Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

HO - HO - GOOOAL


Χριστούγεννα...Έρχονται σιγά σιγά, αλλά η μπάλα δεν σταματάει!

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι το τελευταίο πριν τη διακοπή των γιορτών και εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τα προγνωστικά μας! Είμαστε εδώ βασικά για σήμερα. Εγώ δηλαδή, καθώς αύριο δεν θα υπάρξει άρθρο από εμένα στο site! Γιορτές βλέπετε, οπότε κάνουμε και εμείς τις διακοπές μας.

Παρόλα αυτά, για αύριο έχετε ήδη το άρθρο του Hooligan αλλά θα ανέβει και το άρθρο του Bomberman, καθώς και η καθιερωμένη "Τριάδα Για Καφέ"! Εγώ μπορεί να γράψω ένα άρθρο για την αγαπημένη μας Boxing Day, αλλά για 100% θα ενημερωθείτε από το προσωπικό μου προφίλ στο Twitter!

Μέχρι τότε όμως και πριν σας πω και επίσημα "Καλές Γιορτές", θα σας δώσω τα σημερινά μου Προγνωστικά για τους αγώνες που αξίζουν το ποντάρισμα μας και μπορούν να μας ανεβάσουν το budget των Χριστουγέννων!

Πάμε λοιπόν να δούμε ποιους αγώνες θα διαλέξουμε από το σημερινό κουπόνι του Στοιχήματος:


Ρίο Άβε -Ζιλ Βιθέντε
(Estádio dos Arcos, 19:00)

League Cup Πορτογαλίας με το ενδιαφέρον να είναι μονόπλευρο! Οι γηπεδούχοι καίγονται για το ματς και δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη! Αναμένεται να μπουν δυναμικά από την αρχή και να κυνηγήσουν το τρίποντο που θα τους φέρει στην πρώτη θέση του ομίλου και θα τους δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση! Η αντίπαλος ομάδα δεν τους φοβίζει, καθώς θα παραταχθεί με ρεζέρβες και τώρα η Ρίο Άβε κρατάει την τύχει στα χέρια της. Αναμένεται να παραταχθεί δυνατή και αποφασισμένη για τον 1!

Η Ζιλ Βιθέντε είναι αδιάφορη για το σημερινό ματς, πράγμα που το μαρτυράνε και τα πλάνα του προπονητή, ο οποίος αναμένεται να παρατάξει ενδεκάδα με αλλαγές. Έχουν αποκλειστεί εξάλλου από τη συνέχεια και ο σημερινός αγώνας θα αποτελέσει για τη Ζιλ Βιθέντε αγώνας αγγαρεία! Αναμένεται να τη δούμε να μην φορτσάρει ιδιαίτερα και να μην αντιστέκεται απέναντι σε μία αντίπαλο που καίγεται!

Εκτιμώ ότι η Ρίο Άβε θα καταφέρει να πάρει αυτή την πολυπόθητη νίκη που θα της δώσει την πρόκριση!


Αγωνιστικά Νέα

Ρίο Άβε: Γύρισαν οι Ταρέμι και Ρέις.

Ζιλ Βιθέντε: Αναμένεται να παραταχθεί με πολλές αλλαγές, ενώ λείπει και ο Ροντριγκάο με τον Μλαντένοβιτς.


Εκτίμηση: 1/1 (1.87)



Μάντσεστερ Σίτι - Λέστερ
(Etihad Stadium, 19:30)

