Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Hooligans...ΡΟΠΑΛΛΑ!!!

Η Εμβόλιμη αγωνιστική, ενώ ξεκίνησε καλά με 3/3 την πρώτη ημέρα, τελικά δεν μας έκανε το χατήρι Στοιχηματικά στα Δύο τελευταία παιχνίδια που είχαμε επιλέξει. Ειδικά στον αγώνα του Άρη με την Ξάνθη, το δοκάρι του Ντιγκινί στο τέλος πόνεσε πολύ! Δεν πειράζει όμως, καθώς πληρώσαμε στις "Εμπνεύσεις" όπου εκεί βγήκε ο Καταλογισμός Πεναλτι στο ΑΕΛ - Παναιτωλικός σε απόδοση 2.75, το Anytime Α. Ντάουντα σε απόδοση 3.55 και το Anytime Μάτος σε απόδοση 9.50!

Πέσανε λοιπόν οι φάπες στους Booker!

Τώρα επιστρέφουμε και πάλι στο καθιερωμένο μας Ελληνικό Κουπόνι του Σαββατοκύριακου με το Πρωτάθλημα της Super League να έχει ενδιαφέροντα ματς! Φυσικά έχουμε και κάποια ματς στη Δευτέρα όπου θα συμπεριληφθούν και αυτά στις επιλογές μας.

Από όλους τους αγώνες της Super League, τα ματς που ξεχωρίζουν είναι αυτό της Λάρισας με τον Παναθηναϊκό, η έξοδος του Άρη στο Αγρίνιο, το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Βόλο και φυσικά το Ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό!

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν, θα πιάσουμε τα ματς και των και των τριών ημερών της 21ης αγωνιστικής, οπότε πάρτε τα Ρόπαλα σας και πάμε να κάνουμε ΝΤΟΥ στα Ελληνικά γήπεδα:


ΑΕΛ - Παναθηναϊκός

Την προηγούμενη αγωνιστική η Λάρισα βρέθηκε από την κόλαση στον παράδεισο! Με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, βρέθηκε να χάνει με 0-2 μέσα στο γήπεδο της και με δύο πέναλτι που κέρδισε στο τέλος κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας φέρνοντας 2-2. Τώρα παίζει πάλι στην έδρα της και αυτή την φορά παίζει με έναν Παναθηναϊκό που είναι πιο δύσκολος αντίπαλος και βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα! Θα προσπαθήσει να τον κοντράρει και να εκμεταλλευτεί την έδρα της, επιδιώκοντας έτσι να του κόψει τον αέρα. Βέβαια, με τις εμφανίσεις των δύο ομάδων, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καλύτερη φόρμα και φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο σε αυτό το ματς. Πάντως, αναμένεται και αυτός να δυσκολευτεί απέναντι στην ΑΕΛ και να μην έχει ένα τόσο εύκολο απόγευμα όπως είχε με αντίπαλο τον Ατρόμητο.


Εκτίμηση: G/G (2.00)



Παναιτωλικός - Άρης

Ο Παναιτωλικός έχασε 3 πολύτιμους βαθμούς στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, στο οποίο ενώ προηγούνταν με 0-2 μέχρι το 86', κατάφερε να χάσει τη νίκη μέσα από τα χέρια του! Η ομάδα του Μάκη Χάβου στα τελευταία παιχνίδια έχει δείξει καλά στοιχεία και παλεύει σε κάθε ματς για τη νίκη, καθώς χρειάζεται τους 3 βαθμούς που θα τον βοηθήσουν για την παραμονή. Αυτό αναμένεται να κάνει και απέναντι στον Άρη και αν αυτή την φορά είναι σοβαρή σε όλο το 90λεπτο, μπορεί να κάνει την έκπληξη και τη ζημιά στους Κιτρινόμαυρους, οι οποίοι δεν έδειξαν καλό πρόσωπο στο τελευταίο τους παιχνίδι. Τι και αν νίκησαν με 1-0 την ομάδα της Ξάνθης, οι παίχτες του Άρη είχαν χαμηλότερη απόδοση από αυτή που περιμέναμε και έτσι πέταξαν ένα ημίχρονο στον κάδο των αχρήστων. Οι κλασικές ευκαιρίες ήταν ελάχιστες και ευτυχώς μία ανοησία του αμυντικού της Ξάνθης έδωσε την ευκαιρία στον Άρη να πάει στην άσπρη βούλα και να προηγηθεί. Η αλήθεια είναι ότι τα πρώτα δείγματα χωρίς τον Ιντέγιε δεν ήταν και τα καλύτερα, αλλά δεν μπορούμε να βγάλουμε ολοκληρωτικό συμπέρασμα από ένα ματς. Στο ματς της Κυριακής όμως, μπορούμε να δούμε αν ο Άρης θα έχει θέμα στο επιθετικό κομμάτι και πόσο μάλλον όταν παίζει εκτός έδρας. Ναι μεν ο αντίπαλος βαθμολογικά δεν φοβίζει, αλλά το μάτι του τελευταία γυαλίζει και αν δεν προσέξει η ομάδα της Θεσσαλονίκης τότε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Θεωρώ ότι θα γίνει ένα σκληρό ματς και κάτι μου λέει ότι ο Άρης δεν είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης!


