μουρίνιο δουλεύει με την ομάδα και αυτό έχει αποτελέσματα. Επιθετικά η ομάδα είναι καλύτερη από πριν, αλλά αμυντικά έχει ακόμα τα θεματάκια της. Στον σημερινό αγώνα παίζει απέναντι σε μία ομάδα που χτυπάει όλα τα ματς και έχει ευκολία στο σκοράρισμα. Η αλήθεια είναι ότι αν θέλει ο Μουρίνιο και η ομάδα του να φύγουν με το Διπλό από το Molineux Stadium, τότε θα πρέπει να κάνουν μεγάλη προσπάθεια, καθώς οι Γουλβς δεν αναμένεται να πέσουν χωρίς να δώσουν μάχη! 

Το ματς είναι δύσκολο για την Τότεναμ και δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα βγουν νικητές από τη σημερινή μάχη!


Αγωνιστικά Νέα

Γουλβς: Εκτός οι Μπολί και Γκιμπς-Γουάιτ. Επέστρεψε ο Χιμένες.

Τότεναμ: Γύρισε ο Γουίνκς, αλλά παραμένουν ακόμη εκτός οι Γιορίς, Λαμέλα, Εντομπελέ και Ντέιβις.


Εκτίμηση: G/G+Over2.5 (2.02)




Μίλαν - Σασσουόλο
(San Siro, 16.00)

Η Μίλαν υποδέχεται τη Σασσουόλο, με τους γηπεδούχους να φαίνεται ότι ανεβάζουν σιγά σιγά στροφές! Την προηγούμενη αγωνιστική νίκησαν με 2-3 τη Μπολόνια, σε ένα ματς που το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα! Η Μίλαν ήταν πολύ καλύτερη άξιζε τη νίκη καθ' όλη τη διάρκεια του ματς. Θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και στον σημερινό αγώνα με αντίπαλο τη Σασσουόλο και θα προσπαθήσει να νικήσει για να μειώσει το -8 που τη χωρίζει από την Εξάδα του βαθμολογικού πίνακα. Όπως δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας, Στέφανο Πιόλι, θέλουν δύο νίκες στους δύο αγώνες που απομένουν μέχρι τη διακοπή των εορτών!

Η Σασσουόλο πηγαίνει να παίξει στο San Siro, γνωρίζοντας ότι μπορεί να πάρει κάτι θετικό από αυτό το ματς! Το δήλωσε ο προπονητής της, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η ομάδα του έχει την τύχη να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Μίλαν. Εξάλλου έδειξε καλά στοιχεία απέναντι και στη Γιουβέντους και μπορεί να το κάνει και σήμερα! Αν προσέχει μπορεί να πληγώσει τη Μίλαν και θα επιδιώξει να το κάνει, καθώς βρίσκονται μόλις 2 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και αρχίζουν σιγά σιγά να σφίγγουν τα λουριά!

Αν είναι σοβαρή η Μίλαν μπορεί να φύγει με το τρίποντο, αλλά εγώ ακόμα δεν μπορώ να την εμπιστευτώ στοιχηματικά!


Αγωνιστικά Νέα

Μίλαν: Δεν παίζουν οι Μπορίνι και Ντουάρτε.

Σασσουόλο: Επιστρέφει ο Μάρλον, δεν θα αγωνιστεί όμως ο τερματοφύλακας Κονσίλι, αλλά και οι Ντεφρέλ και Κίρικες.


Εκτίμηση: G/G+Over2.5 (2.00)



Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης
(Estadio de Mestalla, 22:00)

Ντέρμπι στην Ισπανία, με τη Βαλένθια να παίζει εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης στο Estadio de Mestalla! Οι γηπεδούχοι έχουν μία πολύ καλή έδρα, η οποία φοβίζει ακόμα και τους μεγάλους. Βέβαια, αυτό που δεν έχει σήμερα είναι κάποιοι παίχτες, οι οποίοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην επίτευξη της νίκης, αλλά και αυτοί που θα αγωνιστούν σίγουρα μπορούν να πετύχουν πολλά απέναντι στη "Βασίλισσα"! Η αλήθεια είναι ότι η Βαλένθια παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και έχει το γκολ, το οποίο μπορεί να πληγώσει τη Ρεάλ Μαδρίτης πριν πάει στο Clasico και θα απόψε θα κάνει τα πάντα για να μην φύγει από την έδρα της με σκυμμένο το κεφάλι. Αναμένεται να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Ζιντάν! Το θέμα είναι μέχρι που μπορεί να φτάσει!

Η Ρεάλ Μαδρίτης πηγαίνει να παίξει στο Estadio de Mestalla, ένα στάδιο που γνωρίζει και η ίδια ότι δεν αποτελεί εύκολη έδρα στο Ισπανικό Πρωτάθλημα! Έχεις τις απουσίες της, αλλά θα πρέπει να τις παραβλέψει, αν θέλει να πάει με προβάδισμα 2 βαθμών στο Clasico, μετά το χθεσινό δώρο που της έκανε η Μπαρτσελόνα. Αναμένεται να μπει δυνατά από την αρχή, για να μην μπλέξει και αυτή όπως έκανε η μισητή της αντίπαλος. Βέβαια, μόνο εύκολο δεν θα είναι, διότι η Βαλένθια έχει ανέβει τώρα τελευταία και διαθέτει και ψυχολογία μετά την πρόκριση που πέτυχε επί του Άγιαξ για τους ομίλους του Champions League! Θεωρητικά θα αποτελέσει ένα δύσκολο ματς για τη "Βασίλισα", η οποία αν θέλει να πάρει το προβάδισμα θα πρέπει να τα δώσει όλα!

Πιστεύω ότι αν καταφέρει να φύγει η Ρεάλ Μαδρίτης με το Διπλό απόψε, τότε αυτό θα πραγματοποιηθεί με αρκετή δυσκολία. Δεν βάζω βέβαια και το χέρι μου στη φωτιά!


Αγωνιστικά Νέα

Βαλένθια: Σημαντική απώλεια ο τερματοφύλακας Σίλεσεν, αλλά και οι Μάξι Γκόμες και Γκαμεϊρό. Επιπλέον δεν θα αγωνιστούν οι Γκιέδες, Τσερίσεφ, Κανγκ-Ιν και Πιτσίνι.

Ρεάλ Μαδρίτης: Λείπουν από τη Ρεάλ οι Αζάρ, Μαρσέλο, Μεντί, Χάμες, Ασένσιο και Λούκας Βάθκεθ.


Εκτίμηση: G/G+Over2.5 (1.80)



Οι "Εμπνεύσεις" της Κυριακής:









Betman