Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

ΕΠΑΙΞΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ


Holigans...ΡΟΠΑΛΑ!!!

Τα ματς του Κυπέλλου δεν πήγαν όπως θέλαμε Στοιχηματικά, αλλά τουλάχιστον βγάλαμε 3 "Εμπνεύσεις", καθώς πληρωθήκαμε από το Anytime Λ. Λάμπρου σε απόδοση 2.42 και από το Να Σκοράρει Ο Παναθηναϊκός Με Πέναλτι σε απόδοση 3.75 και από το Να Σκοράρει Η ΑΕΚ Με Πέναλτι σε απόδοση 5.10!

Κάτι έγινε!

Αφήνοντας το Κύπελλο λοιπόν, επιστρέφουμε σιγά σιγά στην αγαπημένη μας Super League, στην οποία συναντάμε κάποια ωραία παιχνίδια! Η 19η αγωνιστική περιλαμβάνει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, την δύσκολη αποστολή του Παναθηναϊκού στα "Πηγάδια", το ματς της ΑΕΚ με την Λάρισα, καθώς και τον αγώνα Ολυμπιακός - Άρης που για εμένα δεν θεωρείται Ντέρμπι και τον λόγο θα τον εξηγήσω παρακάτω!

Φυσικά μέσα σε όλα αυτά υπάρχουν και κάποια άλλα ματς, τα οποία όμως δεν με πείθουν να τα ποντάρω, οπότε θα τα αφήσω εκτός άρθρου.

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν, θα πιάσουμε τα ματς της Κυριακής, τα οποία έχουν ψωμάκι, οπότε πάρτε τα Ρόπαλα σας και πάμε να κάνουμε ΝΤΟΥ στα Ελληνικά γήπεδα:


Ξάνθη - Παναθηναϊκός

Η Ξάνθη αποκλείστηκε από το Κύπελλο, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης και πλέον στρέφει το βλέμμα της στο Πρωτάθλημα της Super League! Εκεί προέρχεται από ένα μεγάλο Διπλό μέσα στην έδρα του Βόλου, το οποίο ήρθε με σκορ 1-3. Ο Γιώργος Παράσχος θέλει να συνεχίσει τις νίκες και θα στηριχτεί σίγουρα στην έδρα της ομάδας του που δυσκολεύει τους αντιπάλους κατά καιρούς! Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να κάνει τη ζημία στην ομάδα του Γιώργου Δώνη, ο οποίος είδε την ομάδα του να παίρνει την Πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου μέσα από ένα Χιτσκοκικό ματς! Ο Παναθηναϊκός έκανε την πλήρη ανατροπή απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος προηγήθηκε με 0-1 βάζοντας τις βάσεις για την πρόκριση, αλλά εν τέλει την έχασε μέσα από τα χέρια του δεχόμενος 3 γκολ! Οι Πράσινοι φάνηκαν να το θέλουν πιο πολύ από την ομάδα των Ιωαννίνων και το έδειξαν μέσα στο γήπεδο βγάζοντας την καλύτερη δυνατή αντίδραση που τους έφερε την Πρόκριση και τους ανέβασε την ψυχολογία που τους έλειπε τόσο καιρό! Με την ψυχολογία λοιπόν στα ύψη και μετά από 2 σερί νικηφόρα αποτελέσματα (Πρωτάθλημα και Κύπελλο) θα ψάξουν ακόμα μία νίκη, η οποία θα είναι σημαντική για τη συνέχεια! Αν είναι σοβαρό το "Τριφύλλι" μπορεί το Διπλό, αλλά επειδή φέτος μοιάζει να διαλέγει παιχνίδια δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά!


