Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

ΝΙΚΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ EUROPA LEAGUE


Χθες ήταν ένα περίεργο στοιχηματικό βράδυ και δεν τα πήγαμε καλά!

Από τα 3 σημεία που έδωσα βγήκε το 1, καθώς τα άλλα 2 χάθηκαν στο γκολ! Δεν πειράζει όμως! Σήμερα είναι άλλη μέρα και έχει πάλι Champions League, άρα έχει πάλι στοίχημα!

Το δεύτερο σκέλος της τελευταίας αγωνιστικής του Champions League συνεχίζεται σήμερα, με το Ολυμπιακό να μπαίνει στη μάχη, αλλά και με κάποιες άλλες ομάδες που καίγονται ή είναι αδιάφορες για τα αποψινά ματς!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα επιλέξουμε από τους σημερινούς αγώνες του Champions League:


Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας
(Γ. Καραϊσκάκης, 22:00)

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη των αγώνων του Champions League με έναν και μόνο σκοπό...Τη νίκη! Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν τον Ερυθρό Αστέρα και αν νικήσουν είναι αυτοί που παίρνουν το εισιτήριο της 3ης θέσης που οδηγεί στο Europa League! Θα δώσουν τα πάντα απόψε και με σύμμαχο την έδρα θα προσπαθήσουν να πνίξουν τον αντίπαλο από την αρχή. Μπορεί να έχασαν στον μεταξύ τους αγώνα, αλλά η ομάδα του Ολυμπιακού έχει δείξει ότι είναι λίγο πιο ανώτερη από την ομάδα του Ερυθρού Αστέρα και αυτό περιμένουμε να αποδείξει και απόψε!

Ο Ερυθρός Αστέρας έρχεται στην Ελλάδα για να παίξει στο Γ. Καραϊσκάκης και να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με τον οποίο είναι αδελφοποιημένος. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα κάτσει να χάσει. Η ομάδα από τη Σερβία διεκδικεί και εκείνη (μαζί με τον Ολυμπιακό) την τρίτη θέση που σε πάει στο Europa League και θα προσπαθήσει να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη χώρα μας. Το καλό για τους Σέρβους είναι ότι παίζουν για δύο αποτελέσματα και ανάλογα με την εξέλιξη του ματς θα μπορούν να καταστρώσουν τα ανάλογα πλάνα τους. Μία επιπλέον ώθηση για την ομάδα είναι και η παραμονή του προπονητή, η οποία κρίνεται από το σημερινό τελικό αποτέλεσμα!

Λίγο η ανωτερότητα, λίγο η έδρα, θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα είναι η ομάδα που θα πάει στο Europa League!


Αγωνιστικά Νέα

Ολυμπιακός: Εκτός βρίσκονται οι Βαλμπουενά και Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Ερυθρός Αστέρας: Απουσιάζει ο Γιόβανσιτς, ενώ και ο Μποάκι που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή δεν είναι 100% έτοιμος.


Εκτίμηση: 1+Over1.5 (1.75)




Κλαμπ Μπριζ - Ρεάλ Μαδρίτης
(Jan Breydel Stadium, 22:00)

Η Κλαμπ Μπριζ παίζει με τη Ρεάλ Μαδρίτης με το ενδιαφέρον να είναι θεωρητικά μονόπλευρο! Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τρίτη θέση του ομίλου με 3 βαθμούς και θέλουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο Europa League. Το αρνητικό είναι ότι βρίσκονται μόλις 1 βαθμό πάνω από τη Γαλατσαράι, αλλά το θετικό είναι ότι η Γαλατά παίζει με την Παρι Σεν Ζερμέν στο Παρίσι! Με αυτό το μαξιλαράκι να βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού τους, οι παίχτες της Κλαμπ Μπριζ θα πάνε να παίξουν το ποδόσφαιρο τους απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θα κάνει rotation και να κυνηγήσουν μία νίκη που θα δώσει γόητρο στην ομάδα!