Ντέρμπι στην Αγγλία με τις δύο ομάδες να διψάνε για τη νίκη της δεύτερης θέσης! Οι γηπεδούχοι καλούνται να νικήσουν τη Λέστερ, η οποία βρίσκεται από πάνω τους και να μειώσουν στον 1 βαθμό από τη 2η θέση. Στο προηγούμενο ντέρμπι με την Άρσεναλ παρατάχθηκαν αρκετά σοβαροί και τελείωσαν το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες. Μάλιστα, δεν απειλήθηκαν καθόλου με το σύνολο του Γκουαρντιόλα να θυμίζει Μάντσεστερ Σίτι από τα παλιά. Με τον ίδιο πλάνο, αναμένεται να μπει και στο σημερινό ντέρμπι, καθώς θέλει να δείξει τη πραγματική της δύναμη απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι από τις καλύτερες ομάδες της φετινής Premier League. Η Σίτι όμως φαίνεται να έχει ξεκινήσει πλέον την αντεπίθεση της και δεν αναμένεται να παρατήσει τον φετινό τίτλο από τόσο νωρίς. Θα παλέψει για τον 1 και από εδώ και πέρα δεν θα υπολογίσει κανέναν αντίπαλο στο διάβα της!

Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι αποτελούν για ακόμη μία φορά την έκπληξη του Αγγλικού Πρωταθλήματος. Οι "Αλεπούδες" παίζουν ωραίο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, το οποίο τους έχει φέρει στη 2η θέση του Πρωταθλήματος. Και εκεί θέλουν να παραμείνουν μετά το σημερινό ντέρμπι! Ο Βάρντι και η παρέα του έχουν τον τρόπο να σκοράρουν και να παίρνουν τα ματς και είναι οι μόνοι που ακολουθούν όσο μπορούν την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Σήμερα βέβαια, πηγαίνουν να παίξουν απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία όμως φέτος έχει εμφανίσει τα θεματάκια της. Αυτό το γνωρίζει η Λέστερ και εκεί αναμένεται να χτυπήσει για να κάνει την έκπληξη στο αποψινό ντέρμπι και να κόψει αυτή την "Αντεπίθεση Τίτλου" που ετοιμάζεται να ξεκινήσει η Σίτι. Θα τα καταφέρει;

Θεωρώ ότι θα δούμε ένα ωραίο Ντέρμπι, στο οποίο θα παλέψουν και οι δύο ομάδες μέχρι τέλους!


Αγωνιστικά Νέα

Μάντσεστερ Σίτι: Βρίσκονται κοντά στο 100% οι Αγουέρο και Στόουνς και αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Από την άλλη, ανέτοιμοι είναι οι Ντ. Σίλβα, Σανέ και Λαπόρτ.

Λέστερ: Εκτός ο Τζέιμς.


Εκτίμηση: G/G+Over2.5 (1.83)




Βιγιαρεάλ - Χετάφε
(Estadio de la Cerámica, 19:30)

Η Βιγιαρεάλ απέσπασε σημαντικό διπλό στο γήπεδο της Σεβίλλης την προηγούμενη αγωνιστική και η διάθεση είναι στα ύψη! Παίζοντας πολύ ωραίο αμυντικό ποδόσφαιρο κατάφερε να φύγει με το Διπλό από μία έδρα που είναι από τις πιο δύσκολες της κατηγορίας! Στο σημερινό ματς επιστρέφει στην έδρα της και θα προσπαθήσει να νικήσει τη Χετάφε παίζοντας κατακτητικό ποδόσφαιρο. Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι είναι επικίνδυνοι και μπορεί να της κάνουν τη ζημιά, οπότε οι παίχτες της Βιγιαρεάλ θα κοιτάξουν να είναι προσεκτικοί και στα μετόπισθεν με τα πλάνα τους να αλλάζουν ανάλογα με την εξέλιξη του ματς. Όπως δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας, θέλουν να κλείσουν τη χρονιά με ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά ξέρουν ότι η Χετάφε θα τους βάλει δύσκολα!

Η Χετάφε βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι και σήμερα πηγαίνει στο γήπεδο της Βιγιαρεάλ για να πάρει το τρίποντο! Η ομάδα του Μπορδαλάς έβγαλε με θετικό πρόσημο ένα δύσκολο πρώτο τετράμηνο, στο οποίο είχε υποχρεώσεις σε Πρωτάθλημα και Europa League και κάνοντας σερί νίκες, διεκδικεί πανάξια και φέτος την Ευρωπαϊκή της έξοδο. Σήμερα αναμένεται να συνεχίσει τις καλές της εμφανίσεις και να δυσκολέψει αρκετά τους γηπεδούχους, οι οποίοι φαίνεται να έχουν την πίεση με το μέρος τους. Γνωρίζουν βέβαια, ότι θα αντιμετωπίσουν και οι ίδιοι πίεση από τα "Κίτρινα Υποβρύχια", αλλά στις αντεπιθέσεις έχουν τον τρόπο να τους πληγώσουν και αυτό σκοπεύουν να κάνουν! 

