Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

EVENING BOMBS


Τικ Τακ Τικ Τακ...ΒΟΟΜ!

Μετά το 3/4 που κάναμε στα παιχνίδια του Europa League ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με τα ματς του Σαββατοκύριακου και πιο συγκεκριμένα με τα ματς του Σαββάτου (τουλάχιστον για σήμερα)!

Από το σημερινό στοιχηματικό κουπόνι διάλεξα Βόμβες από τα ματς του απογεύματος, οι λεγόμενες και ως "Evening Bombs"! Εκεί θεωρώ ότι υπάρχουν αρκετά ωραία σημεία τα οποία πολλοί τα προσπερνάμε, καθώς πέφτουμε με τα μούτρα στα πρώτα ματς που υπάρχουν στο στοιχηματικό κουπόνι!

Αν σκάσουν οι σημερινές μου Βόμβες δίνουν απόδοση 27.99, ενώ στο Yankee η απόδοση σκάει στο 108.50!

Πάμε λοιπόν να δούμε ποιες Βόμβες θα διαλέξουμε από τα απογευματινά ματς:


Η πρώτη Βόμβα περιμένουμε να σκάσει στο παιχνίδι Μετς - Μαρσέιγ. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλό φεγγάρι και μετράνε 6 σερί νίκες στις οποίες έχουν σκόραρει 2+γκολ! Δίκαια είναι το φαβορί στο σημερινό ματς, καθώς η γηπεδούχος Μετς είναι σχετικά αδύναμη. Επίσης, η επιστροφή του επιθετικού Μπενεντέτο βάζει αυξάνει τα επιθετικά όπλα του προπονητή. Δεν βλέπω λόγο να μην πάω με το φαβορί!

Η Βόμβα βρίσκεται στο 2+Over1.5 σε απόδοση 2.47!



Η δεύτερη Βόμβα βρίσκεται στο Παναθηναϊκός - Λαμία. Στο συγκεκριμένο ματς ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Λαμία έχοντας πολλές απουσίες και οι φιλοξενούμενοι δεν πρόκειται να χαριστούν στο "Τριφύλλι" αν βρουν την ευκαιρία να τους στο ματς. Εξάλλου, η ομάδα της Λαμίας το τελευταίο διάστημα είναι φορμαρισμένη και με τον Τουράμ στην κορυφή μπορεί να κάνει ζημιά στην αντίπαλη εστία. Το έκανε και με τον Άρη, οπότε γιατί όχι και σήμερα;

Η Βόμβα βρίσκεται στο G/G σε απόδοση 2.20!



Η τρίτη Βόμβα αναμένεται στον αγώνα Σεν Γκάλεν - Ζυρίχη. Οι γηπεδούχοι αποτελούν την φετινή έκπληξη του Πρωταθλήματος και νικάνε ρίχνοντας 3αρες και 4αρες! Από την άλλη πλευρά, η Ζυρίχη προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 0-5 από τη Σερβέτ σε ένα ματς που αποτέλεσε μεγάλη σφαλιάρα για την ομάδα! Θεωρώ ότι η Σεν Γκάλεν θα νικήσει τη Ζυρίχη σήμερα, αλλά ήθελα παραπάνω τις αποδόσεις για τον 1 ή τουλάχιστον για τον 1+Over1.5. Θα πάμε λοιπόν λίγο παραπάνω στα γκολ και ελπίζουμε να σκάσει η Βόμβα με ή και χωρίς βοήθεια των φιλοξενούμενων!

Η Βόμβα βρίσκεται στο 1+Over2.5 σε απόδοση 2.22!




Η τέταρτη Βόμβα θέλουμε να σκάσει στο Ανζέ - Μονακό. Οι γηπεδούχοι δείχνουν κάπως ντεφορμέ, καθώς τα τελευταία τους παιχνίδια κυμαίνονται από 0-1 γκολ και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί από την πλευρά της Μονακό, η οποία εμφανίζει σχετικά καλό πρόσωπο φέτος. Οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να φύγουν με το Διπλό από την έδρα της Ανζέ και σε αυτό αναμένεται να συμβάλλει και η επιστροφή του Σλιμανί, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του. Με λίγο ρίσκο και σε τέτοια απόδοση θα το τιμήσω!

Η Βόμβα βρίσκεται 2 σε απόδοση 2.25!






Bomberman