Εκτίμηση: G/G (1.90)



ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Η αγωνιστική αυτή έχει Ντέρμπι και αυτό παίζεται ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό! Οι γηπεδούχοι περιμένουν πως και πως τον Ολυμπιακό και θέλουν να νικήσουν τους Ερυθρόλευκους ή πιο σωστά να νικήσουν το πρώτο τους Ντέρμπι για φέτος. Η ομάδα του Καρέρα δείχνει καλά στοιχεία τελευταία και αυτά φάνηκαν και στο ματς με τον Βόλο όπου πέρασε εύκολα με 1-3. Μάλιστα, ο προπονητής της ομάδας είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει και κάποιους σημαντικούς παίχτες της ομάδας, οι οποίοι μπρορούν να βοηθήσουν στο Ντέρμπι αυτής της αγωνιστικής. Έτσι, με ψυχολογία και ξεκούραση θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, σε ένα Ντέρμπι που αναζητάει μόνο τη νίκη! Βέβαια και ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια για στραβοπατήματα και το αποτέλεσμα της νίκης είναι το μόνο που θα κυνηγήσει στο Ντέρμπι με την ΑΕΚ. Θα πάει να παίξει έξυπνα και να πάρει το παιχνίδι με όποιον τρόπο μπορεί. Το έκανε και με τον ΟΦΗ, όπου δεν έπαιξε καλά, μπορεί να το κάνει και τώρα με αντίπαλο την ΑΕΚ. Γνωρίζει όμως ότι το ματς έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας λόγω ομάδας και έδρας και θα χρειαστεί να τα δώσει όλα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αν είναι συγκεντρωμένος μπορεί να το πάρει και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει!


Εκτίμηση: 2 (2.17)



ΠΑΟΚ - ΝΠΣ Βόλος

Ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε καλά απέναντι στη Λαμία, παρόλα αυτά κατάφερε να φύγει με το 3ποντο νικώντας 0-1. Η ομάδα του Δικέφαλου του Βορρά ήξερε ότι το παιχνίδι είναι δύσκολο και μία προβολή του Μάτος ήταν αρκετή για να του δώσει τη νίκη. Πήρε τους 3 βαθμούς, έφυγε από μία δύσκολη έδρα χωρίς απώλειες και τώρα επιστρέφει στην Τούμπα για να αντιμετωπίσει τον Βόλο. Φυσικά, ο σοβαρός ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει ένα ματς τέτοιας δυσκολίας και αυτό αναμένεται να κάνει στην ομάδα του Βόλου, η οποία δεν πατάει καλά τον τελευταίο καιρό. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασαν με κατεβασμένα τα χέρια απέναντι στην ομάδα της Ένωσης και τώρα πηγαίνουν στη Θεσσαλονίκη για να παίξουν ένα παιχνίδι στο οποίο αντιμετωπίζουν ακόμη έναν μεγάλο αντίπαλο. Δεν έχουν πολλές ελπίδες και αυτό το γνωρίζουν, γιαυτό θα μπουν συντηρητικά και κλειστά μήπως και κλέψουν το ματς. Η αποστολή τους όμως είναι αρκετά δύσκολη, καθώς ο ΠΑΟΚ θέλει το 3ποντο και είναι το ξεκάθαρο φαβορί, ενώ επιθυμεί να κάνει και μία καλή εμφάνιση η οποία πιστεύω θα γίνει όσο περνάει η ώρα και οι παίχτες βρίσκουν τα πατήματα τους!


Εκτίμηση: 2ο Ημίχρονο Over1.5 Γκολ (1.60)



Επειδή δεν έχουν βγει ακόμα όλα τα ειδικά στοιχήματα για τα Ελληνικά ματς, οι "Εμπνεύσεις" της Δευτέρας θα γίνουν update στο άρθρο τη Δευτέρα το πρωί!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις "Εμπνεύσεις" του Σαββατοκύριακου για τα ματς της Super League:






Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις "Εμπνεύσεις" της Δευτέρας:






Υ.Γ:

Στις 18:30 που θα βγουν οι ενδεκάδες για το Ντέρμπι "ΑΕΚ - Ολυμπιακός" θα κάνουμε Live Chat στο Twitter, όπου θα σας δώσω τις στοιχηματικές μου προτάσεις για τα ειδικά στοιχήματα του αγώνα.

Για το Live Chat ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1) Κάντε Like στη Σελίδα μου στο Facebook όπου θα βγει η σχετική ανακοίνωση για το πως θα λειτουργήσει το Live Chat.

2) Ακολουθήστε με στο Profile μου στο Twitter, όπου θα πραγματοποιηθεί το Live Chat.







Hooligan