Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΟΚ


Hooligans...ΡΟΠΑΛΑ!!!

Το Σαββατοκύριακο χάσαμε το 3/4 για 1 Κόρνερ του ΠΑΟΚ, αλλά τουλάχιστον βγάλαμε 3 "Εμπνεύσεις" που πλήρωσαν καλά! Συγκεκριμένα πληρώσαμε το Anytime Σκορ 1-1 στο Πανιώνιος - ΟΦΗ σε απόδοση 2.55, το 0-0 1ου Ημιχρόνου στο Ξάνθη - Παναθηναϊκός σε απόδοση 3.10 και την Κόκκινη Κάρτα στον Αστέρα Τρίπολης σε απόδοση 6.20!

Ρίξαμε τις φάπες μας λοιπόν!

Μετά από τα ματς του Σαββατοκύριακου λοιπόν, η Super League κάνει και πάλι την εμφάνιση της μεσοβδόμαδα με τους αγώνες της Εμβόλιμης αγωνιστικής. Σε αυτή την αγωνιστική που είναι η 20η υπάρχουν κάποια ωραία ματσάκια που μπορούμε να ασχοληθούμε , αλλά και οι δύσκολες αποστολές για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ που παίζουν σε Κρήτη και Λαμία αντίστοιχα!

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν, θα πιάσουμε τα ματς της Εμβόλιμης αγωνιστικής, οπότε πάρτε τα Ρόπαλα σας και πάμε να κάνουμε ΝΤΟΥ στα Ελληνικά γήπεδα:


ΟΦΗ - Ολυμπιακός

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε έναν αγώνα που αναμένεται να τραβήξει πολλά βλέμματα! Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη επί του Πανιωνίου και θέλουν να ανεβάσουν και άλλο την ψυχολογία των οπαδών τους νικώντας τον Ολυμπιακό μέσα στο Γεντί Κουλέ. Έχουν τους παίχτες και έχουν και την έδρα που μπορούν να ωθήσουν την ομάδα ώστε να κάνει ζημιά στο σύνολο του Μαρτίνς! Φυσικά, ο Ολυμπιακός πάει για το Διπλό, το οποίο θα τον κρατήσει στην κορυφή του Βαθμολογικού Πίνακα και αν παίξει έξυπνα μπορεί να το πάρει. Βέβαια, θα πρέπει να παλέψει αρκετά για τους 3 πολυπόθητους βαθμούς, διότι το ματς αυτό θεωρείται μία από τις αρκετές δύσκολες εξόδους που έχουν οι Ερυθρόλευκοι στον 2ο γύρο!


Εκτίμηση: 2+Under4.5 (1.75)



ΝΠΣ Βόλος - ΑΕΚ

Ο ΝΠΣ Βόλος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, η οποία προέρχεται με φόρα από τη μεγάλη νίκη επί της Λάρισας με 3-0. Η ομάδα της Ένωσης, έδειξε πραγματάκια στο γήπεδο της και θέλει να συνεχίσει με ένα ακόμα τρίποντο, το οποίο θα τη βοηθήσει για τη συνέχεια και τα play-off! Φυσικά, αν πάρει αυτό το Διπλό θα τη βοηθήσει να πάει και με ψυχολογία στο επερχόμενο Ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Καρέρα, αναμένεται να χτυπήσει τον αγώνα όπως κάνει συνήθως και να φύγει νικήτρια από την έδρα του Βόλου, η οποία όμως δεν είναι και η πιο εύκολη. Στην έδρα του Βόλου, η ομάδα του Αχιλλέα Μπέου παλεύει όλα τα ματς μέχρι το τελευταίο λεπτό και αυτό πρόκειται να κάνει με αντίπαλο την ΑΕΚ. Οι Βολιώτες δεν πρόκειται να χαριστούν στους Κιτρινόμαυρους και θα προσπαθήσουν να τους βάλουν δύσκολα. Θα παραταχθούν με σκοπό να νικήσουν την ΑΕΚ και να πάρουν τους 3 βαθμούς πετυχαίνοντας έτσι ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, μετά τη σπουδαία ισοπαλία που έφεραν στο γήπεδο του Ατρομήτου. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε ένα ματς που θα χτυπηθεί και από τις δύο ομάδες!