Η Ρεάλ Μαδρίτης πηγαίνει στο Βέλγιο όντας ήδη περασμένη στην επόμενη φάση του Champions League! Ο αγώνας αυτός μοιάζει πιο πολύ με αγγαρεία για τη Ρεάλ, καθώς δεν κυνηγάει τίποτα! Η πρώτη θέση του ομίλου έχει χαθεί, οπότε στον αποψινό αγώνα το μυαλό της θα είναι στα δύο επερχόμενα ματς του Πρωταθλήματος με Βαλένθια και Μπαρτσελόνα. Λόγω αυτών των δύο δύσκολων αγώνων που έρχονται, ο Ζιντάν έχει αποφασίσει να κάνει rotation στο αποψινό ματς δίνοντας την ευκαιρία σε πολλά νέα πρόσωπα, τα οποία φαίνεται ότι θα είναι και τα μόνα που θα νοιαστούν για απόψε!

Οι δύο ομάδες αναμένεται να παίξουν απόψε χωρίς άγχος, εκτός αν γίνει καμία στραβή στο Παρίσι!

Αγωνιστικά Νέα

Κλαμπ Μπριζ: Επιστρέφουν οι Ντελί και Φόρμερ, αλλά δεν παίζουν οι Μάτα, Μίτροβιτς, Ντιατά και Ντιάν.

Ρεάλ Μαδρίτης: Πολλά αστέρια της Ρεάλ Μαδρίτης αναμένονται να μην εμφανιστούν σήμερα στο Βέλγιο, καθώς εκτός είναι οι Μαρσέλο, Χάμες, Αζάρ, Τόνι Κρόος, Σέρχιο Ράμος, Λούκας Βάθκεθ και Ασένσιο.


Εκτίμηση: G/G+Over2.5 (1.80)



Μπάγερν Λεβερκούζεν - Γιουβέντους
(BayArena, 22:00)

Η Μπάγερν Λεβερκούζεν υποδέχεται τη Γιουβέντους με τους γηπεδούχους να κυνηγάνε τη δεύτερη θέση. Βέβαια, η πρόκριση δεν βρίσκεται στα χέρια τους, καθώς η Ατλέτικο Μαδρίτης παίζει την ίδια ώρα με την Λοκομοτίβ Μόσχας και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι δύσκολα θα στραβοπατήσει η Ισπανική ομάδα. Με το μυαλό να βρίσκεται εκεί κατά το ήμισυ, η Λεβερκούζεν θα προσπαθήσει να πάρει κάτι θετικό από το σημερινό αγώνα. Αναμένεται να μπει δυνατά και να χτυπήσει τη Γιουβέντους, η οποία θα παίξει με αρκετές απουσίες. Βέβαια, από τη στιγμή που η τύχη της πρόκρισης δεν βρίσκεται στα χέρια της, δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά ότι θα καταφέρει να νικήσει τους Ιταλούς.

Η Γιουβέντους έχει περάσει ως πρώτη στην επόμενη φάση του Champions League και απόψε παίζει στην BayArena χωρίς κανένα ενδιαφέρον. Αναμένεται να παραταχθεί με πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών και τακτικής, αλλά από τη μέση και μπροστά θα δούμε τα αστέρια της, καθώς Ρονάλντο και Ιγουαΐν θα αποτελέσουν το επιθετικό της δίδυμο για απόψε! Μπορεί να μην τη νοιάζει το ματς βαθμολογικά, αλλά μόνο ο εγωισμός του Ρονάλντο αρκεί για να μην αφήσει πολλά περιθώρια στους Γερμανούς. Το θέμα είναι αν θα δείξει τον ίδιο εγωισμό και η υπόλοιπη ομάδα!

Δεν μπορώ να μπλέξω με σημείο, καθώς το αποτέλεσμα αναμένεται να κριθεί από το άλλο ματς του ομίλου. Κάτι μπορούμε να θα πάρουμε όμως!


Αγωνιστικά Νέα

Μπάγερν Λεβερκούζεν: Επιστρέφει ο Τα, αλλά εκτός βρίσκονται οι Βάιζερ, Πογιανπάλο και Αμίρι.

Γιουβέντους: Δεν θα παίξουν οι Ντε Λιχτ, Μπεντανκούρ, Κιελίνι, Τσαν, Μάντζουκιτς, Κεντίρα, Ράμσεϊ και Ντόουγκλας Κόστα, ενώ στον πάγκο αναμένεται να καθίσουν και οι Σέζνι, Μπονούτσι και Αλεξ Σάντρο.


Εκτίμηση: G/G+Under5.5 (1.80)



Οι "Εμπνεύσεις" του Champions League για τους αγώνες της Τετάρτης:









Betman