Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

GIANLUCA BOMBOROCCHI


Τικ Τακ Τικ Τακ...BOOM!

Οι χθεσινές Βόμβες στα παιχνίδια του Champions League δεν πήγαν όπως θέλαμε! Βέβαια, το χθεσινό στοιχηματικό Κουπόνι πρέπει να πήγε πολύ κόσμο στον Κουβά, καθώς δεν βγήκαν ούτε οι "Κολώνες"! Γιαυτό λέμε ότι στο στοίχημα τίποτα δεν είναι σίγουρο!

Αφήνουμε λοιπόν πίσω τα χθεσινά και πιάνουμε τα σημερινά ματς, τα οποία έχουν αρκετές ωραίες Βόμβες! Θα σκάσουν; Το ελπίζουμε!

Αν σκάσουν δίνουν απόδοση 29.24, ενώ στην επιλογή Yankee η απόδοση σκάει στο 112.44!

Πάμε λοιπόν να δούμε τις σημερινές μου Βόμβες:


Η πρώτη Βόμβα βρίσκεται στον αγώνα Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας. Εκεί περιμένω πίεση από τον Ολυμπιακό από την αρχή του ματς. Θέλει να νικήσει για να συνεχίσει στο Europa League και αναμένεται να πνίξει τον αντίπαλο, όπως κάνει στην έδρα του συχνά πυκνά!

Η Βόμβα βρίσκεται στο Ολυμπιακός Over 6.5 Κόρνερ σε απόδοση 2.30!



Η δεύτερη Βόμβα θέλουμε να σκάσει στον αγώνα Μπάγερν Μονάχου - Τότεναμ. Εκεί θα στηρίξω τον διαιτητή του ματς, Τζιανλούκα Ρόκι, ο οποίος τραβάει τα βλέμματα με τα σφυρίγματα του. Στις φετινές Ευρωαπαϊκές Διοργανώσεις (Αγώνες Προκριματικών, Champions League, Europa League) έχει σφυρίξει 5 Πέναλτι σε 6 αγώνες, ενώ ανάλογα στατιστικά έχει και στην Ιταλία με 9 Πέναλτι σε 8 αγώνες! Πως μπορείς να παραβλέψεις αυτό το στατιστικό;

Η Βόμβα βρίσκεται στο Καταλογισμός Πέναλτι σε απόδοση 2.75!



Η τρίτη Βόμβα αναμένεται στον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης - Λοκομοτίβ Μόσχας. Η Ατλέτικο θέλει μόνο τη νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση του Champions League και αυτό θα κυνηγήσει απόψε απέναντι στην αδιάφορη Λοκομοτίβ Μόσχας. Εδώ θα ψάξουμε αυτόν που θα της δώσει την πρόκριση και θεωρώ ότι θα είναι ο Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος έψαχνε πολύ το γκολ στο τελευταίο ματς του Πρωταθλήματος!

Η Βόμβα βρίσκεται στο Να Σκοράρει Ο Ζ. Φέλιξ Και Να Κερδίσει Η Ομάδα σε απόδοση 2.15!



Η τέταρτη Βόμβα περιμένουμε να σκάσει στον αγώνα Μπάγερν Λεβερκούζεν - Γιουβέντους. Οι γηπεδούχοι κυνηγάνε μαθηματικά τη νίκη μήπως και περάσουν στην επόμενη φάση, αλλά η πρόκριση δεν εξαρτάται από τους ίδιους, αλλά από το άλλο παιχνίδι του ομίλου. Από την άλλη πλευρά, η Γιουβέντους είναι αδιάφορη αλλά το επιθετικό δίδυμο Κριστιάνο Ρονάλντο - Ιγουαΐν με πείθει στο σκοράρισμα. Θα πάω σε ένα ωραίο στοίχημα που είναι σε ικανοποιητική απόδοση και από πολλούς μπορεί να περάσει απαρατήρητο!

Η Βόμβα βρίσκεται στο G/G+Under4.5 σε απόδοση 2.15!



Οι "Εμπνεύσεις" του Bomberman:









Bomberman