Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ BUNDESLIGA


2/3
κάναμε την προηγούμενη Κυριακή και επιστρέψαμε έτσι στα επιτυχή αποτελέσματα!

Εκτός όμως από 2/3, βγάλαμε και 2 "Εμπνεύσεις" που πλήρωσαν καλά. Η ήταν το Anytime Σκορ 1-1 στο Ίντερ - Αταλάντα σε απόδοση 2.17 και η 2η το Ακριβές Σκορ 1-2 στο Ρόμα - Γιουβέντους σε απόδοση 9.50!

Ήταν λοιπόν μία καλή νίκη απέναντι στο Διαβολικό Kouva!

Αυτό το Σαββατοκύριακο, το Κουπόνι του Στοιχήματος γεμίζει σιγά σιγά όλο και πιο πολύ καθώς επέστρεψαν πολλά Πρωταθλήματα και μέσα σε αυτό είναι και το Πρωτάθλημα της Bundesliga! Στην "Επιστροφή της Bundesliga" λοιπόν, ξεχώρισα κάποιους αγώνες που αξίζουν τον Στοιχηματισμό μας, ενώ πρόσθεσα και το Ισπανικό Ντέρμπι που ξεχωρίζει από το Σημερινό Κουπόνι του Στοιχήματος κάποια άλλα από τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα διαλέξουμε από το Στοιχηματικό Κουπόνι του Σαββάτου:


Μάιντζ - Φράιμπουργκ
(Opel Arena, 16:30)

Μάιντζ και Φράιμπουργκ κοντράρονται στο Opel Arena μετά τη διακοπή των εορτών. Οι γηπεδούχοι με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου βρίσκονται 3 βαθμούς πάνω από τη θέση του υποβιβασμού και με τον νέο τεχνικό δείχνουν ότι κάτι πάνε να κάνουν! Στα φιλικά που έδωσαν μέσα στις γιορτές τα πήγαν σχετικά καλά και δείχνουν να είναι αρκετά καλοί στο επιθετικό παιχνίδι, αλλά στην άμυνα έχουν ακόμη θέματα. Από την άλλη πλευρά, η Φράιμπουργκ βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα όσον αφορά τη βαθμολογική θέση, αλλά το τέλος του 2019 τη βρήκε 3 σερί ματς χωρίς νίκη! Βέβαια, η ομάδα έχει βλέψεις για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο και αν θέλει να πιστεύει στο όνειρο θα πρέπει να παίρνει τέτοια ματς. Τώρα αν θα τα καταφέρει δεν μπορώ να πω με σιγουριά, αλλά αναμένεται να δούμε ένα παιχνίδι που θα κυνηγηθεί και από τις δύο πλευρές!


Εκτίμηση: Over 2.5 (1.70)



Ρεάλ Μαδρίτης - Σεβίλλη
(Estadio Santiago Bernabéu, 17:00)

Ισπανικό Ντέρμπι συναντάμε στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος, το οποίο διεξάγεται ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Σεβίλλη! Η "Βασίλισσα" προέρχεται από την κατάκτηση του Ισπανικού Super Cup και θέλει να συνεχίσει τα επιτυχή αποτελέσματα νικώντας τη Σεβίλλη. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να το κάνει και η επιστροφή Μπενζεμά αναμένεται να τη βοηθήσει κατά πολύ στο τελικό αποτέλεσμα! Φυσικά η Σεβίλλη δεν είναι αμελητέα ποσότητα, αλλά φαίνεται τώρα τελευταία να μην είναι 100% συγκεντρωμένη, κάτι που την οδηγεί στο να χάνει τα ματς. Αν παίξει βέβαια έξυπνα, μπορεί να κάνει ζημιά στη Ρεάλ, αλλά οι γηπεδούχοι δείχνουν να είναι βελτιωμένοι αμυντικά και ανασταλτικά! Θα δώσω λοιπόν ένα προβάδισμα στη "Βασίλισσα"!


Εκτίμηση: 1 (1.67)




Λειψία - Ουνιόν Βερολίνου
(Red Bull Arena, 19:30)

Η Πρωταθλήτρια Χειμώνα παίζει στο γήπεδο της φιλοξενώντας την Ουνιόν Βερολίνου. Η ομάδα της Λειψίας τερμάτισε 1η με το τέλος του 2019 και πήρε για πρώτη φορά στην ιστορία της τον τίτλο της "Πρωταθλήτριας Χειμώνα"! Στον σημερινό αγώνα καλείται να νικήσει την Ουνιόν Βερολίνου, για να παραμείνει 1η, αλλά και για να αυξήσει τη βαθμολογική διαφορά από την Γκλάντμπαχ, η οποία εχθές ηττήθηκε με 2-0 από τη Σάλκε! Βέβαια, η Ουνιόν Βερολίνου δεν θα παραταχθεί όπως παρατάχθηκε στο ματς του πρώτου γύρου στο οποίο δέχθηκε 4 γκολ, αλλά αναμένεται να παίξει πιο σφιχτά για να κλείσει τους χώρους στην επίθεση της Λειψίας που πετάει φωτιές. Δεν νομίζω πάντως ότι έχει πολλές ελπίδες για κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να περιορίσει την έκταση του σκορ!


Εκτίμηση: 1+Under4.5 (1.80)



Οι "Εμπνεύσεις" του Σαββάτου:









Betman