Εκτίμηση: 2-3 Γκολ (2.02)



ΑΕΚ - Λάρισα

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λάρισα σε έναν αγώνα που είναι σχετικά επικίνδυνος! Η ομάδα της Ένωσης μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής, δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς έμεινε στο 1-1 με την αντίπαλη ομάδα να χάνει και πέναλτι που θα της έδινε το προβάδισμα! Πλέον, χωρίς δικαιολογίες θα κοιτάξει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι στην Λάρισα, η οποία μόνο εύκολη ομάδα δεν είναι! Οι "Κιτρινόμαυροι" θα χρειαστεί να παλέψουν αρκετά με την ΑΕΛ και θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν τους 3 βαθμούς, διότι έχουν μείνει αρκετά πίσω από τις δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και δεν έχουν άλλα περιθώρια. Πάντως, πρέπει να είναι σοβαροί και 100% συγκεντρωμένοι, καθώς η ομάδα του Κούγια έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Δεν πρόκειται να πέσει χωρίς να δώσει μάχη και αν οι φιλοξενούμενοι εν τέλει χάσουν, τότε αναμένεται να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους!


Εκτίμηση: 1+Under4.5 (1.61)


ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης

Την προηγούμενη αγωνιστική του Πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ πήρε το Ντέρμπι των Δικεφάλων με 1-0, ενώ μεσοβδόμαδα κατάφερε να πάρει και την Πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας σε ένα ματς που θεωρητικά είχε τυπικό χαρακτήρα. Πάντως και στο ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, έδειξαν όρεξη οι παίχτες που έπαιξαν και αντάμειψαν με 4 γκολ τους οπαδούς και τους φιλάθλους της ομάδας που βρέθηκαν στην Τούμπα! Τώρα, επιστρέφουν και πάλι στους αγώνες του Πρωταθλήματος, παίζοντας πάλι στην Τούμπα, σε έναν αγώνα που δεν είναι και τόσο εύκολος. Η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης θα έρθει να βάλει δύσκολα στον ΠΑΟΚ και να πάρει ακόμα και τον 1 βαθμό! Αναμένεται να κλειδαμπαρωθεί στα καρέ της η ομάδα του Μάκη Χάβου και να προσπαθήσει να βγάλει σωστές άμυνες και αντιδράσεις, απέναντι στο σφυροκόπημα που αναμένεται από τον Δικέφαλο του Βορρά. Οι γηπεδούχοι θα κοιτάξουν να σπάσουν την όποια αντίσταση που θα συναντήσουν και να πάρουν τους 3 βαθμούς που θα τους βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάκτηση και του φετινού Πρωταθλήματος!


Εκτίμηση: ΠΑΟΚ Over 6.5 Κόρνερ (1.90)



Ολυμπιακός - Άρης

Την Κυριακή το απόγευμα έχουμε θεωρητικά το Ντέρμπι της αγωνιστικής και λέω θεωρητικά γιατί η ομάδα του Άρη δεν το βλέπει έτσι! Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατεβαίνει στο Καραϊσκάκη με αρκετές απουσίες δηλώνοντας μάλιστα σε αυτό το "Ντέρμπι" δύο σημαντικούς παίχτες που συμπλήρωσαν κάρτες. Οι κινήσεις αυτές δείχνουν συνήθως δύο πράγματα: ή ότι έχουν το "Ντέρμπι" ή ότι δεν το έχουν! Και σε αυτή την περίπτωση συμβαίνει το δεύτερο! Από τη στιγμή που άφησαν δύο σημαντικά γρανάζια εκτός αποστολής έδειξαν εμμέσως και τις προθέσεις τους και η ήττα για πολλούς θεωρείται σίγουρη! Το ότι γίνεται μάλιστα στο Καραϊσκάκη, το έργο του Άρη είναι ακόμα πιο δύσκολο και δεν ξέρω πως μπορεί να ανταπεξέλθει απέναντι στον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν συμβιβάζεται με άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης! Οι Ερυθρόλευκοι πρόκειται να κυνηγήσουν το ματς από το πρώτο λεπτό, όπως κάνουν σε όλα τα παιχνίδια στο Γ. Καραϊσκάκης και δεν πρόκειται να χαριστούν στον Άρη, ο οποίος έχει θέμα και στην θέση του τερματοφύλακα με τον Κουέστα να μοιάζει αμφίβολος. Πιστεύω πάντως ότι το ματς θα έχει ρυθμό είτε και από τις δύο πλευρές είτε μόνο από τους γηπεδούχους!


Εκτίμηση: 1+Over2.5 (1.90)



Οι "Εμπνεύσεις" για τα ματς της Super League:









Hooligan