Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

JINGLE BOMBS


Τικ Τακ Τικ Τακ...BOOM!

Οι γιορτές έρχονται και αφού δεν ρίχνει χιόνι είπα να ρίξω εγώ τις Βόμβες μου πριν πάω για τις Χριστουγεννιάτικες Διακοπές μου!

Τα ματς της Κυριακής προσφέρονται για Στοιχηματισμό ή πιο σωστά για Βομβαρδισμό και επέλεξα κάποιες Βόμβες, οι οποίες αν σκάσουν θα μας βοηθήσουν κατά πολύ στην αγορά των Χριστουγεννιάτικων δώρων μας!

Οι Βόμβες Των Χριστουγέννων λοιπόν ή αλλιώς "Jingle Bombs" όπως μου αρέσει να τις αποκαλώ, αν σκάσουν, δίνουν απόδοση 22.82, ενώ στο Yankee η απόδοση σκάει στο 93.73!

Πάμε λοιπόν να δούμε ποιες Βόμβες θα διαλέξουμε από το στοιχηματικό κουπόνι της Κυριακής:


Η πρώτη Βόμβα βρίσκεται στον αγώνα Αταλάντα - Μίλαν. Σε αυτό τον αγώνα θεωρώ ότι η Αταλάντα θα μπορέσει να νικήσει την όχι και τόσο καλή φετινή Μίλαν. Μάλιστα, πιστεύω ότι αυτή η νίκη δεν θα μείνει στο 1-0 με το κοντέρ να γράφει παραπάνω τέρματα στο παιχνίδι.

Η Βόμβα βρίσκεται στο 1+Over1.5 σε απόδοση 2.10!



Η δεύτερη Βόμβα θέλουμε να σκάσει στο AEL FC Arena. Εκεί παίζει η Λάρισα με τον Πανιώνιο, με τις δύο ομάδες να θέλουν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους. Αναμένεται να κυνηγήσουν και οι δύο ομάδες το ματς με τα μετόπισθεν τους να μένουν σε κάποιες στιγμές ακάλυπτα. Όχι ότι είναι άμυνες από γρανίτη! Έχουν συχνά πυκνά τα θεματάκια τους! Σε αυτό λοιπόν το στατιστικό θα στηριχθούμε στη συγκεκριμένη Βόμβα!

Η Βόμβα βρίσκεται στο G/G σε απόδοση 2.05!



Η τρίτη Βόμβα έρχεται από τα μέρη μας και πιο συγκεκριμένα από το Ελληνικό Ντέρμπι Παναθηναϊκός - Άρης. Στο Ντέρμπι αυτό αναμένεται να δούμε δύο ομάδες που θα παλέψουν για τη νίκη, καθώς βρίσκονται στην ίδια θέση του βαθμολογικού πίνακα και θέλουν να πάρουν το τρίποντο, το οποίο θα τους βοηθήσει στη μάχη που δίνουν για τη εδραίωση τους στην πρώτη 6αδα που οδηγεί στα play-off. Εδώ θα ψάξουμε τα Ειδικά Στοιχήματα!

Η Βόμβα βρίσκεται στο Σκορ Σε Οποιαδήποτε Στιγμή Στο Παιχνίδι 1-1 σε απόδοση 2.65!




Η τέταρτη Βόμβα αναμένουμε να σκάσει στον αγώνα Άντερλεχτ - Γκενκ. Εδώ έχουμε ένα Βελγικό Ντέρμπι, στο οποίο θέλουν να κερδίσουν και οι δύο ομάδες. Αναμένεται να παλέψουν για τη νίκη, η οποία θα είναι σημαντική για τη συνέχεια, για τη διακοπή των εορτών, αλλά και για το γόητρο! Θα στηριχθούμε στον ζήλο των ομάδων, αλλά και στις κακές τους άμυνες που κάνουν την εμφάνιση τους συχνά πυκνά!

Η Βόμβα βρίσκεται στο G/G+Over2.5 σε απόδοση 2.00!






Bomberman