Αναμένεται ένα σκληρό ματς που μπορεί να πάει οπουδήποτε. Πάντως και οι δύο ομάδες το θέλουν!


Αγωνιστικά Νέα

Βιγιαρεάλ: Επιστρέφει ο Σάντι Καθόρλα, αλλά παραμένει ακόμα ανέτοιμος ο Αλμπέρτο Μορένο.

Χετάφε: Δεν θα αγωνιστούν οι Τζέισον και Κένετι.


Εκτίμηση: G/G (1.90)



Σπάρτα Ρότερνταμ - Αλκμάαρ
(Sparta-Stadion Het Kasteel, 20:45)

Η Σπάρτα Ρότερνταμ υποδέχεται την Αλκμάαρ με τους γηπεδούχους να μη βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση. Ψάχνουν αντίδραση απέναντι στην Πρωτοπόρο του Ολλανδικού Πρωταθλήματος και θα επιδιώξουν απόψε να κάνουν την έκπληξη με σύμμαχο την έδρα τους και τον τεχνικό χλοοτάπητα που κοσμεί το Sparta-Stadion Het Kasteel. Φυσικά θα είναι δύσκολο απέναντι σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί στο φετινό Ολλανδικό Πρωτάθλημα και έχει ξεχάσει πως είναι να δέχεσαι γκολ! Πάντως αναμένεται να το παλέψει...

Η Αλκμάαρ έχει να δεχθεί γκολ 657 αγωνιστικά λεπτά και αυτή η απίθανη αμυντική της λειτουργία την έχει φέρει στην 1η θέση του Ολλανδικού Πρωταθλήματος με 41 βαθμούς. Απόψε πηγαίνει στην έδρα της Σπάρτα Ρότερνταμ σε ένα ματς που κρύβει παγίδες. Γνωρίζει ότι η αντίπαλος παρόλο που βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση μπορεί να της δημιουργήσει θέματα στο αποψινό ματς και αυτό θα προσπαθήσει να αποφύγει σε πρώτη φάση. Φυσικά θέλει το τρίποντο και θα επιδιώξει να το πάρει για να επεκτείνει το σερί της και να κάνει το 7x7 που θα την κρατήσει στην κορυφή!

Θεωρώ ότι η Αλκμάαρ είναι αρκετά σοβαρή φέτος και θα πάρει το ματς εύκολα ή δύσκολα.


Αγωνιστικά Νέα

Σπάρτα Ρότερνταμ: Εκτός πλάνων ο Φέλντβαϊκ.

Αλκμάαρ: Χωρίς τους Χατζηδιάκο και Φλάαρ, αλλά με τον Κλασί, ο οποίος δικαιώθηκε στην έφεση που άσκησε για την αποβολή του.


Εκτίμηση: 2+Over1.5 (1.72)



Οι "Εμπνεύσεις" του Σαββάτου:






Υ.Γ: Επειδή αύριο δεν θα γράψω άρθρο, αλλά δεν μπορούσα να σας αφήσω έτσι, θα σας δώσω κάποια σημεία από τα αυριανά ματς! Καλές Γιορτές!



Αταλάντα - Μίλαν: G/G+Over2.5 (1.97)

Γκρόνιγκεν - Έμεν: 1 (1.60)

Λέτσε - Μπολόνια: G/G+Over2.5 (1.78)

Ρεάλ Μπέτις - Ατλέτικο Μαδρίτης: G/G (1.85)

Τότεναμ - Τσέλσι: G/G+Over2.5 (1.80)






Betman