Εκτίμηση: G/G (2.07)



Παναθηναϊκός - Ατρόμητος

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη βρίσκεται σε καλή κατάσταση και το απέδειξε για ακόμη μια φορά με τη νίκη που πέτυχε στα "Πηγάδια"! Το ματς τελείωσε 0-1, αλλά το "Τριφύλλι" θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα τέρματα αν ήταν λίγο πιο σοβαρός. Μετά από αυτό το σημαντικό Διπλό, οι Πράσινοι επιστρέφουν στην έδρα τους και αντιμετωπίζουν τον Ατρόμητο, ο οποίος έχει πάνω κάτω την ίδια δυναμική. Οι Πράσινοι θα πάνε να πάρουν τους 3 βαθμούς, καθώς πάτησαν στην 4η θέση του Βαθμολογικού Πίνακα και εκεί θέλουν να παραμείνουν. Επιπλέον, το κίνητρο είναι διπλό, διότι αν νικήσουν, τότε αφήνουν πίσω την ομάδα του Περιστερίου η οποία κυνηγάει και αυτή μία θέση στα play-off! Δεν θεωρώ όμως ότι είναι τόσο εύκολο! Ο Ατρόμητος μπορεί να μην νίκησε τον Βόλο και να έχασε τους 3 βαθμούς φέρνοντας ισοπαλία, αλλά ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό έχει άλλο χαρακτήρα. Οι φιλοξενούμενοι καίγονται για τον συγκεκριμένο αγώνα, ο οποίος φέρνει εμμέσως 6 βαθμούς για τη συνέχεια και αναμένεται να μπουν πιο συγκεντρωμένοι και πιο σοβαροί από ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα δύσκολο ματς και λέω να πάω με το μομέντουμ που γέρνει προς τα δεξιά!


Εκτίμηση: 1 (1.80)



Λαμία - ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στη Λαμία για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, η οποία είναι αρκετά επικίνδυνη! Μπορεί στον πρώτο αγώνα ο Δικέφαλος του Βορρά να καθάρισε τη Λαμία από το 1ο Ημίχρονο, αλλά στην έδρα της Λαμίας η δυσκολία είναι πιο μεγάλη. Η ομάδα της Λαμίας δείχνει κάποια ωραία στοιχεία στο παίξιμο της και την προηγούμενη αγωνιστική που την έδιναν αουτσάιντερ στην έδρα του Παναιτωλικόυ, κατάφερε να αποδράσει με τον 1 βαθμό αφού ισοφαρίστηκε με Πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα. Το ίδιο ανταγωνιστική αναμένεται να παρουσιαστεί και τώρα που παίζει με τον Πρωταθλητή ΠΑΟΚ, στον οποίο θα προσπαθήσει να του βάλει δύσκολα όπως έκανε και στον περσινό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της. Βέβαια, ο ΠΑΟΚ πάει στην έδρα του αντιπάλου γνωρίζοντας τη δυσκολία του αγώνα και αναμένεται να παραταχθεί σοβαρός και συγκεντρωμένος για να πάρει τους 3 βαθμούς, οι οποίοι είναι πολύ σημαντικοί για τη συνέχεια. Πρέπει όμως να παλέψει πολύ γιατί το ματς αναμένεται σκληρό και αν δεν προσέξει μπορεί να γίνει η έκπληξη!


Εκτίμηση: 2-3 Γκολ (1.97)



Άρης - Ξάνθη

Άρης και Ξάνθη παίζουν για 4η φορά φέτος! Τις 3 φορές που βρέθηκαν αντιμέτωποι, οι Κιτρινόμαυροι κατάφεραν να φύγουν σε όλες νικητές και με την ίδια συνταγή θέλουν να κινηθούν και αύριο στο ματς της 20ης αγωνιστικής. Αυτή τη φορά παίζουν και πάλι στο Κλεάνθης Βικελίδης και αναμένεται να πάρουν και αυτό το ματς, το οποίο είναι σημαντικό για τη συνέχεια της Βαθμολογίας. Μπορεί βέβαια να μην έχουν μαζί τους τον Ιντέγιε, ο οποίος μένει για 1,5 μήνα έξω, αλλά η ομάδα διαθέτει και άλλους παίκτες που μπορούν να σκοράρουν απέναντι στην Ξάνθη, η οποία δεν πείθει με τον Παράσχο στον πάγκο. Η ομάδα της Ξάνθης έχασε σχετικά εύκολα από τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής και δείχνει να μην έχει κάποιο σχέδιο στο παιχνίδι της. Τώρα καλείται να πάει πάλι στο Κλεάνθης Βικελίδης και να πάρει κάτι θετικό από έναν Άρη που την νικάει όπου τη βρει. Η αλήθεια είναι όμως ότι έχει δύσκολη αποστολή και δύσκολα θα αντέξει σε μία τόσο καλή έδρα!


Εκτίμηση: 1+Over1.5 (1.75)




Οι "Εμπνεύσεις" της Εμβόλιμης αγωνιστικής:









Hooligan