Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ???


Hooligans...ΡΟΠΑΛΑ!!!

Στα μεσοβδόμαδα ματς της Super League τα πήγαμε πολύ καλά! Κάναμε 4/5 στα σημεία του άρθρου, ενώ βγάλαμε και 3 "Εμπνεύσεις" δίνοντας το Να Σκοράρει Ο Ολυμπιακός με Πέναλτι (4.20), το Anytime Σκορ 1-1 στο ΟΦΗ - Παναθηναϊκός με απόδοση 2.40 και το Anytime Α. Βέλλιος με απόδοση 2.22!

Με λίγα λόγια δείραμε τους Booker για τα καλά!

Και ενώ τελειώσαμε με τα μεσοβδόμαδα ματς της Super League, η αγαπημένη μας Super League έρχεται πάλι στα καπάκια με τους αγώνες του Σαββατοκύριακου αλλά και της Δευτέρας!

Ήρθε η ώρα λοιπόν να πάρουμε το Ρόπαλο μας, να κάνουμε μία βόλτα στα Ελληνικά γήπεδα και να ασχοληθούμε με τα ματς της 16ης αγωνιστικής!

Η αγωνιστική αυτή είναι η τελευταία αγωνιστική πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και αναμένεται να δούμε κάποια πολύ ενδιαφέροντα ματς που αξίζουν το ποντάρισμα μας! Στο στοιχηματικό κουπόνι της Super League λοιπόν, παρατηρούμε δύσκολες αποστολές για τους Πρωτοπόρους, ενώ φυσικά ξεχωρίζουμε το Ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη!

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν, θα πιάσουμε τα ματς και των και των τριών ημερών της 16ης αγωνιστικής, οπότε πάρτε τα Ρόπαλα σας και πάμε να κάνουμε ΝΤΟΥ στα Ελληνικά γήπεδα:


Λαμία - ΑΕΚ

Η Λαμία υποδέχεται την ΑΕΚ μετά από την ισοπαλία που απέσπασε από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Η ομάδα της Λαμίας κρατούσε την τύχη στα χέρια της για αρκετό χρονικό διάστημα, μέχρι που ο Βέλλιος την πλήγωσε και της έδωσε 1 αντί για 3 βαθμούς! Μετά από αυτή την ισοπαλία λοιπόν, θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ προσπαθώντας να πάρει κάτι από το ματς. Δεν νομίζω να τα καταφέρει, καθώς η ΑΕΚ παίρνει τα αποτελέσματα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Μπορεί στα δύο πρώτα ματς του Καρέρα, η ομάδα να μην έχει πείσει, αλλά όποτε παίζει με την ομάδα της Λαμίας δεν βλέπουμε να αντιμετωπίζει συνήθως προβλήματα. Θεωρώ ότι θα καταφέρει να πάρει το τρίποντο που θα την κρατήσει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα!


Εκτίμηση: 2+Under4.5 (1.75)



ΝΠΣ Βόλος - Ολυμπιακός

Ο ΝΠΣ Βόλος δέχθηκε τη συντριβή στο Κλεάνθης Βικελίδης, χάνοντας με 4-0 από τον πολύ καλό Άρη. Η ομάδα του Βόλου δεν μπόρεσε να αντισταθεί, καθώς δέχθηκε πολύ νωρίς γκολ από τους Κιτρινόμαυρους και από εκεί και μετά δεν μπόρεσε ποτέ να αντιδράσει! Δεν τη βοήθησε ο ρυθμός του αγώνα, τη βύθισαν τα γρήγορα γκολ και το ματς απλά κύλισε μέχρι να ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα. Σε αυτή την αγωνιστική θέλουν να αφήσουν πίσω τους αυτό το ματς και να επικεντρωθούν στον Ολυμπιακό, στο οποίο θα προσπαθήσουν να δείξουν τα δόντια τους. Το ματς αυτό γίνεται κάτω από κάποια σύννεφα που έχουν μαζευτεί από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ζήτησαν να γίνει ντόπινγκ κοντρόλ στους παίχτες του Βόλου, με τον ΝΠΣ Βόλο να περνάει στην αντεπίθεση με μία καυστική ανακοίνωση. Με αυτά τα εξωαγωνιστικά να βρίσκονται στο μυαλό τους, οι παίχτες του Βόλου θα προσπαθήσουν να δείξουν τον καλό τους εαυτό και να δώσουν στον Ολυμπιακό έναν μάθημα εντός γηπέδου! Παλεύουν συνήθως αυτά τα ματς, αλλά δεν ξέρω βέβαια αν μπορούν να τα καταφέρουν απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που αναμένεται να μπει με το πόδι στο γκάζι. Η ομάδα του Πειραιά θα κάνει τα πάντα για να πάρει αυτό το τρίποντο, το οποίο θα την κρατήσει στην κορυφή και θα της εξασφαλίσει χριστουγεννιάτικες διακοπές χωρίς σκοτούρες! Μπορεί να συναντήσει μία μικρή δυσκολία στις αρχές του παιχνιδιού, αλλά θεωρώ ότι θα καταφέρει να περάσει από το Βόλο είτε με τον εύκολο είτε με το δύσκολο τρόπο!


