Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

HAKIMI BOMB


Τικ Τακ Τικ Τακ...BOOM!

Τελευταία αγωνιστική του Champions League σήμερα και αυτό μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει...Βόμβες!

Είναι η αγωνιστική που παίζονται πολλά, είναι η αγωνιστική που προσπαθούν όλοι να περάσουν, είναι η αγωνιστική που έχει ωραία παιχνίδια για να χτυπήσουμε! Εγώ έχω διαλέξει 4 ματς, τα οποία έχουν κάποιες καλές Βόμβες! Εσείς διαλέγετε όποιες θέλετε και αναμένουμε όλοι μαζί τα βραδινά ματς για να σκάσουν!

Αν σκάσουν οι σημερινές μου Βόμβες δίνουν απόδοση 55.87, ενώ στην επιλογή Yankee η απόδοση σκάει στο 191.92!

Πάμε λοιπόν να δούμε τις Βόμβες μου:


Η πρώτη Βόμβα βρίσκεται στον αγώνα Λυών - Λειψία. Εκεί και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για την Πρωτιά, για την Πρόκριση, για την καλύτερη πιθανή Κλήρωση, αλλά και για το "Μαρούλι" που θα πέσει με τους 3 βαθμούς! Και οι δύο ομάδες έχουν πολύ αξιόλογες επιθετικές αρετές, αλλά η Λειψία μοιάζει να πατάει καλύτερα. Μάλιστα, ο προπονητής της ομάδας δήλωσε ότι θα βάλει ενδεκαδάτους και ότι θα κυνηγήσει όλα τα παραπάνω που θα έρθουν μόνο σε περίπτωση νίκης. Επειδή από λόγια χόρτασα ας πάρω μία κάλυψη!

Η Βόμβα βρίσκεται στο Λειψία Γκολ Over 1.5 σε απόδοση 2.02!



Η δεύτερη Βόμβα βρίσκεται στον αγώνα Μπενφίκα - Ζενίτ. Σε αυτό το ματς η Μπενφίκα κυνηγάει τη νίκη με πολλά γκολ που θα τη βοηθήσουν να πάρει την 3η θέση του ομίλου! Χρειάζεται σίγουρα δύο γκολ για να "κλέψει" τη θέση και θα προσπαθήσει να μπει δυναμικά από την αρχή. Αναμένεται να ανοιχτεί και η Ζενίτ θέλει να το εκμεταλλευτεί, καθώς και εκείνη καίγεται!

Η Βόμβα βρίσκεται στο G/G+Over2.5 σε απόδοση 2.08!



Η τρίτη Βόμβα βρίσκεται στον αγώνα Ντόρτμουντ - Σλάβια Πράγας και πιο συγκεκριμένα σε ένα παίχτη των γηπεδούχων! Εδώ με ρίσκο και με λογική θα επιλέξω τον Χακίμι! Ο Χακίμι είναι ο πρώτος σκόρερ της Ντόρτμουντ στο Champions League μετρώντας 4 γκολ και είναι αυτός που σκόραρε δύο φορές στο πρώτο ματς με τη Σλάβια Πράγας. Όταν τον βρίσκω σε τέτοια τιμή αξίζει το ρίσκο!

Η Βόμβα βρίσκεται στο Anytime Α. Χακίμι σε απόδοση 5.10!




Η τέταρτη Βόμβα βρίσκεται στον αγώνα Ίντερ - Μπαρτσελόνα. Η Ίντερ καίγεται για τη νίκη, γιατί μόνο με νίκη περνάει στην επόμενη φάση! Θα προσπαθήσει να πάρει το σημερινό ματς απέναντι στην Μπαρτσελόνα, η οποία αναμένεται να παραταχθεί με πολλές αλλαγές και χωρίς τον Μέσι! Λογικά θα το πάρει, αλλά με τον κλασικό Ιταλικό τρόπο!

Εκτίμηση: 1+Under3.5 (2.62)






Bomberman