Εκτίμηση: 2+Over1.5 (1.57)



Παναθηναϊκός - Άρης

Το Ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Super League διεξάγεται ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε πολύ καλό μομέντουμ! Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Παναθηναϊκού κατάφερε να πάρει με 10 παίχτες τον βαθμό της ισοπαλίας στη δύσκολη έδρα του ΟΦΗ παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Είχε μάλιστα και τις ευκαιρίες της να προηγηθεί, αλλά δεν ήταν καλή στα τελειώματα και η φόρμα του ΟΦΗ μίλησε πρώτη. Τώρα ο Παναθηναϊκός καλείται να πάρει αυτό το ντέρμπι, το οποίο σε περίπτωση νίκης θα τον φέρει πάνω από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αναμένεται να μπει δυνατά και να προσπαθήσει για το καλύτερο, όπως τον βλέπουμε να κάνει σε κάθε ντέρμπι που αγωνίζεται. Επιπλέον, θα έχει τον κόσμο του στο πλευρό, ο οποίος θα του δώσει ώθηση στο να βρει λύσεις στο σκοράρισμα. Μην ξεχνάμε φυσικά και το 4-0 του πρώτου γύρου, το οποίο θα αποτελέσει κίνητρο εκδίκησης για την ομάδα των Πρασίνων! Από την άλλη πλευρά όμως έχουμε και τον Άρη, ο οποίος μετά από τα αρνητικά αποτελέσματα με Λαμία και ΟΦΗ διέλυσε την ομάδα του Βόλου με το εμφατικό 4-0! Το σύνολο του Ένινγκ έπαιξε πολύ καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο μέσα από το οποίο δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο. Το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και στο Ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Στο πρώτο μεταξύ τους ματς τον είχε συντρίψει και την πρώτη φορά που κατέβηκε φέτος στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει πάλι έναν μεγάλο αντίπαλο, έδειξε ότι το τελικό αποτέλεσμα τον αδικούσε. Αναμένεται να δούμε έναν Άρη μαχητικό, ο οποίος θα πάει σίγουρα για το Διπλό! Τώρα αν θα τα καταφέρει δεν ξέρω, καθώς όταν μιλάμε για ένα Ντέρμπι γνωρίζουμε ότι έχει τη δική του αίγλη!


Εκτίμηση: G/G (1.97)



ΠΑΟΚ - Ατρόμητος

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο γήπεδο της Τούμπας, προερχόμενος από το 0-2 που πέτυχε στο ματς της Νέας Σμύρνης. Ο Δικέφαλος του Βορρά δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο με την είσοδο του Βιεϊρίνια, βρήκε λύσεις και έφτασε στο πολυπόθητο αποτέλεσμα. Το απόγευμα της Δευτέρας, επιστρέφει στην έδρα του για να αγωνιστεί απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος συνήθως τον δυσκολεύει! Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα αναμένεται να παραταχθεί χωρίς Κρέσπο και Ελ Καντουρί, καθώς οι δύο παίχτες αποκόμισαν τραυματισμό στον ματς με τον Πανιώνιο, αλλά παρόλα αυτά θα κληθεί να πάρει τους 3 βαθμούς που θα τον κρατήσουν στην κορυφή και θα του δώσουν ηρεμία στη διακοπή των Χριστουγέννων που θα υπάρξει μετά από αυτό το ματς. Σίγουρα ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος, διότι ο Ατρόμητος μπορεί να μην θυμίζει την ομάδα που ήταν πέρσι και πρόπερσι, αλλά σίγουρα δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα. Ο Σάββας Παντελίδης, ο οποίος θα βρίσκεται στον πάγκο των Περιστεριωτών δείχνει συχνά πυκνά ότι βάζει δύσκολα στην ομάδα του ΠΑΟΚ και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και στον αγώνα της Δευτέρας. Μπορεί ο Ατρόμητος να μην κατάφερε να νικήσει τη Λαμία στο γήπεδο του, αλλά κυνηγήσει να πάρει κάτι θετικό απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονικής. Βέβαια, μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει, καθώς η Τούμπα θα είναι γεμάτη και ο ΠΑΟΚ θα τον πιέσει από την αρχή του αγώνα! Το ματς αναμένεται δύσκολο και για τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να αναζητάνε ένα τρίποντο που θα τους φέρει πάλι Πρώτους και θα τους πάει με καλή ψυχολογία στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Άρη!


Εκτίμηση: ΠΑΟΚ Over 6.5 Κόρνερ (2.20)



Επειδή δεν έχουν βγει ακόμα όλα τα ειδικά στοιχήματα για τα Ελληνικά ματς, οι "Εμπνεύσεις" του Σαββατοκύριακου θα γίνονται update στο άρθρο μέρα με τη μέρα!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις "Εμπνεύσεις" του Σαββάτου:





Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις "Εμπνεύσεις" της Κυριακής και της Δευτέρας:










Hooligan